ICONIQ LAB – az első decentralizált ICO startup akcelerátor

Egy vállalkozás indítása az egyik legjövedelmezőbb dolog amit csak tehetünk az életünkben! Ugyanakkor teli van kihívásokkal is és néha-néha érződhet úgy, hogy itt a vége.

Az egyik legfontosabb tényező egy vállalkozás beindításánál a finanszírozás és a források biztosítása. Ha ezzel nincs gondod, akkor megszabadultál a stressz 70 százalékától.

Ha viszont nincs meg a forrás a vállalkozás indításához és a havi költségek finanszírozására, akkor jön a konstans stressz és brainstorming. Abban a percben amint a vállalkozásod kifut a pénzből, a startupod halálra van ítélve.

A startuppereknek és az induló vállalkozásoknak folyamatosan alternatív megoldásokat kell találniuk a vállalkozásuk működésének biztosításához. Itt jön a képbe az ICONIQ LAB.

ICONIQ LAB csapat

Az ICONIQ LAB az első akcelerátor program azoknak a startupoknak, akik a saját ICO-juk kivitelezésében érdekeltek vagy tervezik. Az ICONIQ LAB az akcelerátor programját használva forrást biztosít és fejleszt a kiválasztott kriptó, blokklánc és tokenizálható startupoknak és egyben segíti az ICNQ klubtagokat, hogy aktívan profitáljanak a kriptopénz piaci mozgásokból.

Az Iconiq Holding egy prémium digitális eszköz menedzsment ökoszisztémát épít, megbízható pénzügyi szolgáltatókat és üzleti lehetőségeket létrehozva a projektek során. A projekt natív tokenje az ICNQ token és az ICNQ ökoszisztéma zavartalan működéséért felel. A token tulajdonosok tagjai lesznek egy exkluzív ICO befektetési klubnak és befektetési forráspoolnak, amit az ICONIQ LAB és az Iconiq Funds biztosít. A tokent egyben kuponként is ki lehet kérni amelyért cserébe kedvezmények igényelhetők az ökoszisztéma szolgáltatásaira.

Az ICO-szektor 2017-es robbanása ugyan kezd alább hagyni 2018-ra, de még mindig robusztus növekedést produkál. Az Infoholic Research LLP előrejelzése szerint a kriptopénz piacok és a blokklánc-alapú szolgáltatások 35.2 százalékos növekedést fognak produkálni a következő öt évben.

Sajnos a megnövekedett volumen vonzza a csalókat és átveréseket is és a befektetőknek extrém óvatosnak kell lenniük mibe fektetik kriptóikat. Az Iconiq-hez hasonló projektek segítenek kiirtani ezeket a parazita projekteket és biztonságosabbá tenni az ökoszisztémát.

A projekt magját egy kockázati tőkealap és egy startup akcelerátor biztosítsa. A programban résztvevő ICO-k pénzügyi támogatásban és ICO, technológiai, marketing, stb. tanácsadásban részesülnek.

Az ICONIQ LAB akcelerátor program 5 lépésből áll: kezdődik a forrásgyűjtéssel és a jogi megfelelés ellenőrzésével, másodikként következik maga az akcelerátor program és egy ICO szolgáltatási csomag, harmadikként privát és elő tokenértékesítés az ICNQ klubtagoknak, majd következik a nyilvános ICO értékesítés és végül zárul az utómunkálatokkal és a jelentéssel az ICO kimeneteléről. Ez az öt lépés elegendő kell legyen, ahogy a Kickstarter oldalnál is, hogy az üzleti ötletek sikeresen kivitelezhetőekké váljanak.

ICONIQ LAB akcelerátor programjában részt vevő cégek

A kriptopénz piacokon az egyik legfőbb probléma a befektetői források biztonsága. Az ICONIQ LAB nagy hangsúlyt fektet a jogi megfeleltetésnek és az üzleti modell fenntarthatóságának kielemzésére. Ez egy lényeges mérföldkő mivel a publikált adatok alapján nyer vagy veszít értelmet egy befektetés.

