Itt a pontos bitcoin árfolyam mélypont és miért (történelmi bizonyítékkal)

A legfontosabb tudnivalók:

  • Zuhan a bitcoin és még ennél is tovább fog zuhanni. És ez nagyszerű a hozzáértő kereskedők számára.
  • A szupertrend indikátor egy megbízható hosszú távú trendindikátor, amely azt mutatja, hogy a BTC 20 000 dollár felé tart.
  • A bitcoin legutóbbi zuhanása során a hetes “szupertrend 5,5” pontosan megadta a helyi mélypontot 26.800 dollárnál.
  • Ha sikerül kiismerni, akkor páratlan betekintést lehet nyerni a kriptopénzek hosszú távú árfolyammozgásaiba, amit egyben intelligensebb befektetést és kereskedést tesz lehetővé.
  • A medvepiacok a kereskedésre és NEM a befektetésre valók – de meg kell tanulni hogyan kell megfelelően csinálni. A medvés piacok még az elit kereskedők számára is brutálisak. A legtöbb kereskedő ilyenkor megy csődbe (rekt).
  • A ProfitFarmers INGYENES platformja kereskedési szignálokat, kereskedés-másolást, fejlett automatizálási eszközöket és ingyenes kereskedési oktatást biztosít, így még a hullámzó piacokon is biztonságosan profitálhat.

Gyors összefoglaló

MEGJEGYZÉS: A piac keményen zuhan, mióta megosztottuk az információt a közösségünkkel. Szerencséjükre előre látták, profitot realizáltak, és készülten a medvepiac betámadására. A lenti infók azonban még most is tiszta aranynak számítanak. Érdemes hasznosítani, hogy megtanulható legyen miként viselkednek a kriptopiacok hosszú távon, hogy miként elemezzük a hosszú távú trendeket, és hogy miként lehet kereskedni/befektetni intelligensen.

Hónapok óta ismételjük a közösségünknek, hogy a BTC nagy valószínűséggel elveszíti értékének 50%-át. Akkoriban a BTC ~45 000 dollár körül kereskedett.

A kereskedőink elemezték a BTC, az ETH és a hagyományos részvénypiacok történelmi viselkedését, hogy megtaláljuk a legvalószínűbb mélypontot. Az elemzés azt mutatta, hogy a BTC nagy valószínűséggel 20 000 dollárig fog esni.

Hónapok óta figyeljük a szupertrend indikátort, ami a hosszú távú trendek rendkívül pontos és megbízható előrejelzője. Ez azt mutatja, hogy a BTC valószínűleg 20 000 dollár körül találja meg a mélypontját, és ha ez megtörténik, akkor az altok valószínűleg értékük 99%-át elveszítik.

Röviden: NE FEKTESS BE! A kereskedés lesz az, ahol a pénz koncentrálódni fog.

Ebben a cikkben végigvezetünk egy történelmi elemzésen, megmutatjuk a bizonyítékokat arra, hogy az elemzésünk pontos, illetve megmutatjuk, hogy miként gyarapodhatsz a következő hónapok medvepiacán.

De először kezdjük a legfontosabb tanáccsal: Miért nem szabad most befektetni

A bitcoin árfolyam nemrégiben történelmi csúcsot ért el.

Itt a pontos bitcoin árfolyam mélypont és miért (történelmi bizonyítékkal)

De ez itt a kriptó és kriptóban, mint tudjuk, soha nem fenékig tejfel az élet.

A történelem azt mutatja, hogy miután a BTC elér egy történelmi csúcsot, végül 50%-kal vagy még többet zuhan.

És amikor a BTC összeomlik, az altcoinok akár az értékük 99%-át is elveszíthetik.

Szóval a helyzet, amiben most mindannyian ülünk:

A BTC letört a kulcsfontosságú támaszról, és a jelek arra utalnak, hogy 20 000 dollárnál érheti el a mélypontját. Ha azonban visszakapaszkodik 36 000 dollárra, akkor egyértelműbb lehet az út egy  gyorsabb “V-alakú” fellendülés irányába. Tehát ideális a helyzet a kivárásra. Ha összeomlik, okés. Nem fektettünk rosszkor be. Ha 36 000 dollár fölé tör, akkor be lehet vadulni, mert sejthető, hogy még feljebb mászik. Ugyanakkor sokkal valószínűbb, hogy a 20 000$-os szint körül leli meg a BTC a mélypontját.

