Heti technikai elemzés BTC-ról, ETH-ról és altcoinokról


A Bitcoin elemzése:

A Bitcoin ára 10 000 dollár pszichológiai szint alatt maradt. Ez a szint most az első ellenállás az árral szemben. A vásárlóknak nincs elég erejük a fenti áttöréshez, és az ár egyre közelebb áll a trend támaszához. Ha az ár a lejtő alá csökken, és ez kb. 9500 dollár, akkor megnyílik az út 8800 és 8 100 dollár felé. A lefelé mutató mozgás bizonyítékául nézzük meg a MACD indikátort, amely a piaci egyensúlytalanság pillanatait mutatja: divergencia és konvergencia. Jelenleg látjuk, hogy az ár továbbra is a felfelé irányuló csatornában van, de az indikátor már csökken. Az ár maximálisan frissült, de a MACD nem. Ez a piac eltéréseinek jele. A lejtőn való áttörés kiindulópontja lesz sokaknak, akik shortra akarnak menni. A kereskedési volumen csökkenése és a volatilitás miatt a közeljövőben impulzusmozgásokra lehet számítani. Ma csökkenés van a tőzsdéken – ez eladást válthat ki a kriptovaluta piacon is.

Általános nézetem szerint jelenleg a BTC nem igazán medve, amíg szilárdan a 9250-9450 dolláros zónát nem tartja. A BTC még mindig ellenáll a 9700-9810 dolláros ellenállásnak, és többször sem sikerült áttörnie.

A BTC intelligens kereskedelme érdekében szemmel kell tartani a CME hiányokat.

Mi is tehát a CME?

A Chicago Mercantile Exchange (CME) a ​​világ legnagyobb származékos tőzsdéje, amely minden eszközosztályon kereskedik, beleértve a kriptovalutákat, például a Bitcoin-t. Ha megnéz egy táblázatot, amely bemutatja a Bitcoin napi indulási és befejezési árait a CME-n, vannak különbségek a pénteki záró ár és a hétfőn nyitó ár között. Ezt a különbséget hívjuk „CME hiányoknak”. Tehát abban az esetben, ha a CME határidős BTC 10000 dollárral záródik, és hétfőn még magasabb áron nyílik meg, akkor az emberek elvárják, hogy az árak fedezzék ezeket a „hiányosságokat” a kripto váltóknál. Ez az elmúlt hetekben az esetek csaknem 94%-ánál fordult elő. Ez az egyik oka annak, hogy a BTC éppen most maradt ott, ahol van.

A BTC nem tudta megtörni a 9700-9810-et, majd pontosan visszatért a támaszunkhoz 9360-9450 közé, majd ismét visszapattant. A BTC 9800-on létrehozta a CME rést, de most közvetlenül a CME megnyitása előtt visszapattant, így nem lehetnek hiányok. A heti bezárás a bikák javára számít.

Alapvetően a BTC nagy figyelmet kap az intézményi oldalról, de a közelmúltban a dömping oka az volt, hogy a Bitcoin bányászok 11%-kal többet értékesítettek, mint amit az elmúlt héten bányásztak.

Támasz:

  • $9360-9450
  • $8910-9000
  • $8550-8630
  • $8190-8280

Ellenállás:

  • $9700-9810
  • $10000
  • $10350-10440
  • $10800-10890

Az ETH elemzése:

Az ETH / USD párosítás technikailag és alapvetően rendkívül bullishnak tűnik. 243 dollár körül kereskedik, ami az ETH / USD támogatási szintje. A bikák erősek és sokat halmoznak fel manapság a jelenlegi szinten. Még a nagy intézmények is növelik részesedésüket az ETH-ban a BTC mellett. Bármely nagy összegű 243 dollár alatti kitörés a következő 215 dolláros erős támaszra vezet, amelyet nem olyan könnyű megtörni. Tehát hirtelen kitörés esetén várható visszatérés ettől a ponttól.

Alapvetően elmondhatjuk, hogy közel állunk az induláshoz vagy néhány hivatalos szóhoz az ETH 2.0-n (az ETH Blockchain következő verziója). Ha keresni szeretnél pénzt a kereskedelemben, akkor vásárolj pletykákon, és adj el a híreken. Szóval személyesen vásárolok némi ETH-t ezen a szinten az azonnali piacon, 284 dolláros céllal és 230 dolláros stop lossal. Ha a 284 dollár törött, akkor az ETH könnyen átlépheti a 300–312 dollárt

Támasz: 215, 170, 152 dollár

Ellenállás: 247, 284, 312 dollár

Altcoin-elemzés:

Jelenleg az altcoinok erősek, mivel a BTC stabil és tartományon belül van. Ez a tendencia megváltozhat, ha a Bitcoin hirtelen felmegy, vagy drasztikusan leesik. Az altcoinok is sokat emelkedtek, de vannak érmék, ahol még van hely pénzt keresni. Felsorolom az érméket, amelyek jól néznek ki a chartokon és vannak olyan hírek, amelyek hamarosan megjelenhetnek. Alapvetően jó projektek is, így némi rövid távú nyereséget kereshet szűk stop lossal vagy 5-7% -kal.

Tehát az érmék, amelyek jól néznek ki, a következők:

CELR / BTC, CVC / BTC, HC / BTC, STRAT / BTC, MCO / BTC (alacsony kockázat)

FUEL / BTC, FUN / BTC, NXS / BTC, DOGE / BTC, LINK / BTC (közepes kockázatú)

A fenti érméknél 10-20% -os hozam várható.

A Guruprasad Venkatesha a b-cube.ai, a kriptovaluták kereskedelmét megkönnyítő és jövedelmezőbbé tevő, AI / ML és összetett matematikai modelleket használó francia-magyar startup társalapítója és vezérigazgatója. Első vagyonkezelő társaságát 16 éves korában alapította, később pedig sikeres exitet hajtott végre. Tovább ment a Morgan Stanley vállalatba, ahol befektetési elemzőként dolgozott, majd ezt hagyta abba, hogy a kriptovaluták világába léphessen.

Elérhető a következő közösségi média csatornákon:

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/guruprasadvenkatesha/

Twitter: https://twitter.com/GuruprasadVenk1

***Az ezen a weboldalon biztosított információ nem minősül befektetési tanácsadásnak, pénzügyi tanácsadásnak, kereskedelmi tanácsadásnak vagy bármilyen más tanácsnak, ezért a cikk tartalmát önmagában sem szabad így kezelni. A szerző, a weboldal vagy a velük kapcsolatban álló cég nem ajánlja, hogy bármelyik kriptovalutát megvásárolja, eladja vagy tartsa. A befektetési döntések meghozatala előtt járjon el kellő gondossággal és konzultáljon pénzügyi tanácsadójával.***


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.