Invesztálj megfontoltan a $GBEZOS deflációs tokennel

A defláció a hagyományos pénzügyi rendszerekben egy negatív tulajdonság, de nem a kriptovalutákéban.

Miért is? Mert egy deflációs kriptovalutába esetén az érmék kínálata csökken. Más szóval, ahogy a forgalomban lévő érmék száma csökken, az egységek értéke nő.

A deflációs tokenek egy évvel ezelőtt kezdtek nagyon népszerűvé válni. És ahogy telik az idő, úgy csökken ezeknek a tokeneknek a kínálata azzal a céllal, hogy ne telítsék túl a piacokat, mialatt ugyanez értéknövekedést is eredményez.

A $GBEZOS a deflációs tokenek non plus ultrája, amely nemrégiben indult mint egy Ethereum ERC-20 hálózatú token. Az érme birtoklása számos előnnyel és egy friss perspektívával párosul.

Olvass tovább, hogy megtudd, hogyan lehet jövedelmezőbben a $GBEZOS tokennel befektetni.

A GBEZOS előnyei

A $GBEZOS egy korrekt ebédre való token, amelyhez egy könnyen érthető ütemterv is tartozik, amely biztosítja a token hosszú távú hasznosságát. A $GBEZOS tokene zárolt likviditáspoollal és okosszerződéssel van felvértezve, amely a hosszú távú értéknövekedés fenntartását segíti.

A token teljes készlete 1 billió. Ám ennek ellenére a tokenár növelése és a kereslet/kínálat arányának megváltoztatása érdekében a $GBEZOS okosszerződés rendszeres likviditási tokenégetést hajt végre, hogy csökkentse a teljes kínálatot. Ezenkívül a likviditáspool hosszú távra zárolásra került.

A $GBEZOS tartás vonzó előnyökkel kecsegtet, mint például a hasznossága, az automatikus égés és a szolíd marketing.

Hasznosság: A token hasznossága abban mutatkozik meg, hogy több tőzsdére is felkerül az egyszerű tranzaktálás érdekében. A listázások szolgálnak a későbbiekben a GBEZOS tárca alapjául. A GBEZOS tárcában többek között tokeneket és NFT-ket lehet majd tárolni, ami lényegében kiteszi a teljes GBEZOS NFT platform ökoszisztémát. Ez azért fontos a tokentulajdonosok számára, mert a GBEZOS NFT platform által generált pénzből további bevételhez jutnak. Sőt, a platformon keresztül befolyt pénzeszközöket NFT-kre, stabilcoin stakelésre és STRONG csomópontokra is felhasználhatják.

Automatikus égetés: a token árának növelésére és a keresleti/kínálati arány fenntartására szolgál. A $GBEZOS okosszerződése rendszeres időközönként likviditási tokeneket éget el a teljes kínálat csökkentése érdekében.

Szolíd marketing: A Gold Bezos projekt csapata részletes marketingstratégiát dolgozott ki annak érdekében, hogy a lehető legtöbb figyelmet generálja. Telegram csatornákat, Twittert, Youtube influenszereket és fizikai technikákat, például óriásplakátok kihelyezését és más kültéri reklámok elhelyezését tervezik a szélesebb audiencia megcélzására.

A GBEZOS-ról

A platform egy Jeff Bezos mémen alapul, és egy tapasztalt szoftverfejlesztő csapat fejleszti, amely piacvezető dapp segédprogramokat biztosít a $GBEZOS projekthez.

Az alkotók szerint a $GBEZOS tokenről annyi biztos, hogy soha nem fog megállni a növekedésben. Miért? Mert több deflációs módszert is beépítettek.

A fő cél az, hogy több pénzt gyűjtsenek a GBEZOS ökoszisztéma számára, így a koncepció sokféleképpen igyekszik jutalmazni a közösség tagjait. Ha mindez nem hangzott meggyőzően, tudni kell, hogy a deflációs módszerek mellett a token hosszú távú értékét a zárolt likviditáspool és a növekedésorientált okosszerződés is támogatja, amelyek szintén jelentős előnyöket jelenthetnek.

Csatlakozz a közösséghez

A $GBEZOS egy decentralizált kriptográfiai hálózat, amelyet megalakulása óta a közösség birtokol és irányít. A közösségben mindenki egyenlő feltételekkel vehet részt. Nincs előbányászat, korai hozzáférés vagy token allokáció.

Sőt, a $GBEZOS az idő múlásával organikusan kíván növekedni. Ha szeretne részese lenni egy nagy utazásnak, a GoldBezos csapata várja a folyamatosan növekvő közösségi csatornáin. További információért látogasson el a GoldBezos weboldalára!

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a fent írtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token és egyéb befektetések és kriptokaszinók kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése fokozottan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.***