Idén újra jön a legnagyobb hazai blockchain csúcstalálkozó Budapesten

Idén is megrendezésre kerül a Blockchain Budapest konferencia, Közép-Európa legnagyobb rendezvénye a Bitcoin, Blockchain és kriptopénzek témában. Mik a blockchain legújabb trendjei 2022-ben? Mikor lehet 100.000 dollár a bitcoin árfolyama? Vajon tényleg jó befektetés az NFT, vagy csak egy múló őrület? Gyere el, és hallgasd meg a legnevesebb hazai és külföldi vendég előadók válaszait, tekints be a kulisszák mögé, majd beszélgess kötetlenül világszínvonalú blockchain fejlesztőkkel!

Több mint 15 blokklánc szakértő előadó, a kiállítótérben pedig számos vállalkozás lesz jelen standdal, így az érdeklődők szabadon válogathatnak a programok közül és mélyülhetnek el a leginnovatívabb cégek világában. A február 22-én, immár ötödik alkalommal megrendezésre kerülő konferencia helyszíne egyébként a Sugár Event rendezvényközpont lesz, ahol a résztvevők számára az előadásokkal párhuzamosan lehetőség nyílik kapcsolatokat építeni, és akár személyesen is megismerkedni leendő üzlet- vagy befektetőtársakkal. Az egész napos rendezvényt online is közvetítik a helyszínről, így minden jegyvásárló élőben, de akár a virtuális térből is részt tud venni az eseményen.

A részletes programot a Blockchain Budapest oldalán érheted el, jegyed megvásárlásakor pedig használd a BITCOINBÁZIS kuponkódot, hogy 25%-os kedvezményben részesülj!

Hová vezet napjaink legforróbbb témája? Merre halad a világ, ahogyan egyre többen felfedezik a blokkláncban rejlő lehetőségeket? A legnagyobb hazai blockchain csúcstalálkozón a BitcoinBázis csapata is jelen lesz, így érdemes már most bekövetni Instagram oldalunkat, ahol élőben közvetítjük majd az eseményeket.