Ingyenes kereskedési bot verseny 40 000 dolláros nyereményalappal

A Bitsgap kriptokereskedési és automatizálási platform a közelmúltban bemutatott egy új, nagy teljesítményű kereskedési botot, amely képes magasfrekvenciás kereskedést végrehajtani, és bármilyen ármozgásból profitálni. A verseny díjalapja a közelmúltban elérte a 40 000 dolláros nyereményalapot.

A Bitsgap által szervezett Scalper kereskedési bot verseny új bevételszerzési lehetőségeket teremt a kriptovaluták szerelmeseinek. A magasfrekvenciás algoritmikus kereskedés révén nagy számban tud kereskedést végrehajtani. Ennél is fontosabb, hogy a Scalper bot bármilyen ármozgásból profitálhat, ami nagyon erős motiváció a volatilis kriptovaluta piacokon.

A Scalper úgynevezett GRID-technológiát használ, hogy reagáljon a folyamatosan változó piaci feltételekre. A bot képes kihasználni az előre leadott rendeléseket minimális távolságra egymástól, hogy segítse a felhasználókat a profitpotenciál maximalizálásában. A rácsalapú megközelítés nyomon követi az árakat emelkedő és csökkenő trendekben is, és kiegyenlíti a veszteségeket, ha az ár csökken. Az alacsony kockázatú kereskedési automatizálás ingyenesen elérhető minden Bitsgap felhasználó számára a Kucoin tőzsdén.

A Bitsgap Scalper botja INGYENESEN elérhető, és a felhasználók akár öt aktív botot is birtokolhatnak a KuCoinon a promóció végéig, 2021. december 15-ig. A 250 nyertes között, akik a legmagasabb %-os összhozammal rendelkeznek, lesz szétosztva az emelkedő nyereményalap. A nyereményalap 10 dollárral növekszik minden egyes versenyhez csatlakozó felhasználó után, ami jelenleg már meghaladja a 40 000 dollárt. A kereskedési versennyel kapcsolatos további információk itt találhatók.

A Bitsgap Scalper kereskedési bot promóciójához való csatlakozás egyszerű, és ezt bárki néhány perc alatt megteheti. Ez egy kiváló módja annak, hogy bemutassa, mire képes a Scalper bot a volatilis piacokon. Mindenkinek egyenlő esélye van pénzt keresni ezzel a kockázatmentes lehetőséggel, és részesülni a több ezer dolláros nyereményalapból!

A Bitsgapről

A Bitsgap forradalmasította a kriptovaluta kereskedést a platform aggregátor 2017-es bevezetésével. A platform több mint 20 vezető kriptotőzsde számára biztosít lefedettséget, és nagyon népszerű a kezdő és tapasztalt kriptokereskedők körében.

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a fent írtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése fokozottan javasolt. Kereskedj felelősségteljesen.***