Itt a Shiba Shootout, és készen áll rá, hogy lenyomja a DOGE-t és a SHIB-et

A Shiba Shootout nagyban eltér a megszokott mém érméktől, ugyanis egy vadnyugati beütésű kripto élményt kínál, amely hasznos funkciókkal egészül ki. Ilyenek például a passzív befektetési lehetőségek vagy a közösség fókuszú megoldások, amelyek a kripto világ jövőjét alakító projektté teszik.

Stratégiai felhasználási lehetőségek és innovatív funkciók

A mém érme szektor élén továbbra is a két nagykutya helyezkedik el, a Dogecoin (DOGE) és a Shiba Inu (SHIB).

A Shiba Shootout viszont magasabb szintre lép, és stratégiai felhasználási lehetőségeket biztosít, amivel megkülönbözteti magát a versenytársaitól. A projektben egyesül a kreativitás, a versengés, a bajtársiasság és a vadnyugati környezet.

A Shiba Shootout Posse Reward funkciója elősegíti a közösség növekedését, és bónusz tokenekkel jutalmazza a befektetőket, illetve a meghívott barátaikat.

Ezzel a megközelítéssel elkötelezett felhasználói bázis alakulhat ki, amelyre alapozva a projekt letaszíthatja az OG mém érméket a trónról és átveheti az uralmat a szektorban. A projekt tehát nagyban épít az erős közösségre pozíciója megszilárdítása érdekében.

A Shiba Shootout több lehetőséget is kínál a befektetőknek arra, hogy passzívan pénzt keressenek, ráadásul anélkül, hogy jelentősebb erőfeszítést kellene tenniük. Egy ilyen funkció a szellemes „megtakarítási nyeregtáska”. Ez lehetőséget kínál a felhasználóknak arra, hogy adott mennyiségű tokent egy időre automatikusan félretegyenek a tárcájukba további jutalmak érdekében.

A Shiba Shootout Cactus Staking-et is kínál, amellyel a befektetők a kaktusz sivatagban tehetik letétbe tokenjeiket. Minél hosszabb időre helyezik letétbe a befektetők a tokenjeiket, annál nagyobb haszonban lesz részük. Figyelemmel kísérhetik, ahogy befektetéseik idővel egyre nagyobbra nőnek, és amikor úgy gondolják, akár ki is vehetik érméiket (az előértékesítés során vásárlók csak az előértékesítés végén vehetik ki a letétbe helyezett tokeneket).

Szórakozás és közösségi elköteleződés

A DOGE és a SHIB is elkötelezett közösséggel bír, akik szilárd támaszként állnak a projekt mögött, a Shiba Shootout azonban teljesen új szintre emeli a közösségi részvételt.

A vadnyugat ihlette sztori és a szórakoztatást központba helyező megközelítés mágnesként vonzza az új felhasználókat, és elkötelezett közösség kialakulásához vezet.

A tábortűz körüli beszélgetések lehetőséget biztosítanak a felhasználóknak arra, hogy kötetlen formában ismerhessék meg egymást, segítve ezzel az összetartó közösség kialakulását. Ez ráadásul azt is eredményezi, hogy a közösség szívesen tölti az idejét a projekttel, ami a hosszú távú siker érdekében elengedhetetlen.

A Shiba Shootout Token Governance Roundups ráadásul arra is feljogosítja a tulajdonosokat, hogy beleszóljanak az ökoszisztéma jövőjét befolyásoló kulcsfontosságú döntésekbe.

A projekt ezzel tovább erősíti a vadnyugati feelinget, ahol a polgárok szavazások keretében oszthatták meg véleményüket a kulcsfontosságú témákkal kapcsolatban. Ez a megközelítés meglehetősen ritka a mém érmék esetében. A projekt így decentralizált kormányzást tehet lehetővé, miközben erősíti a SHIBASHOOT befektetők felelősség érzetét a tokennel kapcsolatban, ami nélkülözhetetlen az erős közösség kialakulásához.

Az uralomhoz vezető ütemterv és a token disztribúció

A Shiba Shootout három szakaszra osztott ütemterve elárulja, hogyan kívánja a projekt megdönteni a Dogecoin és a Shiba Inu uralmát. Az első szakasz célja, hogy megismertesse a projektet az emberekkel és erős közösségi média jelenlétet alakítson ki.

Emellett a Shiba Shootout olyan népszerű kripto platformokon is szeretne megjelenni, mint a CoinGecko és a CoinMarketCap.

A második szakaszban tovább folytatódik a közösségépítés, addigra pedig több mint 5000 követőt szeretne gyűjteni a csapat. Emellett különböző partnerségek kialakítása és a $SHOOTOUT Times névre keresztelt hírlevél elindítása is tervben van.

A harmadik szakaszban a Shiba Shootout különféle márkajelzéssel ellátott termékek, például pólók és egyebek árusítására összpontosít majd. Abban is bíznak, hogy megnyithatják a $SHOOTOUT akadémiát. Ez megismerteti majd az emberekkel a kriptovaluták és más $SHOOTOUT eszközök működését, amelyek segítenek a Shiba Shootout tokenekben rejlő lehetőségek kiaknázásban.

A szakasz legfontosabb célja azonban, hogy az érme bekerüljön a vezető kriptovaluta tőzsdékre, és hogy a SHIBASHOOT birtokosok számát 100 000 fölé emelje.

Shiba Shootout

A csapat úgy gondolja, hogy mindezzel átvehetik a hatalmat a mém érme piac felett. Arra számítanak ugyanis, hogy sok befektető felismeri újító megközelítésüket, amivel a SHIBASHOOT támadásba lendülhet a DOGE és a SHIB ellen.

A projekt jól átgondolt tokenomikával érkezik, amely stabil és kiegyensúlyozott ökoszisztéma kialakítását és fenntartását teszi lehetővé, még inkább biztosítva ezzel a sikert.

A SHIBASHOOT tokenek egy részét a jelenleg is futó előértékesítésre allokálták, így a projektek a korai szakaszban támogató befektetők annyi tokent vásárolhatnak, amennyit akarnak. A többi tokent letéti jutalmakra, különböző fejlesztésekre, marketingre, a likviditás biztosítására és felhasználói jutalmakra tették félre.

Mindezek erős alapot adnak a projektnek a növekedéshez.

Ezek is érdekelhetnek:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**