IQeon decentralizált játék-ökoszisztéma

Az IQeon forradalmian új módon közelíti meg az online játékipart. A játékfejlesztő cégeknek és hétköznapi játékosoknak egyaránt egyedülálló technológiát kínál a bevételszerzésre.

IQeon egy blokklánc alapú platform, amely átlátható pénzügyi tranzakciót kínál a platform és a játékos/játékfejlesztő cég között. Továbbá egy PvP platform is, ahol téteket lehet rakni és tisztességes kifizetést kínál a nyerteseknek.

Az IQeon játék-ökoszisztéma egy piacképes termék, amely 2018 januárjának végén token kibocsátást hajtott végre. Pillanatnyilag a startup az ICO fázisban leledzik és aktívan hirdeti termékét a fejlesztéshez szükséges forrás összegyűjtése érdekében. A roadmap egyik legfontosabb mérföldköve az okosszerződésen alapuló technológia implementációja lesz. A héten aki IQN tokent vásárol és támogatja  a fejlesztőcsapatot 15% százalékos bónuszban részesül. Fektess be a jövő online játék-ökoszisztémájába, hogy egy sokkal barátságosabb és befogadóbb játék-ökoszisztémát tudjunk létrehozni.

Miért hasznos IQeon tokenbe fektetni?

  1. Mert a játékpiac egy fontos szegmensét öleli fel

Az IQeon célja, hogy ügyességi játékok és alkalmazások domináns gyűjtőplatformjává és tárhelyévé váljon. A szegmens nagyon dinamikusan növekedik manapság és az IQeon platform az első, amelyen a játékosok bevételt tudnak generálni egy likvid kriptopénz formájában.

  1. Mert egy erős játékos közösséget épít a platform köré

A fejlett közvetítői rendszer, a külsős fejlesztők bevonása az IQeon ökoszisztémába és a termékcsalád folyamatos bővítése a felhasználói közösség és az IQeon token iránti kereslet növekedéséhez vezet.

A közösségi forrásgyűjtés során, amely 2018. március 13-án ér véget, számos konferencián találkozhattok az IQeon csapatával. Az egyik ilyen a White Nights Konferencia Prágában. A csapat pár tekintélyes partnerségi együttműködést is elnyert. Az egyik ilyen megállapodás a TapCore céggel történt. A TapCore egy olyan hirdetésszolgáltató, amely figyeli a telefonra feltöltött kalóz alkalmazásokat. A céggel kötött megállapodás értelmében az IQeon további célzott webes forgalmat kap a TapCore jelentős napi 150 milliós webes kérés számának köszönhetően.

További infókért látogass el az IQeon hivatalos oldalára valamint a startup közösségi csatornáira a legfrissebb hírekért.

Észtország, Tallinn,
Tartu mnt 83-205, Harju maakond,
10115
[email protected]

[email protected]
https://iqeon.io

***Figyelem! Fenti írásunk egy fizetett sajtóközlemény. A Bitcoin Bázis nem vállal felelősséget a cikk tartalmáért, megbízhatóságáért, minőségért és a hirdetés természetéért. Olvasóinknak fokozottan ajánljuk az egyéni kutatást és a cikkben közölt állítások alapos ellenőrzését. A Bitcoin Bázis semmilyen formában nem vállal felelősséget a sajtóközleményben leírt termék vagy szolgáltatás használata következtében bekövetkező esetleges kárért és veszteségért.***

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük