Hogyan lehet egy vagyont keresni a közelgő bikapiacon?!

A piac felfelé ível, és a kriptovaluták révén a pénzügyi függetlenség lehetőségei szárnyalnak. Ez a cikk a legígéretesebb kriptovalutákat vizsgálja, amelyek stabil jövedelmet ígérnek. A 2024-es bikapiac teljes lendületben van, így elengedhetetlen megérteni, mely valuták kínálnak stabilitást és növekedést. Az olvasók megismerhetik a virágzó kripto gazdaságban való eligazodáshoz szükséges kulcsstratégiákat, amelyekkel esetlegesen biztosíthatják jövőbeli jólétüket. Mutatjuk, hogy mely kriptovaluták lehetnek a tartós vagyon felépítésének alapkövei.

A BlastUP előértékesítése eléri a 6 millió dollárt, a befektetők sietnek megvásárolni a $BLP-t még május vége előtt

A folyamatban lévő BlastUP előértékesítése hamarosan befejeződik, mostanra pedig átlépetek egy fontos határt: eddig több mint 6 millió dollárt gyűjtöttek. Több mint 15 000 bölcs befektető már megvásárolta a BlastUP tokeneket, mielőtt azok értéke az egekbe szökne.

Az előértékesítés május végéig tart, így még van idő növelni a kriptovaluta-tartalékaidat a BlastUP-pal, amely akár 1000%-os robbanásszerű hozamot hozhat. A jelenleg néhány centért kínált tokenek év végére akár a 10 dollárt is elérhetik.

blast token előértékesítés

A BlastUP tokenek birtokosai számos kiváltságban részesülhetnek, beleértve a különféle airdropokban való részvételt, az IDO-kban való részvételért járó exkluzív hűségjutalmakat, valamint az extra kamatszerzést a staking után.

A BlastUP kiemelkedik a kriptovaluták tömegéből. A Blast a világ hatodik legnagyobb blokklánca a zárolt érték, vagyis a TVL alapján, mely valódi hasznosságot kínál a decentralizált applikációkkal foglalkozó projektek számára. A “növekedj gyorsabban, keress többet” mottóval a BlastUP elkötelezett amellett, hogy elősegítse a blokklánc startupok sikerét. Azok, akik most csatlakoznak a BlastUP-hoz, egy olyan projekt részesévé válnak, mely a következő ciklus legnagyobb dobása lehet.

>> Az Idő Szorít – Vásárolj $BLP-t Május Vége Előtt! <<

A Jupiter (JUP) ára emelkedik, mi következhet?

A Jupiter coin ára robbanásszerűen nőtt az elmúlt hat hónapban, 3716%-os emelkedést mutatva. Jelenleg 0,98 és 1,16 dollár között cserélt gazdát. Az érme ára egy héten belül 4,41%-kal, egy hónapon belül 3,93%-kal emelkedett. A relatív erősségi index (RSI) magas, 75,48, ami általában azt jelzi, hogy az utóbbi időben sokat vásároltak belőle. Az üzleti lendület erős, amint azt a 95,74-es sztochasztikus érték is mutatja. Az aktuális ár a 10 napos és 100 napos átlag felett van, és úgy tűnik, hogy az Jupiter ára impulzív mozgásban van. A következő ellenállási szint 1,26 dollárnál található. Ha ezt a szintet átlépi, a következő célár 1,44 dollár lehet. A támogatási szintek 0,90 és 0,72 dollár között vannak, amelyek megtarthatják az árát, ha korrekciós mozgás kezdődik.

Az Arbitrum árfolyammozgása és jövőbeli kilátásai

Az Arbitrum árfolyama, amely jelenleg 0,94 és 1,09 dollár között mozog, közeledik az 1,18 dolláros ellenállási szinthez. A befektetők figyelemmel kísérik a 0,89 dolláros támogatási szintet, amelynek áttörése esetén az ár akár 0,74 dollárig is eshet. A rövid távú lendület, amit a 10 napos, 0,97 dolláros átlag is mutat, arra utal, hogy az árfolyam stabilizálódik a jelenlegi szinten. Bár az ár az elmúlt héten 3,13%-kal, az elmúlt hónapban 15,89%-kal csökkent, az RSI arra figyelmeztet, hogy az ár túlvásárolt területre léphet, ami a növekedés lassulását vagy az emelkedő trend megfordulását jelezheti előre. A magas sztochasztikus érték ezt megerősíti. Az enyhén pozitív MACD azt sugallja, hogy a legutóbbi mozgások némileg erősödtek. Az árak stagnálhatnak vagy akár csökkenhetnek is, ha a vásárlók nem tudják áttörni az ellenállási szinteket.

A Blur ára ingadozik a piaci spekulációk közepette

A Blur (BLUR) ára ingadozik, jelenleg 0,35 és 0,40 dollár közötti tartományban. Az ellenállás és a támogatás szintjei nyilvánvalóak. A legközelebbi ellenállás 0,44 dollárnál, a támogatás pedig 0,33 dollárnál található, amelyek döntő szerepet játszhatnak a közelgő árfolyammozgásokban. A BLUR ára az elmúlt héten 1,09%-kal csökkent, az elmúlt hónapban jelentősebb, 10,01%-os esést mutatott, és az elmúlt hat hónapban 7,95%-kal csökkent. A technikai indikátorok, mint a magas RSI, 76,97, és a sztochasztikus indikátor, ami 96,89, arra utalnak, hogy a BLUR túlvásárolt zónában lehet, ami egy lehetséges visszahúzódást jelez. A MACD 0,01-es szintje semleges trendet jelez. Az aktuális árfolyammozgás impulzív, gyors változásokat tükrözve, amelyek korrekcióhoz vezethetnek.

Következtetés

A kriptovalutákkal való pénzügyi szabadság elérése stratégiai megközelítést igényel. Az ETH-ba és a SOL-ba való befektetés vonzónak tűnhet, de jelenleg a rövid távú növekedési potenciáljuk nem olyan magas. Az olyan érmék, mint a TIA és az SEI is jó opciók lehetnek, de ezeknek nem kellene a fő fókuszban lenniük. A BlastUP kiemelkedik a mezőnyből erős koncepciójával és integrációjával a Blast ökoszisztémában, így nagyobb potenciált kínál a jelentős hozamokra. Azok a befektetők, akik jelentős növekedést keresnek a jelenlegi bikapiacon, érdemes közelebbről megvizsgálniuk a BlastUP-ot.

Weboldal: https://blastup.io/

Twitter: https://twitter.com/Blastup_io

Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW

Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***