Utolsó alkalom, hogy csatlakozz az Idealcoin hirdetési forradalmához különleges ICO előtti áron

Már csak két hetük van a befektetőknek, hogy részesüljenek az 56.6%-os Idealcoin token bónuszból 0.499$ speciális publikus ICO előtti áron.

A sikeres privát értékesítés után az Idealcoin egy lépéssel közelebb került ahhoz, hogy megreformálja a marketing szektort és a marketing szakemberek első számú munkaeszközévé váljon a világon.

A kibocsátott 11 000 000 IDL token speciális áron egészen szeptember 25-éig elérhető, amikor is indul a nyilvános értékesítés, tartva egészen novemberig. December 1-től az ERC-20 token hivatalos ára 1.15$ dollár lesz. A befektetők vásárolhatnak a tokenből fiát pénzért, valamint ETH, BTC, LTC, BCH, DASH és BTG coinért is.

Miguel Angel Parada, az Idealcoin CEO-ja és alapítója: “Jelenleg több mint 2 milliárd ember van, aki centralizált közösségi hálókat használ, és mint tudjuk, ezek a hálózatok visszaélnek a személyes adatokkal a hirdetési bevételeik növelése érdekében.

Azért fejlesztettük ki az Idealcoint, hogy újratervezzük a szektort úgy, hogy a marketingeseknek és hirdetőknek pontos és frissített adatokat biztosítunk miközben 100%-ban meggyőződünk arról, hogy a felhasználói adatok a felhasználóknál maradnak jutalomban részesítve őket adataikért, szakértelmükért és támogatásukért.”

Az Idealcoint organikusan lehet generálni a Pay My Honest Opinion (PayMHO) platformon, ami egy 3.0-ás közösségi média ökoszisztéma. A platform szórakoztató módon segíti a usereket tartalmat generálni, kérdéseket feltenni és megválaszolni, ajánlásokat tenni, továbbá organikus és spontán módon lehet rajt profilt építeni. A platformon a hétköznapi felhasználók influencerekké válnak, akiknek a véleménye sokat számít.

A felhasználói adatokat az úgynevezett Proof-of-Craft (PoC) védi, ami jutalékot biztosít a létrehozott tartalmakért cserébe. A PayMHO platformon az influencerek Talents pontokat kapnak az értékes hirdetési adatokért aminek az értéke az aranyhoz van rögzítve. Talents pontokat át lehet váltani Idealcoinra, fiát pénzre és az influencerek 10% kedvezményt is kapnak TLN-IDL ügyleteikre. A Dean Chain 444 protokoll a PoC Talents pontot megváltozhatatlanná, nyomon követhetővé és biztonságossá teszi.

A felhasználóbarát és intuitív platformhoz bárki csatlakozhat regisztráció után a világ bármely pontjáról. Amint a felhasználók átesnek a KYC ellenőrzésen és beküldik azonosító dokumentumaikat, majd létrehozzák a wallet-alapú fiókjukat, elkezdhetnek influencerré válni a jutalmakért cserébe.

Az influencerek különleges ajánlatokban, termékekben részesülhetnek, béta tesztekben vehetnek részt, továbbá szabadon kifejezhetik véleményüket, megjegyzéseiket a termék vagy szolgáltatás fejlesztése érdekében és ezért digitális pénzben részesülnek. Ezeket a termékeket és szolgáltatásokat kizárólag Idealcoin segítségével lehet megvenni.

Már csak két hetük van a befektetőknek, hogy részesüljenek az 56.6%-os Idealcoin token bónuszból 0.499$ speciális publikus ICO előtti áron.

A felhasználó generálta kollektív tudás kezelésével és használatával az Idealcoin mögötti platform gyors, hatékony és megbízható marketingeszközt kínál, és segítségével optimalizálni lehet a vállalatok, intézmények, kormányok és magánszemélyek erőforrásait és munkáját.

Az előértékesítés mellett az IDL csapat szeptember 14-én jött ki a PayMHO alfa verziójával Androidos telefonokra és szeptember 21-én várható az iOS verzió is.

Csatlakozz a marketing forradalomhoz és az előértékesítéshez, látogass el az Idealcoin hivatalos honlapjára.

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A Bitcoin Bázis nem vállal felelősséget a cikk tartalmáért, megbízhatóságáért, minőségért és a hirdetés természetéért. Olvasóinknak fokozottan ajánljuk az egyéni kutatást és a cikkben közölt állítások alapos ellenőrzését.***

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük