Johnson: gyerekeknek ne adjatok oltást, nem tudjuk a következményeit

A Project Veritas két Johnson & Johnson tisztviselővel beszélgetetett, amelyet titokban rögzített. A vállalat két munkatársa maguk bevallották, hogy a gyerekeknek nem kellene beadatni a COVID-19 oltást.

A gyerekeknek nem kellene megkapniuk ezt a kib…tt COVID vakcinát” – mondta a Johnson & Johnson regionális üzleti vezetője, Brandon Schatt.

“Egy gyerekről van szó, egyszerűen nem szabad ezt tenni, érted? A következményei annyira ismeretlenek, tudod?”

Schadt arra is utalt, hogy a gyermekek beoltásának elképesztő erőltetése kizárólag a pénzről szól, nem pedig a közbiztonságról.

Egy másik J&J alkalmazott, Justin Durrant tudós kifejezetten azt mondta: “Ne oltassátok be magatokat a Johnson & Johnson COVID vakcinával, bár nem mondtam nektek”.

A nem beoltottak társadalmi kiváltságainak korlátozására irányuló nyomásgyakorlásról is mondott egy-két szót a vállalat szakértője.

“Ez majdnem olyan, mintha egy másodrangú állampolgár lennél, ha nem vagy beoltva… nem tehetsz meg semmit, amit egy normális állampolgár megtehet. Ha nem dolgozhatsz, úgy érzem, ez elég büntetés… például ha egy nagyvállalatnál dolgozol, és el fogod veszíteni az állásodat, a legjobb, ha megérted, hogy te leszel az első a sorban, hogy beadasd a COVID vakcinát…”

Durrant hozzátette: “nem tudok elmenni az államból, a nagymamám Kanadában van, és nem tudom meglátogatni, érted, miről beszélek? Nem mehetsz Franciaországba, hacsak nem vagy beoltva…. majdnem olyan vagy, mint egy másodrangú állampolgár, ha nem vagy beoltva, ez szörnyű. Akik megkapják egy magasabb osztályba tartoznak, ha nem akkor sz.rt se tudsz csinálni.”

Durrant beismerte, hogy egyáltalán nem ajánlja senkinek, hogy a saját cégének vakcináját felvegye. Arra kérte a Veritas újságíróját, hogy ezt az információt azonban tartsa titokban.

A felvétel itt tekinthető meg: