Invesztálj 100 dollárt ezekbe a kriptovalutákba, hogy még a nyár vége előtt Rolexet vásárolhass

A felfelé ívelő trend kezdetével a kriptopiac egyre inkább pezseg,  a jól megválasztott befektetések pedig rendkívüli nyereséget hozhatnak. Képzeld el, hogy egy kisebb összegből elegendő vagyont teremtesz ahhoz, hogy megengedhess magadnak egy olyan luxuscikket, mint egy Rolex óra. Ez a cikk olyan kriptovalutákat ismertet, amelyek nagy hozamot ígérnek. Azoknak íródott, akik a jelenlegi piaci trendből a lehető legtöbbet akarják kihozni, céljuk pedig, hogy a nyár végére jelentős profitra tegyenek szert. A hangsúly azokon a kriptovalutákon van, amelyekkel egy kis befektetésből nagy nyereség realizálható a nyár vége előtt.

A BlastUP előértékesítése pár hét múlva véget ér,  ez az utolsó esély olcsón vásárolni

A BlastUP előértékesítése heves érdeklődést váltott ki a kripto rajongók körében. Ezt jól mutatja az a tény, hogy rekordidő alatt gyűjtött össze 5 millió dollárt. Több mint 12 000 előrelátó befektető már megvásárolta a BlastUP tokeneit, mielőtt azok értéke az egekbe szökne.

Az előértékesítés május végéig tart, így még van időd bővíteni a kriptovaluta-portfóliódat a BlastUP-pal, amely akár 1000%-os hozamot ígér. Jelenleg csak néhány centbe kerülnek a BlastUP tokenek, de várhatóan az év végére elérhetik a 10 dolláros árfolyamot.

token előértékesítés

A BlastUP token birtokosai olyan kiváltságokat élvezhetnek, mint az Airdropokban való részvétel, exkluzív hűségjutalmak az IDO-kban való részvételért, és kamat szerzési lehetőség zárolás által.

A BlastUP kiemelkedik a tömegből a kriptovilágban. A hatodik legnagyobb blokkláncként jegyzett Blast által támogatva, valódi segítséget nyújt launchpadként DApp vállalkozások számára. Amint azt mottójuk, a“Növekedj gyorsabban, keress többet” is sugallja, a BlastUP arra törekszik, hogy elősegítse a blokklánc startupok sikerét. Akik részt vesznek a BlastUP előértékesítésében, azok egy olyan projekt részeseivé válnak, amely várhatóan a bikafutam következő nagy dobásává válhat.

>> Az idő sürget – Vásárolj $BLP-t még május végéig! <<

Az Ondo (ONDO) áringadozásai és jövőbeli pályája

Az Ondo jelenlegi ára 0,64 és 1,03 dollár között mozog. Az elmúlt héten az ONDO 6,12%-kal nőtt, míg az elmúlt hónapban 8,82%-os csökkenést tapasztalt. Az elmúlt hat hónap során drámai, 2717,37%-os ugrást ért el. Az ármozgás jelenleg impulzív és korrekciós hullámok ötvözetének tűnik.

Az ONDO jelentős növekedése az elmúlt hat hónapban optimizmust kelt a jövőjét illetően, jelenleg azonban küzd, hogy áttörje az 1,24 dolláros ellenállási szintet. Ha sikerül, a következő cél 1,63 dollár lehet. Másikfelől ha az ár esik, akkor 0,47 dollárnál vagy még alacsonyabban, 0,09 dollárnál található a támogatási szintje. Az ONDO RSI értéke 53,88, ami egy kiegyensúlyozott szintet jelöl. Ez azt mutatja, hogy a coin jelenleg sem túlvásárolt, sem túladott, ami a közeljövőben potenciálisan stabil árfolyamot vagy enyhe ingadozásokat jelez.

A Pyth Network áttekintése

A Pyth Network (PYTH) piaca mostanában élénk aktivitást mutatott. Az elmúlt héten a PYTH ára majdnem 5%-kal nőtt, ami a vevők részéről némi támogatást jelez. Ezzel szemben az elmúlt hónapban több mint 36%-os esést mutatott. Hosszabb távra tekintve azonban, az elmúlt hat hónap alatt a coin több mint 60%-ot nőtt. Jelenleg a PYTH 0,57 és 0,72 dollár közötti szűk sávban mozog. Erős impulzív mozgásokat nem mutat, de úgy tűnik, hogy a vevők és az eladók közötti küzdelem miatt bizonytalansági szakaszban van.

A PYTH jövőjét illetően a jelek egyensúlyra utalnak egy kihívásokkal teli hónap után. Ha a piaci lendület tovább tart, a következő ellenállási szint 0,79 dollárnál található. Ezt a szintet áttörve a cél a 0,94 dolláros magasabb ellenállási pont elérése. Ha viszont a jelenlegi, 0,48 dolláros támogatási szint nem bizonyul elegendőnek, az ár tovább eshet a 0,33 dolláros alacsonyabb támogatási szintig, ami a befektetők közötti aggodalmat tükrözheti. Az olyan piaci indikátorok, mint az RSI és a MACD, semleges értékeket mutatnak, ami arra utal, hogy a befektetőknek fel kell készülniük a PYTH árfolyamának ingadozásaira.

Következtetés

100 dollár befektetése az olyan kriptovalutákba, mint az ONDO és a PYTH, nem feltétlenül eredményez gyors megtérülést. Ezeknek a coinoknak korlátozott rövid távú növekedési lehetőségük van, azonban a BlastUP kiemelkedik a mezőnyből, egy sokkal erősebb jövőképet festve. Egyedi koncepciója és a Blast ökoszisztémában való integrációja ígéretes választássá teszi azt az olyan befektetők számára, akik jelentős nyereségre törekednek a nyár vége előtt.

Site: https://blastup.io/

Twitter: https://twitter.com/Blastup_io

Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW

Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***