Ezért ideális a helyzet a kereskedéshez. Ha megtanuljuk hogyan vészeljük át a zűrzavart, akkor nagyot lehet kaszálni. Aztán amikor a BTC eléri a mélypontját, akkor lesz pénz a kriptotárcák feltöltésére és a következő bikamenetre.

Mielőtt rátérnénk a kereskedés módjára, nézzünk meg néhány történelmi áradatot, amely igazolja az elméletünket.

Mi az a szupertrend indikátor és miért bízzunk benne?

A szupertrend indikátor egy magas időkeretű indikátor, amely hosszú távú árképzési trendeket jelenít meg.

Ez egy nagyon megbízható, pontos eszköz, amely világosan megmutatja a különbséget a felfelé és a lefelé mutató trendek között. Segít megjósolni a támasz- és ellenállási szinteket, és jelzi, hogy hosszú távon merre tart a piac. Ezzel a letisztult indikátorral intelligensen lehet befektetni és kereskedni, ahelyett, hogy csak vakon szórnánk a zsét.

Ez a mutató újra és újra bebizonyította, hogy helytálló. A 2017-es BTC összeomlás, a 2017 – 2020-as ETH emelkedés – összeomlás – és újra emelkedés, még a Tesla részvények legutóbbi fellendülése is – újra és újra bejött.

Pillantsunk a 2017-es bitcoin összeomlásra… bocsi, hogy poszttraumás zavart kell kiváltanom.

Itt a pontos bitcoin árfolyam mélypont és miért (történelmi bizonyítékkal)

A BTC 2017-ben 20 000 dolláros csúcsra futott, majd összeomlott, és végül a 3000 – 4000 dolláros tartományban állapodott meg. A szupertrend indikátor előre látta, hogy ez bekövetkezik…

Pillantsunk rá:

Látni azokat a többszínű vonalakat a grafikonon? Ezek a szupertrend indikátor szintjei.

A BTC árfolyama minden szupertrend indikátor szintet elért lefelé menet, mielőtt visszapattant volna, újra tesztelte a kulcsfontosságú ellenállást, majd újra visszatört.

Itt egy másik példa az etherrel:

Lefelé menet az ETH minden egyes szupertrend szintet tesztelt, mielőtt a 100 dolláros aljnál megállapodott.

Felfelé nagyrészt ugyanígy viselkedett.

Sőt, még a kriptón kívüli eszközök is hajlamosak követni a szupertrend indikátort.

Nézzük meg a Tesla meteorszerű emelkedését.

Figyeljük meg, hogy a Tesla ugyanazokat a mintákat követte a 2013 – 2016 közötti “megamozgása” során:

Vegyük észre, hogy új történelmi csúcsra emelkedik, csak azért, hogy a szupertrend indikátor alján állapodjon meg.

Ez.Az.Eszköz.Működik.

Mit jelez a szupertrend indikátor a BTC árakról (nem sok jót)

Amikor ezt a grafikont készítettük, a 34k és 48k szupertrendek között ingadoztunk, de a történelem azt mutatja, hogy a piacok még több vért követelnek. Azóta a piac egészen az 5,5-es szupertrend szintig zuhant. Pontosan úgy, ahogy azt megjósoltuk! Nem hiszel? Nézz a blogunkra, ha többre vagy kíváncsi.

És amikor a BTC több mint 50%-ot veszít az értékéből, az altcoinok szinte mindig bezuhannak, néha az értékük 99%-át is elvesztik. Ezt újra és újra láttuk már.

Itt a pontos bitcoin árfolyam mélypont és miért (történelmi bizonyítékkal)

Ez egy nagyon reális forgatókönyv az adatok és a piaci dinamika alapján. Nem tudni, hogy mikor, hogyan, vagy hogy ez 100%-ig biztos-e, ezt senki sem tudja. Amit tudni, az az, hogy a történelmi adatok azt mutatják, hogy a jelenlegi ismereteink alapján ez a legvalószínűbb forgatókönyv.

