Íme 5 ok, amiért a befektetők a Rollblockot (RBLK) választják a Bitcoin (BTC) és az arany helyett

Miközben a piaci dinamikák támogatják az arany és a Bitcoin árfolyamának emelkedését, a lehetséges kihívások miatt a befektetők inkább olyan ígéretes lehetőségek felé fordulnak, amelyek a közeljövőben akár 100-szoros hozamot is kínálhatnak. Az arany árának jövőbeli alakulásával kapcsolatos bizonytalanság aggodalmat kelt a befektetők körében.

Eközben a Bitcoin dominanciájának negyedéves RSI-je rejtett medvepiaci divergenciát jelez. A Rollblock (RBLK) azonban felkeltette a befektetők figyelmét erős ökoszisztémájával és növekedési potenciáljával, ami optimista várakozásokat váltott ki.

Rollblock (RBLK): A 450 milliárd dolláros szerencsejáték-ipar forradalmasítására készül

Miközben a Bitcoin ingadozik a 66 000 dolláros szint körül, a Rollblock várhatóan felfelé tartó trendet fog mutatni, függetlenül a piaci hangulat változásaitól. A kriptójáték-token erős előértékesítési teljesítményt nyújtott, 40%-os hozamot biztosítva a korai befektetőknek, és már több mint 755 000 dollárt gyűjtött az előértékesítés során, célja pedig a 2 millió dollár elérése június végéig. A Q3-ban tervezett CEX tőzsdei bevezetéssel az elemzők hatalmas rallykat jósolnak a közeljövőben.

Továbbá, a Rollblock natív tokenjét szerény 0,014 dolláros áron értékesítik. A Rollblock az online szerencsejáték-iparhoz fog hozzáférni, amely várhatóan 2028-ra 744 milliárd dollárt fog generálni, tovább erősítve az árfolyam-emelkedési potenciált. Ezzel a kilátással sok befektető inkább a Rollblock előértékesítésébe fektet, mintsem aranyba vagy Bitcoinba, hogy kihasználják az altcoin által kínált izgalmas lehetőségeket.

A Rollblock a blokklánc technológia erejét használja fel a hagyományos kaszinók előtt álló problémák, mint például a hatékonyság, biztonság és átláthatóság kezelésére. Továbbá, egyszerű regisztrációkat kínál KYC-ellenőrzések nélkül, biztosítva a magánéletet és a kényelmet. Az egyedülálló GameFi protokoll célja, hogy hidat képezzen a decentralizált és központosított játékok között, a legjobbat kínálva mindkét világból.

Ami még érdekesebb, az a bevételmegosztási modell. A kriptójáték platform heti bevételének akár 30%-át is felhasználja RBLK tokenek visszavásárlására a nyílt piacon. Ezen tokenek felét elégetik a szűkösség és a heti vásárlási nyomás elősegítése érdekében az ökoszisztémában. A másik felét staking jutalmakra fordítják. Ezzel az innovatív funkcióval a Rollblock készen áll arra, hogy felforgassa a kriptopiacot, így ez a legjobb kriptovaluta a vásárlásra jelenleg.

A Bitcoin dominanciájának negyedéves RSI-je medvepiaci divergenciát jelez

Eközben a Bitcoin dominanciájának negyedéves RSI-je rejtett medvepiaci divergenciát jelzett. A divergencia általában akkor fordul elő, amikor az RSI magasabb csúcsokat mutat, de az ármozgás alacsonyabb csúcsokat jelez. Ez a piaci elemzés a Bitcoin dominanciájának esetleges csökkenését sugallja a szélesebb kriptopiacon.

Ez különösen fontos, ha a június végi havi zárások az 55,35%-os szint körül vagy alatt vannak. Emellett a domináns sztochasztikus momentum mutató is lefelé irányul az 55,18%-os szint alatt, ami szélesebb körű változást jelez a nagy befektetők hangulatában. Ezek a befektetők most inkább a robusztus Rollblock altcoin felé fordulnak, amely várhatóan jelentős növekedést fog elérni.

Arany árfolyam előrejelzések: Elérheti a 2400 dollárt unciánként 2024-re?

Gyakran hasonlítják a Bitcoinhoz, az arany is felkeltette a figyelmet, elérve a rekordmagas, 2200 dollár fölötti unciánkénti árat, amit egy új központi banki monetáris politika növekvő kereslete okozott. Emellett az amerikai kamatlábak és a dollár mozgása további áremelkedést váltott ki az arany esetében.

Ezen kilátásokkal sok elemző optimista az arany jövőjét illetően, azt sugallva, hogy az eszköz tovább fog emelkedni, jelentős értéknövekedést eredményezve. Azonban az arany potenciális kihívásai, például a következő kamatcsökkentés időzítésének bizonytalansága, aggodalmat keltettek a befektetők körében. Váratlanul Kína központi bankja leállította az arany vásárlását, ami további spekulációkat váltott ki. Hagyományosan a befektetők Bitcoinhoz vagy aranyhoz fordulnak az infláció elleni védekezésként, de ez most nem történt meg. Az aranybányászat legutóbbi volatilitása miatt a befektetők a Rollblock felé fordultak, amelyet jelenleg a legjobb kriptobefektetésnek tartanak.

Rollblock (RBLK): A legjobb altcoin a következő bikapiacon

Miközben a Bitcoin és az arany optimizmust kínál a befektetők számára, a Rollblock felkeltette a figyelmüket erős hasznosságával és robusztus ökoszisztémájával. A jelenlegi emelkedő pályával és a fokozott befektetői érdeklődéssel az elemzők az altcoint a következő 100-szoros kriptovalutának jósolják júniusban. Ezzel a kilátással a Rollblock a legjobb altcoin, amelyet 2024-ben figyelemmel kell kísérni.

Fedezd fel a Rollblock (RBLK) előértékesítésének izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal: https://presale.rollblock.io/

Közösségi oldalak: https://linktr.ee/rollblockcasino

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***