Itt egy bitcoinbányász játék, ahol gép nélkül nyerhetsz 1 bitcoint

Mostanra már mindenki számára világossá vált, hogy a hagyományos bitcoin bányászat nem igazán kifizetődő, hacsak nem fektet az ember jelentősebb összegeket bányászgépbe. A Winz kaszinó ennek ellenére szeretné mindenkinek közelebb hozni a bitcoin bányászatot.

A bitcoinbányász játék első részében a szerencsés nyertes Andrzej volt, aki 1 bitcoinnal lett gazdagabb. De máris itt játék második felvonása, ahol újra 1 bitcoint lehet nyerni.

Mit takar a Winz bitcoinbányász játéka?

A Winz csapata a játékot úgy rakta össze, hogy játékos elemek használatával hozza közelebb a bitcoin bányászatot a felhasználóihoz, ebből lett ez az innovatív kalandjáték. A részvételhez a játékosnak mindössze annyi a feladata, hogy játszik a kedvenc slot játékával és végigmegy a pályán. Összesen 40 szinten lehet játszani, ahol különböző módokon lehet nyerni. Minden egyes pörgetésnél van különdíj és a szintlépéskor is garantált a jutalom. A cél, hogy elsőként érjük el a 40. szintet, és persze a lehető legmagasabb legyen a játék közben a szórakozási élmény.

Az első kör végével és a játék sikerére alapozva a Winz máris meghirdette a szintén gáláns összdíjazású második körét.

A nyertes bitcoinbányász kalandja

Andrzej barátunk a játék kihirdetése után vette fejébe, hogy ő nyeri meg az 1 bitcoinos fődíjat. Amikor elkezdett játszani, még csak 34 ezer dollár volt egy bitcoin, de mire elérte a 40. szintet már 49 ezer dollár fölött cammogott a coin egységára. Állítása szerint ez már önmagában adott egy újabb löketet, hogy megnyerje a fődíjat.

A játék során Andrzej összesen 180 különböző slot játékkal játszott, a kedvencei közül kiemelte a Lucky Lady Moon-t, a Domnitors Deluxe-ot és a Cherry Fiesta-t a Bgamingtől, valamint a Pragmatic Caishen’s Gifts játékát és a Wazdan Clover Lady-t.

A legnagyobb nyereménye egyetlen pörgetésből 25,704 dollár volt, amit bármely slotkedvelő szívesen fogadott volna még a fődíj nélkül is. Ezt a nyereményt a sokak által kedvelt Princess Royal játékon szerezte Andrzej.

Újraindult a bitcoinbányász parti

Az előző játék sikerén felbuzdulva, a Winz úgy döntött ismét meghirdeti a hivatalosan ‘Bitcoin Mining Adventure’ néven futó játékot. A regisztrált felhasználók közül azok, akik slot játékokkal játszanak automatikusan részt vesznek a játékban. Ahogy azt említettük, a főnyeremény 1 bitcoin, azzal a különbséggel, hogy itt már nem 20,000 vagy 30,000 dollárnyi BTC a tét, hanem egyből 50,000. Ki tudja, lehet lesz még több is mire a játék befejeződik?

Mit lehet tudni a Winz kriptokaszinóról

A 2020-ban alapított Winz.io gyorsan a piac egyik legkedveltebb kaszinójává vált. A platform teli van slot, blackjack és live játékokkal, és állításuk szerint több top játékfejlesztő is nekik dolgozik a szektorban. A kriptokaszinó oldalán dögivel találunk slotokat, különböző asztali és élő játékokat, szóval mindig akad valami izgalmasan új, amit ki lehet próbálni.

A Winz emellett változatos fizetési lehetőséget is kínál a játékosoknak. A cég alapvetően egy kriptovaluta kaszinó, szóval lehetőség van bitcoinnal, ethereummal, bitcoin cash-sel, litecoinnal, dogecoinnal és tetherrel fizetni, de elérhetőek a hagyományos fizetési módok is. A játékosok használhatnak bankkártya mellett banki átutalást és egy sor digitális fizetési megoldást, mint amilyen a Skrill, a PaySafeCard, a Neteller, a Muchbetter, a Myfiniti és az EcoPayz.

A rengeteg kriptobarát promóció hatására a Winz több tízezer játékos kedvenc kaszinója és közössége világszerte.