Hozamnövelő termékkel jön a XBE Finance a Curve és Convex Finance tetején

Határok nélküli, tisztességes és transzparens. Ezek a decentralizált pénzügyi rendszerek legfőbb jellemzői egy alternatív globális pénzügyi rendszerben. A DeFi okosszerződésekben már több, mint 175 milliárd dollár értékű letétet zároltak, ami hozzájárul az új technológiák, például a második rétegű blokklánc megoldások fejlődéséhez és az innováció gyorsulásához. A decentralizált technológia a világ legjobb és legelismertebb elméit vonzza, akiknek közösé célja, hogy egy szabad és tisztességes pénzügyi rendszer alapjait fektessék le. A szabályozói bizonytalanságok ellenére a DeFi-protokollok gyors ütemben alkalmazkodnak és fejlődnek annak érdekében, hogy az emberek többet hozhassanak ki a pénzükből. Itt kapcsolódik a képbe a XBE Finance.

Kik állnak a XBE mögött?

Tobie van der Spuy és Greg van der Spuy dél-afrikai vállalkozók fejéből pattant ki a XBE, akik maguk is régi motorosok a tokenesített pénzügyi világban és több sikeres blokklánc projektben játszottak vezető szerepet. Ők állnak a Block Markets Africa kezdeményezés mögött, ami tokenesített kötvényt és intézményi elszámolási eszközt kínál ügyfeleinek. Ügyfelei között több afrikai regionális jegybank és vezető kereskedelmi bank is megtalálható, de segédkeznek a szabályozó felügyeleteknek is a DLT-technológiák megértésében és hatásának feltérképezésében. A XBE Finance segítségével hidat kívánnak teremteni az intézményi ügyfelek igényei és a feltörekvő tokenizált pénzügyi világ között.

Mire képes a XBE?

A XBE Finance középpontjában a hagyományos pénzügyi eszközök tokenesítése áll, ezen eszközök hasznosságának biztosítása a DeFi piacán, illetve kiegészítő hozamalapú termékek a kiskereskedelmi piacok számára. A XBE friss kezdeményezése a XBE Hive, amely hozamnövelő mechanikákat ajánl a Curve Finance és Convex Finance protokollok összekapcsolásával. A XBE Hive megközelítése egyszerű: lehetővé teszi a kisbefektetők számára, hogy lényegesen többet keressenek, mint amit az aktuális hagyományos pénzügyi termékeik lehetővé tesznek úgy, hogy könnyen használható bevezető terméket kapnak a decentralizált pénzügyek világába.

Bővebben a XBE Hive-ról

A XBE Hive feladata legújabb termékével, az Easy XBE-vel, hogy egyszerűsítse a decentralizált hozamgazdálkodást. A termék célja, hogy átmenve a ‘nagymama-teszten’ az egyszerűségre törekedve olyan megoldást kínáljon, amit még az idősebb generáció tagjai is használni tudnak! Használatához mindössze ETH-re van szükség a MetaMask-on. Egy még tovább egyszerűsített mobilos alkalmazás már fejlesztés alatt áll.

A XBE Hive rendelkezik egy blokkláncon elszámolt közvetítői struktúrával, amely lehetővé teszi az influenszerek, alapkezelők és a közösség tagjai számára, hogy jutalékot szerezzenek a zárolt letétek után. A jutalékrendszer keretében a zárolt tőke hozamának akár 10%-át is meg lehet keresni. Fontos megjegyezni, hogy a jutalék a hozamból kerül kifizetésre, és soha semmilyen esetben sem a befektetett tőkéből. Ez biztosítja a tisztességes blokklánci jutalékelosztást.

A XBE Hive egyszerűsített hozamvadász mechanikája engedélyezett pénzügyi termék egy engedélyezett pénzügyi intézettől. A licenc lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy instant tranzakciókat kezdeményezzenek hitelkártyával, illetve SEPA vagy SWIFT-utalásokra is lehetőség van, amihez egy ingyenes IBAN-számmal ellátott euró bankszámlát is kapnak a felületen. A DeFi letétjeiket és likviditásukat ugyanazon a szolgáltatáson keresztül euróért eladhatják és azt más fiatra váltva kiutalhatják a hagyományos bankszámláikra, köztük magyar bankoknál vezetett számlaszámokra is.

A XBE Finance egy irányítási tokennel is rendelkezik immár 2021 eleje óta. Kiemelendő, hogy a governance token nem részesült alapítói tőkebefektetésben és nem állnak mögötte nagybefektetők, tisztán közösségi token. Generáláskor csupán 15 000 irányítási tekon került kibocsátásra, további 25 000 pedig a következő két évben kerül több hozamprogramba, mint protokoll-használati díj csökkentő és likviditás-ösztönző token.

Mik a következő lépések?

A XBE Finance folytatja pénzügyi termékeinek bevezetését, a következő körben a második rétegű fejlesztések állnak aminek célja, hogy csökkenjen az Ethereum magas gas díja. A második rétegű fejlesztések tokenjeit egy airdrop keretében a zárolt XBE (veXBE) tulajdonosainak osszák szét, így biztosítva, hogy minden egyes fejlesztés kellően decentralizált marad. Egy másik mérföldkő lesz a xbNFT Factory, amelynek hangsúlya az értékpapírok tokenesítésen lesz.

További információkért látogasson el a https://xbe.finance oldalára, vagy kövessen a projektet a Twitteren.

Easy XBE termék – https://easy.xbe.finance

XBE Hive – https://app.xbe.finance

***Figyelem! Az írás egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a termékmegjelenítés, kriptovaluta, CFD, token, szerencsejáték és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és a leírt állítások/ajánlat ellenőrzése, valamint pénzügyi szakember véleményének kikérdezése javasolt. Kockáztass felelősségteljesen.***

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük