Hozz létre kereskedési ötleteket, oszd meg a közösséggel és nyerj 600 dollárt bitcoinban!

A kereskedési ötletek (avagy angolul ‘trading ideas’ – TI) egy lenyűgözően új közösségi kereskedési funkció, amivel megoszthatod a véleményedet a kriptopénzekről, részvényekről és Forex trendekről, miközben a kereskedőközösség csúcsára emelkedhetsz. A SimpleFX emellett életre szóló passzív jövedelmet biztosít számodra a közvetítői programján keresztül.

Július 1. és 31. között azok a SimpleFX kereskedők, akik megosztják a kereskedési ötleteiket 600 dollárt nyerhetnek bitcoinban. A közösség által legtöbbre értékelt TI fogja elnyerni a díjat.

A résztvevők annyi kereskedési ötletet osztanak meg, amennyit csak akarnak. Annyit viszont kikötünk, hogy ha egy trader egynél több ötletet küld be, akkor a legmagasabbra értékelt ötlete fog részt venni a versenyben.

A versenyhez bárki csatlakozhat, persze van néhány felhasználási feltétel, amit követni kell.

Mik azok a kereskedési ötletek?

A kereskedési ötletek egy lenyűgözően új közösségi kereskedési funkció, amivel megoszthatod a véleményedet a kriptopénzekről. Játsz a SimpleFX játékában!

Mindössze néhány klikkbe kerül egy kereskedési ötlet létrehozása. Annyi a dolgod, hogy készítesz egy képernyőképet a grafikon elemzésedről, hozzáfűzöd a saját meglátásaidat és megosztod az alkalmazáson belül vagy a közösségi médián. Minden egyes kereskedési ötlethez hozzáadjuk a közvetítő linkedet, amivel követni tudjuk a regisztrálókat és ügyleteket az életre szóló jutalékért cserébe.

A kereskedési ötleteknek köszönhetően:

  1. Motiválhatod a barátaidat
  2. Új kereskedőket mutathatsz be
  3. Interakcióra léphetsz a hálózat tagjaival
  4. A tagok pénzt kereshetnek önmaguknak és számodra is
  5. Közösségi kereskedés sztárjává válhatsz

Kereskedési ötletek generálása és megosztása nem kerül semmibe sem, de a maximális átláthatóság kedvéért készítettünk egy rövid útmutatót is.

Egyedi közvetítőprogrammal is várunk

A SimpleFX ajánlja a legjobb közvetítői marketingprogramot, akár 25%-os életre szóló jutalékkal. A SimpleFX partnerek egyben hozzáférést kapnak az Unilink.io közvetítői linkkövető szoftverhez is.

Az Unilink.io segítségével egy térképen követheted a regisztrálóidat és mellette a többnyelvűre dizájnolt kampányokkal még tovább bővítheted regisztrálóid számát. Valós idejű statisztikákkal a kattintásokat, megtekintéseket, konverziós arányt is figyelheted és mindezek mellett egy többszintű jutalékbevételt kapsz, így biztosítva a sikeres hálózatbővítést.

2019 legjobb kerekedési alkalmazása

A SimpleFX WebTrader a 2019-es svájci Pénzügyi Világkiállításon elnyerte az első helyet a legjobb kereskedési alkalmazás kategóriában. A szakértők különösen nagyra értékelték a SimpleFX WebTradert, mert:

  • Nagyon egyszerű használni mobiltelefonon,
  • átlagon felül gyors és megbízható,
  • új funkciókkal válaszol a felhasználók változó igényeire,
  • erős és dinamikusan növekvő kereskedői közösség támogatja.

A SimpleFX növekedése 2018 végén gyorsult fel, még annak ellenére is, hogy a kriptopénz piacok elérték éves mélypontjukat. A közösség ennek ellenére nagyon erősen kiállt a SimpleFX WebTrader 2.0 és az Unilink.io közvetítői marketingszoftver partnersége mellett.

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A Bitcoin Bázis fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token és ICO befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése fokozottan javasolt.***

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.