Hogyan legyünk nyereségesek egy hosszan tartó lejtmenet során?

Fontos.

100%-ig őszinték akarunk lenni.

Bármelyik piacon lehet jól keresni… HA tudjuk, mit csinálunk.

Tehát két választás van:

#1 – Olyan szakértő kereskedővé válunk, akik tökéletesen értik a volatilis piacokat.

Miután elsajátítottuk a technikai elemzést (beleértve a szupertrend indikátort), onnantól még meg kell érteni a kockázatkezelést, a kockázat-nyereség arányt és a fejszével nekünk rontó piacok mechanikáját. Hihetetlen ösztönökre van szükség ahhoz, hogy meg lehessen érezni, hogy mikor zárjunk idő előtt egy ügyletet, vagy hogy mikor pattan vissza és jön vissza a nyereség. A fejszés piaci dinamika a legjobb esetben is csak erőszakos, de sokszor brutális, már ha szerencsések vagyunk.

A megfelelő kereskedési stratégiákat némi idővel, türelemmel és elég nagy kereskedési tapasztalattal elsajátítható.

Egy másik megoldás, ha ingyenes platformunk segíti mindezt végrehajtani.

#2 – A ProfitFarmers ingyenes oktatási, szignál, ügyletmásolási és profi kereskedési eszközei ilyen esetekre lettek kitalálva.

Az ingyenes platform elvégzi a kereskedők helyett a technikai elemzést, a tervezést és a munkát. Egyben egy minden egyben oktatási, szignál és ügyletmásolási kereskedési platform is, amely MI kereskedelmi terveket és profi kereskedési eszközöket biztosít, amelyek segítségével pilóta módban adhatunk fel megbízásokat. Gyakorlatilag a munka felét vagy még többet a felhasználók helyett is elvégzi.

Kiválóan alkalmas profiknak, kezdőknek és bárkinek, aki érdeklődik a kereskedés iránt. Annyit vagy olyan keveset ajánl, amennyi a felhasználó számára megfelel. A kezdőknek ingyenes elemzést és oktatást biztosít (ami pluszban még pontos is!), illetve magas valószínűségű kereskedelmi beállításokat és egyszerű eszközöket ad az MI kereskedés másolásához. A felhasználónak csak letétet kell elhelyeznie.

A profik számára egy fejlett kereskedési terminált, a kereskedési tervek teljes körű ellenőrzését és olyan piackutatási eszközöket biztosít, mint az árfolyam-akció szkenner, amivel az ügyletek egyszerűbbé és ésszerűbbé válnak.

A ProfitFarmers már ma ingyen kipróbálható. A beállítása mindössze néhány percet vesz igénybe, mialatt 100%-ban ingyenes a használata, beleértve az oktatást, a szignálokat, az ügyletmásolást és a profi kereskedési eszközeit.

A Trade Guardian funkcióval automatikusan ki lehet szállni egy ügyletből, ha veszélyt érzékelünk. Így nyugodtan lehet alszanak a felhasználók anélkül, hogy aggódni kellene a volatilis piacok miatt. Ez az az eszköz, amire pontosan szükség van ahhoz, hogy túlélhető legyen a brutális medvepiac és még mellette akár gyarapítani is lehet a vagyont.

A ProfitFarmers tagok még az olyan zilált, brutális hónapokban, mint a mostani is kapnak ilyen szignálokat:

És mindez 100%-ban ingyenesen elérhető, beleértve az olyan eszközöket, mint az árfolyam-akció szkenner, a fejlett kereskedési terminál és a relatív erősség index szkenner.

Iratkozz fel a ProfitFarmersre még ma INGYEN, és kezdj el profiként a tapasztalati szintedtől függetlenül kereskedni.

 

***Figyelem! Fenti írásunk egy szponzorált megjelenés és a leírtak pusztán a tájékoztatást szolgálják és nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token és ICO/STO/SAFT stb. befektetések és kereskedelem kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése fokozottan javasolt. Kockáztass felelősségteljesen.***