Hogyan szúrd ki a tokent, amelynek az egekbe szökhet az árfolyama?

Ahogy a Bitcoin negyedik felezési eseménye közeledik, bizonytalanságok kerülnek felszínre, amelyek vitákat indítanak el a lehetséges piaci ingadozásokról. Ezen változások közepette a következő kriptoeszköz kiszúrása, melynek árfolyama az egekig szökhet, rendkívül fontossá válik.

BlastUP előértékesítés: a forradalmi feltörekvő csillag

A Blast, az egyetlen Layer 2 blokklánc, amely natív hozammal rendelkezik az ETH és a stablecoins számára, nemrég nagyot robbantott a kriptovilágban. Mindössze egy hónap alatt elérte a megdöbbentő 1 milliárd dolláros TVL értéket. A ragyogó debütálást követően egy új nagy projekt lép a színre, amely ezen a blokkláncon alapul: BlastUP.

A BlastUP egy úttörő platform, amely készen áll arra, hogy a Blast útját kövesse a szédítő siker felé, és tervei szerint a Web3 eszközeit AI innovációval fogja felruházni a gyors és minőségi startupok indítása érdekében. A platform átfogó eszközkészletet és gazdag jutalmazási rendszert kínál minden felhasználójának.

Jelenleg a BlastUP előértékesítése zajlik, amikor is a legolcsóbb áron csaphatsz le a BlastUP tokenekre. Ha most, 0,04 dollárért megvásárolod ezeket a tokeneket, akkor a későbbiekben 60%-os kedvezményt kapsz, mivel a tőzsdei ár 0,1 dollárra van beállítva.

>> Csatlakozz a BlastUP előértékesítéséhez most, hogy megkaphasd a korai előnyöket <<

JUP árelemzés: bikás szemmel 1.01, medvéssel 0.17 dollár

A Jupiter (JUP) jelenlegi 0,49 dolláros árfolyama épphogy a 0,51 dolláros, 10 napos SMA alatt pihenget. Egy bikás helyzet a token árfolyamát az 1,01 dolláros támaszszint felé terelhetné. Azonban heti ingadozásra kell számítani, mivel a befektetési környezet méri a valódi hatást.

Másrészt, ha a hírekre adott reakciók nem olyan pozitívak, mint várnánk, akkor lefelé irányuló mozgás alakulhat ki. Egy ilyen medvés forgatókönyv esetén a JUP visszaeshet a 0,17 dolláros támaszszintre. A hosszú távú perspektíva továbbra is óvatosan optimista, a piaci kiigazítások potenciálisan szilárd alapot biztosítanak a JUP árfolyam-pályájához.

Az Ondo potenciális emelkedése és kockázatai a tokenizált kincstári integráció közepette

A tokenizált kincstárjegyek Aptosba történő integrációjával az Ondo értéke jelentős emelkedést tapasztalhat. A jelenlegi 0,39 dolláros árfolyamát tekintve a 0,35 és 0,48 dolláros ellenállási szint között ingadozik. A MACD vételi ajánlása az SMA 10 napos vételi jelzővel párosulva bikás hangulatot sugall. Ezért, ha az Ondo maximalizálja ezt az integrációs potenciált, akkor rövid távon kihívhatja a 0,48 dolláros ellenállási szintet.

A másik oldalon viszont ez a lépés potenciális kockázatot is szül, különösen a kriptopiac kiszámíthatatlanságát figyelembe véve. Bár a token jelenleg 0,39 dollárra van árazva, 0,18 dollárnál erős támasza is van. Tekintettel arra, hogy a 10 napos SMA árfolyam alacsonyabb, 0,32 dollár, van egy eredendő lefelé irányuló kockázat. Hosszú távon, ha az integráció nem gyújtja meg a piaci lelkesedést, akkor ez a kripto-eszköz közelebb kerülhet a támaszszintjéhez. Egyelőre óvatos optimizmus ajánlott, ahogy a piac figyeli az Ondo stratégiai döntésének eredményeit.

A Sei Ethereum NFT szabványosítási javaslata befolyásolhatja az árfolyamok alakulását

A Sei javaslata az Ethereum NFT-k szabványosítására jelentős vonzerőt generálhat a kriptó számára, ami nagymértékben pozitívan befolyásolhatja az árfolyamát. Az eredmény a jelenlegi 0,96 és 1,27 dolláros ellenállási szintek fölé katapultálhatja, amennyiben a jelenleg uralkodó piaci feltételek fennmaradnak. A hasznosság növekedése és a szélesebb körű piaci elfogadás hosszú távon bullish trendre utal. Fontos azonban megjegyezni, hogy mivel a MACD és a tíz napos egyszerű mozgóátlag eladásra utal, rövid távú csökkenés lehet a láthatáron.

A javaslatot követően a Sei árszínvonala ugyanakkor csökkenhet is, elsősorban a piaci szkepticizmus miatt. Ne felejtsük el, hogy az eszköz jelenlegi ára 0,80 dollár, ami a tíz napos egyszerű mozgóátlag alatt van. A 100 napos egyszerű mozgóátlag azonban vételi akciót jelez, ami hosszú távú növekedési potenciálra utal. Mégis, ha a dolgok nem állnak a helyükre, a Sei újra visszatérhet a 0,45 és akár a 0,25 dolláros támaszszintekhez, ami kockázatot jelent azon befektetők számára, akik rövid távon gondolkodnak.

1,76 dolláron az ARB: semleges hangulat potenciális ellenállási és támogatási szintekkel

Az ARB token jelenleg 1,76 dolláron kereskedik. A token 2,28 és 2,80 dollárnál található kulcsfontosságú ellenállási szintekkel büszkélkedhet, amelyek áttörése esetén felgyorsulhat az emelkedés, ami az eszköz hosszú távú tulajdonosainak kedvezne. Mégis óvatosságra int, mivel az egyszerű mozgóátlag elmúlt 10 napra vonatkozó kisimult kilátásai eladási akciót sugallnak.

Az Arbitrum vonzereje nem biztos, hogy a várt tartományokon belül van, ami az 1,37 és 0,98 dolláros támaszvonalak felé történő árfolyam-visszaesés lehetőségét sugallja. Itt a piac rövid távú pesszimizmusa felfedheti az eszköz visszafogottságát a jelenlegi árfolyam megtartásában. Annak ellenére, hogy a MACD a közelgő eladási nyomás jeleit mutatja, a 100 napos egyszerű mozgóátlag továbbra is erősen vételi akciókat sugall, enyhítve a drasztikus áresés indokolatlan várakozásait.

Következtetés

A gyorsan fejlődő kriptoökoszisztémában számos leendő projekt rendelkezik exponenciális növekedési potenciállal. Ezek közül, bár az olyan tokenek, mint a JUP, Ondo, Sei és ARB ígéretesek, a BlastUP az, amely a legnagyobb potenciállal a középpontban van. A BlastUP, amely a nagy teljesítményű Blast ökoszisztémában gyökerezik, és úttörő koncepcióval büszkélkedhet, kiváló helyzetben van a sikerhez. A blokklánc-startup tér meghatározó szereplőjévé válás felé vezető izgalmas útja a benne lakozó potenciálról tanúskodik, és hosszú távú, magas hozamú befektetési lehetőséget jelez a kripto rajongók számára.

Weboldal: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***