Intézményi szintű adatokhoz kapnak hozzáférést a Nexo felhasználói

A Nexo vezető digitáliseszköz-szolgáltató bejelentette, hogy integrálja platformján a The Tie fejlett, valós idejű elemzőkészletét.

Az új eszköz könnyű hozzáférést biztosít azokhoz az adatokhoz, amelyek általában csak az intézmények számára tekinthetők meg. A kereskedők ezáltal minden eddiginél több információt kaphatnak a döntéseik meghozatala során, ezáltal is csökkentve a kockázatot.

2024 első negyedévében a centralizált tőzsdék (CEX) kereskedési volumene elérte a 4,29 billió dollárt, ami azt mutatja, hogy a szolgáltatásra jelentős igény mutatkozik a felhasználók részéről.

A Nexo és a The Tie kollaborációjának köszönhetően a platform felhasználói egy átfogó adathalmazhoz kapnak hozzáférést. Az eszköz függvényében a felhasználók egy sor indikátort jeleníthetnek meg a Markets szekcióban. Ezek között olyan érdekes mutatók szerepelnek, mint közösségimédia-statisztikák, onchain-aktivitás, gas díjak, tulajdoneloszlás, valamint részletes eszközleírások.

Elitsa Taskova, a Nexo termékigazgatója a demokratizált piac fontosságát hangsúlyozta:

„A piac elemzésének és »hallásának« elsajátítása időbe telik, ugyanakkor információkra is szükség van hozzá. A Tie-jal közösen elkötelezettek vagyunk amellett, hogy minden felhasználónak gyors hozzáférést biztosítsunk a piaci hangulathoz és mozgásokhoz.”

Joshua Frank, a The Tie alapító-vezérigazgatója elmondta:

„Örömmel jelentjük be a Nexóval kötött legutóbbi partnerségünket, amely valós idejű elemzőeszközt vezet be a platformon. A Nexo felhasználóinak most lehetőségük nyílik hozzáférni azokhoz az iparágvezető mérőszámokhoz, amelyeket több száz intézményi ügyfelünknek kínálunk a The Tie Terminalon keresztül.”

Kapcsolódó cikkünk: 12 millió dolláros airdropra készül a NEXO, itt vannak a feltételek