Indul a BitcoinBázis podcast első heti műsora a Bitcoin Rehab! Hallgassatok minket!

Bővíti szolgáltatásait a BitcoinBázis. Olvasóink kérésének eleget téve, hetente egyszer jelentkezünk új podcast műsorunkkal a Bitcoin Rehabbal, ahol magyar és nemzetközi szaktekintélyeket, kriptóhívőket faggatunk bitcoinról, technológiáról, pénzről, befektetésről, önmagukról, világról, filozófiájukról és minden másról, ami érdekelheti a 21. század alternatív befektetőjét.

A BitcoinBázis lelkes csapata éjjel-nappal azon dolgozik, hogy a lehető leghamarabb friss és érdekes hírekkel jelentkezzünk kriptókról, publikus DLT technológiáról, decentralizációról, alternatív befektetési lehetőségekről, illetve geopolitikai, pénzügyi valamint technológiai témákról.

Egyre többen olvastok minket, egyre többen jártok vissza hozzánk, (amiért nagyon hálásak vagyunk és erős jelzés, hogy szükség van ránk a magyar médiapiacon), ezért úgy döntöttük, hogy újdonságként kipróbáljuk magunkat a podcastelés terén is. Ahogyan az oldal társalapítója, Balaxi a nulladik adásban elmondta: “Nem egy shitcoin showt fogtok kapni, elég erősen bitcoin orientált lesz, de nem jelenti azt, hogy ne lennénk nyitottak az alternatív digitális eszközökre és technológiákra.”

A Bitcoin Rehab műsor házigazdája Karo Zagorus (@btcdragonlord), aki az angol nyelvű Bitcoin Rehabot vezeti már 2020 óta. Karo aktívan részt vesz nemzetközi bitcoin és hacker konferenciák szervezésében, erősen a bitcoin maxiba hajlik a szíve, és nem veti meg az erős kritikát se az alternatív kriptókkal szemben, de amennyire engedi, igyekszik pártatlan és objektív maradni az altok felé is. Nemzetközi szinten elismert bitcoin hívő, akinek hamarosan könyve is megjelenik a bitcoinról és annak társadalmi hatásáról ‘Bitcoin and the Trust Problem’ címen.

Karo Zagorus-t ahogy a BitcoinBázist is, megtaláljátok a Twitteren. Csütörtökön jövünk a Bitcoin Rehab első adásával, amiről többet holnap tudhattok meg.