Jelentős altcoin-emelkedés várható! Mibe érdemes ma fektetni?

Egy jelentős altcoin hullám közeleg, mivel bármelyik nap bikapiac és altcoin szezon várható. Az általános piaci helyzet továbbra is nyugodt, ami tökéletes lehetőséget teremt a potenciális nyereséghez. Mivel az altcoinokkal jelenleg alacsony árfolyamokon kereskednek, robbanásszerű növekedés előtt állnak, így az okos befektetők szempontjából ez egy kritikus időszak. A kriptoközösség izgalomtól pezseg, és a befektetők folyamatosan figyelik a következő nagy kitörés jeleit. Mely érmék állnak készen az emelkedésre? Ez a cikk azokban az altcoinokban merül el, amelyek az árfolyam-emelkedés élére kerülhetnek, és betekintést nyújt abba, hogy a maximális hozam érdekében mibe érdemes fektetni.

A CYBRO előértékesítése eléri az 1 millió dollárt: Egymilliós DeFi befektetési lehetőség

A CYBRO magára vonzza a kriptobálnák figyelmét, mivel az exkluzív token előértékesítése gyorsan 1 millió dollár fölé emelkedik. Ez az élvonalbeli DeFi platform páratlan lehetőségeket kínál a befektetőknek, hogy bármilyen piaci helyzetben maximalizálják a bevételüket.

A szakértők 1200%-os potenciális ROI-t jósolnak, a CYBRO tokenek pedig mindössze 0,025 dolláros előértékesítési áron kaphatók. Ez a ritka, technológiailag fejlett projekt máris vonzotta a kiemelkedő kriptobálnákat és influenszereket, ami erős bizalmat és érdeklődést jelez.

A CYBRO tokenek birtokosai jövedelmező staking juttatásokat, exkluzív airdropokat, vásárlások után járó cashbacket, csökkentett kereskedési és kölcsönzési díjakat, valamint a platformon belül egy robusztus biztosítási programot élvezhetnek.

Mivel az előértékesítésre az összes token mindössze 21%-a áll rendelkezésre, és körülbelül 25 millió már elkelt, itt a kiváló lehetőség a hozzáértő befektetők számára, hogy részesedést szerezzenek egy olyan projektben, amely igazi különlegesség.

>>>Csatlakozz a CYBRO-hoz és célozd meg a jövőbeni akár 1200%-os hozamot<<<<

A Polygon (MATIC) bikapotenciált mutat az ellenállással való küzdelmek közepette

A Polygon (MATIC) jelenleg 0,512 és 0,616 dollár között kereskedik, és 0,67 dollárnál ellenállásba ütközik. Annak ellenére, hogy az elmúlt héten közel 2%-ot, az elmúlt hónapban pedig több mint 23%-ot esett, a bikák életjeleket mutatnak. A 10 napos egyszerű mozgóátlag 0,566 dollár körül áll, kissé a 100 napos átlag felett, ami némi bikás lendületet jelez. Ha a MATIC át tudja törni az első ellenállási szintet, akkor akár 0,774 dollárig is emelkedhet. Ez körülbelül 50%-os potenciális emelkedést jelentene a jelenlegi tartomány alsó részétől. A Relatív Erősség Index (RSI) semleges, ami arra utal, hogy van még lehetősége az emelkedésre.

Blur (BLUR): Bikák és medvék harcolnak az irányításért a stagnáló piacon

A Blur árfolyama jelenleg 21 és 29 cent között ingadozik, ami arra utal, hogy mind a bikák, mind a medvék határozatlanok. A legközelebbi ellenállás 34 centnél, míg a támasz 19 centnél található. Ha a bikák át tudják lépni a 34 centes határt, akkor a 41 centes szint felé láthatunk rallyt, ami körülbelül 30%-os emelkedést jelentene. Mivel azonban az RSI 43,40-nél és a MACD enyhén negatív, a lendület gyenge. Mégis, ha a pozitív hangulat visszatér, a Blur jelentős növekedési potenciállal rendelkezik a rövid távú küzdelmen túl.

A Jupiter (JUP) a következő bikafutamot erős növekedési potenciállal szemléli

A Jupiter (JUP) a legutóbbi vegyes jelek ellenére figyelemre méltó. A 0,65 és 0,88 dollár között kereskedik, a bikák és a medvék egyenlő hatást gyakorolnak ár. Az 1,02 dollárnál lévő kulcsfontosságú ellenállás beindíthatja a hullámzást, egy másik akadály az 1,26 dollárnál pedig teret adhat a további nyereségnek. A 47,77-es Relatív Erősség Index és a 10,94-es alacsony sztochasztikus index mellett a JUP túladott állapotot sugall, amely készen áll a bikás fellendülésre. A múlt heti 7,90%-os emelkedés tovább növeli az optimizmust. Ha áttöri ezeket a szinteket, a JUP jelentős növekedést mutathat, és rövid távon több mint 20% – 50% -os emelkedést érhet el.

Pyth Network (PYTH) készen áll a jelentős elmozdulásra, mivel a bikák szemmel tartják a kulcsfontosságú ellenállási szinteket

A Pyth Network (PYTH) vegyes jeleket mutat, a jelenlegi árfolyam 0,27 és 0,36 dollár között mozog. A bikák és a medvék harcolnak egymással. A PYTH az elmúlt héten kisebb, több mint 4%-os emelkedést mutatott, de még mindig körülbelül 26%-kal csökkent a hónapban. A 10 és 100 napos átlagok fej-fej mellett vannak a 0,33 dollár közelében, ami egy lehetséges felfelé irányuló mozgást jelez, ha a bikák áttörik a 0,41 dolláros ellenállási szintet. Ha a PYTH lendülete erősödik, a PYTH megcélozhatja az 0,50 dolláros szintet, ami a jelenlegi szintekhez képest 40%-os erősödést jelentene. Mivel az RSI közel semleges 48,08-nál és a sztochasztikus alacsony, bikás kitörés lehet a láthatáron.

Következtetés

A MATIC, a BLUR, a JUP és a PYTH potenciált mutat, de rövid távon lassú lehet a növekedésük. A reflektorfény azonban a CYBRO-n, a következő generációs DeFi platformon van. A CYBRO 2024 második negyedévére tervezett első kiadásával kiemelkedik a többi közül. A korai befektetők kihasználhatják a kedvező feltételeket, ha csatlakoznak a CYBRO token előértékesítéséhez. A CYBRO-ba való befektetés most kiváló lehetőséget kínál arra, hogy korán beszállj ebbe az ígéretes projektbe.

Oldal: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***