Hogyan lehetsz kriptomilliomos? Nézd meg ezeket az altcoinokat

A 2024-es bikafutum teljes lendületében van, ami lehetőséget teremt a jelentős nyereségre vágyók számára. Ez a cikk néhány ígéretes altcoint emel ki, amelyek a korai befektetőket kriptomilliomossá tehetik. Kíváncsi vagy arra, hogy mely érméket érdemes megfontolni? Olvass tovább, hogy felfedezd a piac legújabb és legizgalmasabb altcoinjaiban rejlő lehetőségeket.

A CYBRO előértékesítése gyorsan zajlik, 25 millió token már elkelt

A CYBRO egy egyedülálló piactér, amely felerősíti a Blast blokklánc natív hozampotenciálját. A CYBRO a korai befektetők számára kedvező feltételekkel kínál belépési lehetőséget a projektbe, ha csatlakoznak a CYBRO token előértékesítéshez.

Ebben a szakaszban a CYBRO tokenek több mint 2-szeres kedvezménnyel kaphatók a jövőbeli piaci árukhoz képest, ami 140%-os bőséges megtérülést eredményez. A tokenek kínálata korlátozott, és közel 25 millió token már elkelt. Minél korábban vásárolsz, annál nagyobb kedvezményt kapsz. Ezen felül, azok, akik az előértékesítés során legalább 1000 dollárt fektetnek be a CYBRO-ba, heti ETH jutalmakat szabadítanak fel, amelyek a TGE után vehetők ki.

Vásárolj $CYBRO-t a legjobb áron MOST, hogy 140%-os nyereséget biztosíts be magadnak!

A CYBRO token lehetővé teszi a CYBRO cashbacket, a kereskedési és hitelezési műveletek kedvezményes díjait, a staking jutalmakat, az exkluzív Airdropot és a biztosítási programot. Ez a szilárd hasznosság erős alapot teremt a CYBRO értékének emelkedéséhez a TGE után 2024 harmadik negyedévében.

A CYBRO-val növelheted kriptódat azáltal, hogy különböző trezorokba fektetsz a Blast-on, az egyetlen Layer 2 blokkláncon, amely alapértelmezett hozamot kínál az ETH és a stabilcoinok stakingje után. A CYBRO végső célja az, hogy a felhasználók számára a lehető legmagasabb hozamot biztosítsa az egyes stratégiákhoz, miközben egyszerű és átlátható felületet kínál.

Biztosítsd be a helyed a CYBRO-ban 58%-os kedvezménnyel még ma! Az ajánlat korlátozott!

Avalanche (AVAX) kriptoárfolyam áttekintés és előrejelzés

Az Avalanche (AVAX) jelenleg korrekciós fázisban van, az árak 34 és 40,63 dollár között mozognak. A 42,68-as RSI és az alacsonyabb MACD szint arra utal, hogy az árfolyam medvés irányba hajlik. Az elmúlt héten az AVAX 11,08%-kal esett, bár az elmúlt hónapban 8,04%-os emelkedést, hat hónap alatt pedig jelentős, 71,14%-os növekedést ért el. A legközelebbi ellenállás 44,52 dollárnál van, míg a támogatás 31,25 dollárnál áll.

NEAR protokoll árfolyam áttekintés: Jelenlegi helyzet és előrejelzések

A NEAR Protocol (NEAR) árfolyama jelenleg 7,32 és 8,33 dollár között mozog. Az elmúlt héten enyhe, 2,24%-os csökkenést tapasztalt, de az elmúlt hónapban 8,67%-os emelkedést élvezhetett. Hat hónap alatt a NEAR 306,41%-ot emelkedett. A legközelebbi ellenállási szint 8,86 dollárnál, míg a legközelebbi támaszszint 6,83 dollárnál található. Az árfolyam korrekciós fázisban van, mivel az RSI 45,17, ami sem túlvett, sem túladott állapotot nem jelez.

Starknet (STRK) árfolyam áttekintés és jövőbeli trendek

A Starknet (STRK) jelenleg 1,08 és 1,35 dollár között mozog. Enyhe csökkenő tendenciát mutat, 1 hetes árfolyamváltozással -2,58%, 1 hónapos árfolyamváltozással -3,61%, ugyanakkor feltűnő 6 hónapos árfolyamváltozással 504,51%. A 40,23-as RSI azt jelzi, hogy nem túlvásárolt vagy túladott. Az 1,22 dolláros SMA 10 és az 1,26 dolláros SMA 100-as SMA-val az STRK korrekciós mozgásban van, és erős támaszszinteket próbál találni.

Celestia (TIA) árfolyam áttekintés és előrejelzés

A Celestia (TIA) jelenlegi árfolyama 8,45 és 10,25 dollár között mozog. Az elmúlt héten 11,34%-kal emelkedett. Az elmúlt egy hónapban 8,04%-kal, hat hónap alatt pedig 69,63%-kal emelkedett. A Relatív Erősség Index (RSI) 43,25-nél áll, ami azt jelzi, hogy az érme nem túlvásárolt vagy túladott. A trend korrekciósnak tűnik, mivel a 11,19 dolláros 10 napos egyszerű mozgóátlag alatt van. A legközelebbi támaszszint 7,59 dollár, a legközelebbi ellenállási szint pedig 11,18 dollár.

Következtetés

Az új lehetőségeket kereső befektetőknek érdemes megfontolniuk a CYBRO-t. Egy egyedülálló kereseti piactér a Blast blokkláncon, és a megjelenését 2024 második negyedévére tervezik. Ez lehetőséget ad a korai befektetőknek, hogy csatlakozzanak a CYBRO token előértékesítéséhez. Bár az olyan érmék, mint az AVAX, a NEAR, a STRIK és a TIA potenciállal rendelkeznek, rövid távon talán kevesebbet kínálnak. A fő hangsúlyt a CYBRO-ra kell helyezniük azoknak, akik a következő évben jelentős nyereségre törekednek.

Oldal: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***