Az ICST visszaadja a művészek kezébe az alkotásaik fölötti rendelkezés jogát egy decentralizált, blokklánc alapú tartalommegosztó platformmal

2018. június 19, Szingapúr: Az ICST token projekt készen áll a kreatív tartalomszolgáltató ipar forradalmasítására visszaadva a művészek kezébe a munkájuk fölötti ellenőrzési jogot és így segítve őket a független és önfenntartó tartalomgyártásban. Az Ethereum hálózat és az okos szerződések segítségével a művészek védelmet élveznek az olyan detrimentális ipari gyakorlatokkal szemben, amelyek kihasználják a kreatív tartalomkészítőket és csak akadályozzák az ipar jövőbeli fejlődését.

Kontrollt a művészek kezébe az ICST segítségével

Az ‘Individual Content and Skill Token’, azaz ICST, blokklánc alapú protokoll és token azért jött létre, hogy világszerte javítsa a kreatív tartalmak és készségek megosztását. A platform nyílt és transzparens ökoszisztéma, amely lehetővé teszi a felhasználók és a tartalomalkotók számára a tartalmaik közzétételét, reklámozását és kereskedelmét.

A változatos háttérrel rendelkező tartalomkészítők képesek lesznek alkotásaik olyan szintű ellenőrzésére, ami a jelenleg uralkodó alkotó -> vállalkozás -> fogyasztó hagyományos üzleti modellben elképzelhetetlen. A decentralizált platform lehetővé teszi a tartalomkészítők számára, hogy megosszák munkájukat anélkül, hogy bárki másnak elszámolással tartoznának, teljes kontrolljuk van alkotásaik szerzői jogai fölött és tisztességes apanázsban részesülnek munkáik után. Az ökoszisztéma az Ethereum hálózatán és az okos szerződéses technológián alapul, amelynek célja mindenki számára a tisztességes, átlátható és hatékony kereskedelmi környezet megteremtése.

Az egyetemes és decentralizált platformok, mint például az ICST is, csökkenti a tartalomelosztással járó költségeket és növeli az alkotók bevételeit egy összetett közösségi média marketingmodellként funkcionálva. Egy ösztönző program révén a résztvevők saját maguk formálhatják a platform céljait és terveit. Az ICST jelenti a megoldást a tartalomalkotók által napi szinten jelentkező problémákra a tartalomkészítő iparban kiiktatva a középső embert és visszaadva a hatalmat a művészek kezébe.

Az ICST token felhasználási és alkalmazási területei

Az ICST az új ‘C2B2C’ (magyarul ‘fogyasztó-blokklánc-fogyasztó’) üzleti modell a hagyományos ‘C2BC2C’ (‘fogyasztó-vállalkozás-fogyasztó’) szemben lehetővé teszi, hogy növelje a tartalomkészítők bevételét azáltal, hogy kiiktatja a közvetítőket az egyenletből. Az ICST segít csökkenteni a tranzakciós díjakat és növelni a fogyasztói élményt egy beépített minősítési rendszerrel lehetővé téve a platform számára a felhasználók direkt elérhetőségét és a modell révén a tartalomtulajdonosok nagyobb ellenőrzéssel rendelkeznek a munkájuk fölött lehetővé téve ezáltal egy stresszmentes, saját tempójú tartalomgyártást, közzétételt és reklámozást.

A platform funkciójának működéséhez az ICST tokent használja, ami egy olyan hasznossági token, amely az ICST platformon történő tranzakciók végrehajtásához szükséges. Az ICST tokenek előbányászott tokenek, ami azt jelenti, hogy az ICST tokenekben azok részesülnek akik számítástechnikai kapacitásukat adják, illetve új szolgáltatásokat vagy alkalmazásokat állítanak elő a platformon. Azok a tartalomkészítők, akik megosztják munkájukat a platformon, token jutalomban részesülnek, amelyek a jövőben megkönnyítik a StarMaker decentralizált platformján végrehajtott tranzakciókat.

Tudj meg többet az ICST közelgő kibocsátásról

A People-Joy Foundation összesen 3 milliárd ICST tokent bocsát ki, 900 millió token pedig a privát token kiadás során lesz megvásárolható. A forrás a következőképp kerül felosztásra:

  • 40%-a az ICST blokklánc fejlesztésére megy.
  • 25%-a kutatás és fejlesztésre valamint a StarMaker expanziójára és migrációjára az ICST protokollra.
  • 20% az ICST platform fejlesztésére lesz allokálva.
  • 10%-a a forrásoknak ICST protokoll hirdetésére és más platformokon történő reklámozására megy.

A 3 milliárd ICST token kibocsátás a következő menetrend szerint zajlik:

  1. A projekt célja 30 000 ETH gyűjtése ahol 10 000 ETH-t nagybefektetőktől szándékozik összegyűjteni (1 ETH = 36 000 ICST token).
  2. 3 milliárd token kibocsátása.
  3. A kezdeti tokenkibocsátás az összes ICST token mennyiség 30%-át teszi ki

Tudj meg többet a projektről itt – http://icst.io

Fehér könyv – http://icst.io/ICST%20White%20Paper%20-%20ENG.pdf

Twitter – https://twitter.com/ICST_global

Facebook – https://www.facebook.com/icstoken.global/

YouTube – https://www.youtube.com/watch?v=MhOXMzKPGAs

Medium – https://medium.com/@icstglobal

***Figyelem! Fenti írásunk egy fizetett sajtóközlemény. A Bitcoin Bázis nem vállal felelősséget a cikk tartalmáért, megbízhatóságáért, minőségért és a hirdetés természetéért. Olvasóinknak fokozottan ajánljuk az egyéni kutatást és a cikkben közölt állítások alapos ellenőrzését. A Bitcoin Bázis semmilyen formában nem vállal felelősséget a közleményben leírt termék vagy szolgáltatás használata következtében bekövetkező esetleges kárért és veszteségért.***