2018 februárjában a projekt már tartott egy privát tokenértékesítést mely során 1 millió dollárnyi forráshoz jutottak. A friss mindenki számára elérhető értékesítés október 15-én rajtol és mintegy 500 000 ICNQ token pool áll rendelkezésre a befektetőknek. Az egyetlen kriptotőzsde ahol a tokenek elérhetőek lesznek a GBX Exchange lesz.

Az ICNQ tagok és tokenvásárlók a következő kiváltságokban részesülnek:

CRYPTO.COM💳 – Használd a linkünket regisztráláskor és 50💲 jóváírásban részesülsz.

1. token kedvezmény: A tagoknak exkluzív joga lesz előértékesítése programokban való részvételre.

Ez azt jelenti, az ICNQ tokentulajdonosok elsőként részesülnek az akcelerátor program résztvevői kínálta token kedvezményekben.

2. token kedvezmény: a tagoknak rálátásuk lesz a formálódó projektekre.

Azt jelenti, az ICNQ klubtagok exkluzív hozzáféréssel rendelkeznek a közösségi fórumokhoz ahol rálátásuk lesz az ICONIQ akcelerátor programba jelentkezőkre.

3. token kedvezmény: a tagoknak beleszólási joggal rendelkeznek a token értékesítés felépítésébe és struktúrájába.

Amely szerint az ICNQ klubtagoknak exkluzív hozzáférhetésük lesz a közösségi fórumokhoz ahol közvetlen az akcelerátor programban résztvevő startup csapatokkal kommunikálhatnak.

4. token kedvezmény: exkluzív hozzáférés a digitális platformhoz és annak tartalmához.

Exkluzív hozzáférést jelent az ICNQ klubtagoknak a pénzügyi, kutatási és piaci jelentésekhez .

Az ICONIQ LAB célja a digitális eszköz menedzsment forradalmasítása és minden adott, hogy a célját elérje. Az egyik partnerük a német FinLab AG, ami egy nyilvánosan jegyzett fintech befektetési vállalat.

Tanácsadók

A fejlesztő csapat szintén kiváló és a tanácsadók is olyan személyek, akiknek közük van a kriptogazdasághoz vagy a befektetési szektorhoz. A projekt nem légvárat épít mivel egy sikeres privát tokenértékesítési körön már túl van.

Projekt erőssége:

  • A program már hónapok óta fut és jelenleg 5 startup vesz benne részt.
  • Magas növekedési ráta a célpiacokon.
  • Tapasztalt tanácsadói gárda.

Token értékesítés: https://token.iconiqlab.com/
Facebook: https://www.facebook.com/iconiqlab/
Telegram: https://t.me/iconiqlabchat

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A Bitcoin Bázis nem vállal felelősséget a cikk tartalmáért, megbízhatóságáért, minőségért és a hirdetés természetéért. Olvasóinknak fokozottan ajánljuk az egyéni kutatást és a cikkben közölt állítások alapos ellenőrzését.***

2 megjegyzés a “ICONIQ LAB – az első decentralizált ICO startup akcelerátor” cikkhez

  • Sziasztok, nemrég kezdtem tanulmányozni az ICO-kba való befektetés lehetőségét, tuti amatőr kérdés, de ugye a token befektetők azt remélik, hogy – miután listázásra került az adott token egy vagy több kripto tőzsdén, és miután beindult a projekt – az árfolyam megemelkedik, és utána profittal tudják továbbadni? Persze lehetnek egyéb előnyök, mint ahogy itt az ICONIQ LAB weblapján is olvastam, illetve a tokenek nagy része sajnos kevesebbet ér később, mint amennyibe került, de akkor is az árfolyam növekedés fő motorja / célja minden token befektetésnek a befektetők szemszögéből, ugye? Köszi! 🙂

    Válasz
  • Hi, többségében igen. De a jó token az, amit zsargonban utility, azaz hasznossági tokennek hívnak képes magát egyben ‘nélkülözhetetlenné’ is tenni a termék vagy a szolgáltatás használatakor amit az ICO projekt kínál. A sorrend sem mindegy. Ha a) azért veszel mert azt várod h. felmenjen az ára, akkor spekulálsz. b) ha viszont azért veszel mert a token és a termék/szolgáltatás amit a csapat kínál hasznos, és ennek eredményeképp megy fel az ára, akkor befektetsz. Óriási különbség.

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.