Új szintre emeli a játékélményt a Pragmatic Play és a Stake.com együttműködése

A Pragmatic Play és a Stake.com egy olyan megállapodást kötöttek, amely megváltoztatja a kriptopénz-szerencsejáték piacát új szintre emelve a játékélményt.

A Pragmatic Play az egyik leggyakrabban játszott online nyerőautomata szolgáltató a világon, mely élő kaszinóval, bingóval és kaparós játékokkal vág a versenytársai elé. A 31 nyelven elérhető, mobilon és asztali számítógépen is használható platform innovatív megoldásokat kínál a játék szerelmeseinek.

A Stake.com egy kriptopénz alapú kaszinó és sportfogadással foglalkozó oldal, az ipar egyik legnagyobbjának számít. Három év alatt 30 milliárd megtett fogadással büszkélkedhet. Ezen két piacvezető platform együttműködéséből tehát egy olyan megoldás született, amely a kriptopénz szerencsejátékot egy teljesen új szintre emeli. A két óriás által létrejött partnerség túlmutat a Softswiss-en keresztüli játékok integrálásán a Stake platformján. A tétekkel játszó felhasználók mostantól a világ bármely más kaszinóját megelőzve, exkluzív hozzáférést kapnak a Pragmatic több új kiadásához, amely a Pirate Gold Deluxe szolgáltatással indul el. Ez egy olyan játék, mely izgalmas tengeri kalandokat kínál kalózokkal, kincses térképpel és óriási nyereményekkel.

*Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A Bitcoin Bázis fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, token, ICO befektetések és szerencsejáték kapcsán. A kockázatok alapos mérlegelése javasolt.***