iGaming forradalom: Az iparág 360 fokos fordulatot vesz a blokkláncnak köszönhetően

A blokklánc technológia és a kriptovaluták hosszú idők óta, szándékosan bomlasztják a rendet a különböző iparágakban, ami alól már az iGaming szektor sem kivétel. Az online kaszinók világa drasztikus átalakuláson ment keresztül, ami teljesen biztonságos, átlátható és tisztességes játékot eredményezett.

A blokklánc integrációja a szórakoztatóiparban forradalmasította a játék és a jutalomszerzés módját is. A szerencsejátékokra épülő projektek az ökoszisztémájuk alapjául szolgáló kriptovalutákat fejlesztenek; jelenleg az összes ilyen coin és token piaci kapitalizációja 9 820 095 395 dollárt tesz ki. A Fairspin azonban az első olyan blokklánc kaszinó, amely bevezette saját digitális eszközét, TFS névre keresztelve, amely további hullámokat vetett az iparágban.

A TFS tokenről és „Hold to Earn” programról röviden

A TFS Token lehetővé tette a többszintű hűségprogramot és a játékos bevételszerzést. A felhasználók azonnali TFS visszatérítést kapnak minden megrakott tétre a Play to Earn programon keresztül. De ez még nem minden, a megszerzett tokeneket ugyanis stakelhetik is a Hold to Earn (Tartogass és Keress) programon keresztül, ami kockázatmentes passzív jövedelmet tesz lehetővé, magas hozamokkal.

Stakelés magas hozamokkal

A Hold to Earn program keretében 8 órára, 1 napra, vagy akár 3 napra kötheted le (stakelheted) a TFS Tokenedet. A hozamot az általad elhelyezett tokenek száma és az általad választott időszak alatt kapott jövedelem összege határozza meg.

Az átlagos éves hozam elérheti a masszív 500%-ot, de a jövedelmezőbb időszakban sokkal többet is kereshetsz. A TFS Token ráadásul nem csak a szerencsejáték szektort rázza fel, de a hagyományos befektetés világát is megreformálja.

Az 500%-os APR ugyanis jelentősen magasabb, mint a hagyományos bankok és más pénzintézetek által kínált kamatlábak. Az FDIC adatai szerint egy átlagos megtakarítási számla egy év alatt realizálható hozama mindössze 0,39%, így a TFS Token máris túlszárnyalja az általa kínált profitot.

Korlátlan rugalmasság likvid stakeléssel

Ez a program teljes kontrollt biztosít a felhasználóknak a birtokukban lévő pénzeszközök felett: kiválaszthatod, hogy mennyi időre és mennyi tokent szeretnél lekötni, amit bármikor ki is utalhatsz. S ami a legjobb, hogy a stakelés állandó, vagyis a tokenek addig le vannak kötve, amíg a felhasználó le nem állítja az opciót.

A Liquidity Staking program növeli a likviditást a TFS-USDT poolban a PancakeSwapon, amivel fokozza a TFS Token piaci teljesítményét. A jutalmak a Fairspin GGR-jéhez (bruttó bevétel), a tétgyűjtő poolban lévő tokenek számához és egy időalapú szorzóhoz van kötve. Azok, akik egy hónapig vagy annál hosszabb ideig stakelik a tokeneket, a GGR 0,5%-ából részesülhetnek. Fontos azonban megjegyezni, hogy a részleges kivonás visszaállítja a fennmaradó tokenek időszorzóját a kezdeti szintre.

Kockázatmentes jövedelem

A TFS Token a magas kamatok és a biztonságos működése miatt kerül a címlapokra.

A stakelési időszak lejárta után a tulajdonos a kamatokkal együtt visszakapja a kezdeti befizetését. Ez pedig akkor is érvényes, ha a kaszinó profitja az adott időszak alatt nulla volt, így a tulajdonos garantáltan visszakapja a befizetett pénzét.

A folyamat átláthatóságát a Trueplay Explorer biztosítja, mely által minden tranzakciót a megváltoztathatatlan digitális főkönyvben rögzítenek.

Hold to Earn vagy más iGaming projektek?

Más iGaming projektekkel összehasonlítva a Hold to Earn program egyedülálló lehetőséget biztosít. Ez pedig egyáltalán nem meglepő, tekintettel magas hozamára, kockázatmentes jellegére és könnyű kezelhetőségére. A blokklánc technológiának köszönhetően a felhasználók biztosak lehetnek abban, hogy letétbe helyezett vagyonuk biztonságban van, és a nyereség igazságosan kerül kiosztásra.

A TFS Token ráadásul egy komoly növekedési potenciállal rendelkező eszköz. A tavalyi évhez képest értéke 2,5-szeresére nőtt, így még a medvés hangulat közepette is megállja a helyét.

Kölcsönös előnyök

A Hold to Earn program előnyei nem csak egyoldalúak, hiszen a felhasználó és a kaszinó is profitálhat az innovatív rendszerből.

A kockázatmentes passzív jövedelem több felhasználót vonzhat a platformra, növelve ezzel a kaszinó nyereségét. Ráadásul a program szórakoztatóvá teszi ezt a folyamatot, lehetővé téve a játékosok számára a jutalomszerzést, a kaszinónak pedig azt, hogy kevesebb forrást kelljen bónuszokra fordítania.

A TFS Token megváltoztatja a játékot

A blokklánc integrálása az online szerencsejátékokba jelentősen megváltoztatja a játékosok jutalomszerzési lehetőségeit, amire a tökéletes példa lehet a TFS Token.

A TFS Tokennel és a Hold to Earn programmal a felhasználók passzív jövedelemre tehetnek szert, miközben játszással töltik idejüket. A program jövedelmező stakelési programja és kockázatmentes jellege miatt előnyös befektetési lehetőség azok számára, akik a játékiparban is szerencsét próbálnának.

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***