A jó tartalmak jelentős része nem termel bevételt – A MILC felgyorsítja a videotartalmak szétosztását, licencelését és vásárlását a globális piacon

Az internet és a közösségi média példátlan digitális tartalom-robbanást idézett elő. Majdnem két évtizeddel a P2P fájlmegosztó platformok után, a médiatartalom értékesítésre gyakorolt negatív hatásuk szembeötlő. A jó tartalmak jelentős része nem értékesíthető mivel nincs egy harmadik fél, akire rábízható lenne a szabványosítás és közben uniform megoldást kínál az értékesítők és a vásárlók közötti licencszerződésekre.

BitBay - keress könnyen kriptovalutákat a BitBay referral programjával - akár 80% visszatérítés!

Továbbá szektor bevételének általános csökkenése megnehezíti a tisztességes összegű juttatások kézhez vételét a tartalomkészítőknek, akik amúgy is túl sokat kérnek a digitális kontentekért. E mellett a nemzetközi tartalomkereskedő rendszerek köztes entitásai óriási extra összegeket kérnek szolgáltatásaikért, ami még tovább növelik költségeket. A legtöbb licencszerződést simán újraírják mivel nincs egy magas jogi védelmet élvező előre definiált szabvány. Ez a nemzetközi tartalomkereskedő rendszereket ezüst tálcán kínálja fel az innovatív tech startupoknak.

A Welt der Wunder, egy jól ismert, több éves tapasztalattal rendelkező név a médiaiparágban, egy új blokklánc alapú megoldást kínál, amely szabványosítaná a tartalomkereskedő szektort és leegyszerűsítené a szerződések végrehajtását. Voltaképp egy platformra terelné a vásárlókat és a tartalomkészítőket, így iktatva ki a drága és hatástalan közvetítőket, akik inkább hátráltatják az üzletet sem mint segítik.

A Welt der Wunder egy olyan technológiát fejlesztett ki és kezd el alkalmazni – MILC (Micro Licensing Coin) coinra elkeresztelve, amely egy új generációs kriptopénz – virtuális piacteret kínálva a magas minőségű tartalmaknak.

Amit a hagyományos iparági módszerekkel sose lehetett volna elérhető, azt a MILC platform teljesítette és közelebb hozza a tartalomkészítőket a nemzetközi tartalomvásárló piachoz, ahol a tartalomfogyasztók tartalmat tudnak vásárolni a MILC blokklánc ökoszisztéma tokenjével. Segítségével felgyorsul a videótartalom elosztás, licencelés és vásárlás, anélkül, hogy globális akadályokkal kellene megküzdeni. A platform kiiktatja a hagyományos tartalom licencelő szektor jelentette korlátokat.

A MILC megoldása:

A tartalomtulajdonosok ki tudják választani a MILC platformon a passzoló okos szerződést a tartalom feltöltésére és értékesítésére. Az aktuális tartalom a felhőben kerül eltárolásra és a vásárlók az adásvétel előtt csak egy alacsony felbontású videomásolatot láthatnak. Egy végfelhasználó, ha meg szeretné vásárolni a tartalmat, ki kell válassza a videótárból a megfelelő licenc paraméterekkel ellátott tartalmat és azért fizetni tud különböző, a platform által elfogadott kriptopénzekkel. A platform elfogad bitcoint, ethert, de ugyanúgy elfogad fiat pénzeket is, mint EUR, USD, CHF és még sok más.

Amint sikeresen teljesítésre kerül a fizetés, az integrált API váltó átkonvertálja a pénzt MILC tokenre és okos szerződés segítségével arányosan elossza a tartalomtulajdonosok között. Sikeres tranzakció aktivál egy újabb okos szerződést, ami elérhetővé teszi a magas felbontású videó másolatát az adatbázisból és a vásárló valós időben tudja le tudja azt tölteni.

Okos szerződések, és különösképp a virtuális szerződések használatával a blokklánc kiváló eszköz a tartalomkereskedő szektor számára és közben szabványosítja a platformon a vásárlók és tartalomszolgáltatók jogi státuszát. A központosított globális ökoszisztéma feltérképezi a legrelevánsabb nemzetközi szerződési normákat, ami így leegyszerűsíti a szektor egyik legrégibb lényegbevágó fájdalompontját. A MILC platformon végrehajtott okos szerződések jogilag vízállóak és a rendszer valós időben felügyeli az ügyleteket.

Egy okos szerződés sikeres tranzakciója és végrehajtása fix 10%-os díjjal jár akármilyen licencű tartalom adásvételi tranzakcióért, ami lényegesen alacsonyabb, mint a jelenleg a szektorban uralkodó díjak. Az alacsony költségek mellett a vállalkozások és márkák könnyen és problémamentesen férhetnek hozzá digitális tartalmakhoz világszerte. Ilyen platform lebontja a falakat a tartalomkészítők között és segíti őket abban, hogy egy valóban globális audienciát érjenek el és ezt úgy, hogy felgyorsítja a tartalmak elosztását, licencelését és értékesítését, ami a hagyományos üzletmodellek alapján elképzelhetetlen lett volna.

Habár még csak fejlesztési fázisban van, a MILC platform azonnal bevételt fog termelni, amint a technológia bevezetésre kerül, köszönhetően a már most elérhető tartalom gazdag Welt der Wunder platformnak köszönhetően. Más tartalomszolgáltató partnerek szintén könnyen csatlakozhatnak a platformhoz profitálva a blokkláncból, amely segítségével hatékonyan növelhetik bevételeiket. A globális hozzáférés segítségével a Welt der Wunder platformján a tartalomszolgáltatók és vásárlók következetesen nyithatnak új témák felé és nyújthatnak minőségi tartalmat a nézőknek.

Ha többet akarsz megtudni, keresd fel a hivatalos oldalt: https://www.milc.global/

Fehér könyv elérhető itt.

CRYPTO.COM💳 – Használd a linkünket regisztráláskor és 50💲 jóváírásban részesülsz.

Médiakapcsolat:

Név: Hendrik Hey

E-mail: hendrik@milc.global

Telegram csoport: https://t.me/wdw_milc_en

Honlap: www.milc.global

***Figyelem! Fenti írásunk egy fizetett sajtóközlemény. A Bitcoin Bázis nem vállal felelősséget a cikk tartalmáért, megbízhatóságáért, minőségért és a hirdetés természetéért. Olvasóinknak fokozottan ajánljuk az egyéni kutatást és a cikkben közölt állítások alapos ellenőrzését. A Bitcoin Bázis semmilyen formában nem vállal felelősséget a közleményben leírt termék vagy szolgáltatás használata következtében bekövetkező esetleges kárért és veszteségért.***

Kövess minket a Facebookon és Instagrammon.

Van egy sztorid? Oszd meg velünk és megírjuk!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.