Investaco.in, a jövő transzparens befektetési platformja 2018. május 1-én induló token előértékesítést jelentett be


2018. március 23., London, Egyesült KirályságInvesta, a blokklánc alapú integrált kriptobankolási platform felvázolta a 2018. május 1-én induló token értékesítési kampányát. Az Investa ötvözi a fintech, bankolás és kriptotechnológia előnyeit egy felhasználóbarátt platform formájában ami a mobil pénzügyi szabadság vízióját szolgálja. A platform még idén szeptember és december között elkészül.

Mit kínál az Investa?

A hiteles pénzügyi szolgáltatást nyújtó platformok hiánya miatt a kriptoközösség nem rendelkezik olyan stabil platformokkal, amelyeken könnyen kezelni tudná kriptopénz befektetéseit. Nincs olyan platform a piacon, amely komoly figyelmet fordítana a biztonságra miközben innovatív mobilos szolgáltatásokat nyúj. Itt jön a képbe az Investa. A blokklánc technológia és okos szerződések révén az Investa olyan funkciókat kínál, amelyek a felhasználók igényeit szem előtt tartva különböző felhasználóbarát fintech szolgáltatásokat ajánl.

Az Investa kripto bankkártyát, egy ICO ETF csomagot, az Investa Launchpad-et, az Investa Enterprise Funding platformot, egy kriptopénzes ATM hálózatot, egy wallet-et, és az INV tőzsdét kínál a befektetőknek. Továbbá az Investa megfelel a SEC 506-os akkreditált befektető előírásának, amelyhez KYC és AML megfelelés is tartozik. A potenciális befektetőknek hitelesítésen kell átesniük amelyek státuszát a felhasználói fiókjukban tudják nyomon követni.

Az INV tőzsde

Az INV platform egy multideviza fizetési gateway lesz az INVESTA ökoszisztémán belül, ahol fiat pénzzel, kriptopénzzel vagy tokenekkel lehet kereskedni és egyben hozzáférést nyújt számos pénzügyi termékhez és szolgáltatáshoz. A platform a token értékesítés befejezte utáni 60. napon indul:

  • Többeszközös kompatibilitás (bármilyen blokklánc alapú pénzügyi eszközt támogat az INV platform).
  • ETF – kriptopénz alap portfolió menedzsment és befektetés futó ICO projektekbe
  • Versenyképes devizaárfolyamok és tranzakciós díjak
  • Decentralizált és biztonságos tárolás
  • Közvetlen hozzáférés az ETF kosárhoz, vállalati hitelekhez, eszközkezelőhöz, INV bankkártyához, nemzetközi átutalási szolgáltatásokhoz

Az INV token

INV token egy ERC-223 kompatibilis Ethereum alapú okos szerződés token. A tokent az Investa bocsátja ki a publikus token értékesítés végén. A tokentulajdonosok az Investa platformján belül tudják használni az INV tokent mint fizetőeszköz az Investa platformján elérhető termékekért és szolgáltatásokért cserébe, valamint, segítségével feliratkozhatnak az Investa kriptokosarára, amely más ICO-k során generált tokenek poolja lesz és az INV által alkalmazott hitelesített INV menedzserek felügyelete alatt fog állni. Az INV tulajdonosok olyan programokban is felhasználhatják tokenjeiket, mint a vállalati hitelezés és Launchpad funkció, ahol kisvállalkozásoknak és hitelesített kölcsönvevőknek tudnak hitelezni.

INV tokeneket fizetőeszközként is lehet használni az Investa következő eseményein. Ilyen lesz az éves kriptokonferencia, INV roadshow vagy épp a brainstorm fórumok. Végezetül az INV tokent fel lehet tölteni az Investa által kibocsátott bankkártyára is és azt mint fiat pénz lehet elkölteni Union Pay kártyát elfogadó helyeken.

INV token értékesítés

A fejlesztések támogatása és a hibátlan kivitelezés érdekében az Investa token értékesítést tart az ERC223 alapú INV tokenjére. A token értékesítés során 30,000,000 INV vásárolható a teljes rendelkezésre álló 50,000,000 tokenből. A token értékesítés során legalább 1,000,000, INV tokent szeretne értékesíteni a cég, amely egyben a soft cap is.

Az előértékesítés 2018. május 1-én indul ahol 1 USD =  2.5 INV tokenárfolyamon kerül értékesítésre. Az előértékesítés során 30 – 60 %-os kedvezmény is elérhető lesz 10,000,000 értékesített INV tokenig. Az előértékesítésben kizárólag fehérlistázott tagok vehetnek részt és a befektetőnként vehető tokenek száma is korlátozva lesz. Az előértékesítés utáni értékesítési fázis során az igénybe vehető kedvezmények tartománya 5% és 20% között fog mozogni a fenmaradó 20,000,000 INV tokenre.

További információ az Investa honlapján: http://investaco.in/

Twitter: https://twitter.com/investaco_uk

Telegram chat: https://t.me/investacoin

Medium: https://medium.com/@investauk

Lájkold az Investát a Facebookon: https://www.facebook.com/InvestaUK/

***Figyelem! Fenti írásunk egy fizetett sajtóközlemény. A Bitcoin Bázis nem vállal felelősséget a cikk tartalmáért, megbízhatóságáért, minőségért és a hirdetés természetéért. Olvasóinknak fokozottan ajánljuk az egyéni kutatást és a cikkben közölt állítások alapos ellenőrzését. A Bitcoin Bázis semmilyen formában nem vállal felelősséget a sajtóközleményben leírt termék vagy szolgáltatás használata következtében bekövetkező esetleges kárért és veszteségért.***


Crypto.com referral bankkártya MCO Card.png - Ne maradj ki

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.