Videókártyából token: ez az AI infrastruktúra új befektetési módja

Az Ionet ($IO) a Compute Labs-szel partnerségben tokenizálja a vállalati szintű GPU-kat, ezzel demokratizálva a magas értékű számítási erőforrásokhoz való hozzáférést és új befektetési lehetőségeket nyitva meg az AI pénzügyi ökoszisztémában.

Az Ionet és a Compute Labs új együttműködésének célja, hogy demokratizálja a vállalati szintű GPU-kba, például a H100-asokba való befektetést. Ez az innovatív kezdeményezés különleges lehetőségeket kínál mindazok számára, akik érdeklődnek a magas szintű számítási erőforrások és az AI pénzügyi ökoszisztéma iránt. Az Ionet stratégiai együttműködése révén akár 50%-os hozamokat is elérhetnek a befektetők.

Compute Labs, az AI pénzügyesítésének úttörője

A Compute Labs célja, hogy szélesebb körű befektetést tegyen lehetővé az olyan vállalati szintű, keresett GPU-kba, mint például az H100-asok. Ezek a GPU-k vonzóak a hozamprofiljuk miatt, de hagyományosan elérhetetlenek voltak a kisbefektetők számára. A Compute Labs ezt a rést kívánja betölteni. Lehetővé teszikaz akár 50%-os éves hozamok elérését a Solana platformon induló GPU Vaults révén.

„Ez az új partnerség lehetőséget biztosít a kisbefektetők számára is, hogy részesüljenek a vállalati szintű GPU-k nyújtotta előnyökből” – nyilatkozta a Compute Labs vezetője.

Az Ionet ártrendje, támasz és ellenállási szintek

Az Ionet jelenlegi ártrendjének elemzése vegyes volatilitást és potenciált mutat. A 3,76 dolláros ár 11,99%-os csökkenést tükröz az elmúlt 24 órában. A 24 órás kereskedési volumen 256,516,021 dollár, ami 1,39%-os növekedést jelez, a 356,812,481 dolláros piaci kapitalizáció ezzel összhangban 11,99%-os csökkenést mutat.

Az Ionet 24 órás ártrendje

Az ár az elmúlt nap folyamán körülbelül 3,70 és 4,00 dollár között mozgott. Érdemes megjegyezni, hogy a 3,70 dollár támasz szintként működött a közelmúltbam a 24 órán belüli kereskedés során, az ár többször visszapattant erről a szintről. Továbbá, a 3,60 dollár is potenciális támasz szintként lett azonosítva, amely alá az ár nem esett a megfigyelt diagramon.

Ezzel szemben a 4,00 dollár jelentős ellenállási pontként szolgál. Az ár többször megközelítette vagy kissé meghaladta ezt a szintet, de nem tudta tartósan áttörni. Egy másik jelentős ellenállási szint a 3,93 dollár, ahonnan az ár többször is visszaesett.

Piaci dinamika és kereskedési adatok

A piaci dinamika aktív kereskedést mutat 83,74%-os volumen/piaci kapitalizációs aránnyal, bár a tendencia csökkenő. A forgalomban lévő kínálat 95 000 000 IO, a teljes és maximális kínálat pedig 800 000 000 IO, ami arra utal, hogy a teljes kínálat jelentős része még mindig elérhető kereskedésre.

Az Ionet és a Compute Labs partnersége új korszakot nyit a vállalati szintű GPU-kba való befektetésben, megnyitva az utat a kisbefektetők előtt is, hogy részesüljenek az AI infrastruktúra előnyeiből.