Jövedelmező kriptobányászatot ígér az okostelefont használóknak a StormGain

A StormGain egyszerűbbé, átláthatóbbá és elérhetőbbé teszi a kriptovaluta-bányászatot. A kriptovaluta bányászat sokak számára egy vonzó iparág, de elkezdeni bizony nem is olyan egyszerű. A StormGain új megoldásának köszönhetően azonban eltűnnek a technikai akadályok, így teremtve tisztességesebb felületet a felhasználóknak.

A kriptovaluta-bányászatba való bekapcsolódás speciális technikai tudást igényel amihez magas beruházási költség párosul. A bányászoknak emellett számos tényezőt szem előtt kell tartaniuk, többek között az energiadíjakat, a fenntartási és karbantartási költségeket, valamint a befektetés általános megtérülését. Ez a folyamat hihetetlenül összetettnek tűnhet a kezdő kriptósok számára, a StormGain ezen szeretne most változtatni.

A felhőalapú bányászat ma már igen elterjedt trend a kriptovaluta szektorban. Sok szolgáltató állítja azt, hogy jelentős hozamot kínál, de az ígéreteket később nem tartja be. A StormGain más, mivel mobil-alapú felhőbányászati megoldást kínál. Minden felhasználó közvetlenül a mobiltelefonjáról bányászhat kriptovalutát anélkül, hogy a bányászat hardveres oldalával kellene foglalkozna. A mobilalkalmazás felhasználói közvetlenül csatlakozhatnak a távoli felhőszerverekhez, így a StormGain olyan kockázatmentes és kényelmes bányászati megoldást kínál, amely összehasonlíthatatlan más felhőbányászati szolgáltatásokkal.

Az első lépés nem más, mint a StormGain platformon történő regisztráció az okostelefonnal – vagy akár asztali számítógépen. A StormGain szándékosan megkönnyíti a regisztrációt, hogy minél többen megismerkedhessenek a felhőbányászat előnyeivel.

A fiók hitelesítése után a felhasználók azonnal elkezdhetik a bitcoin bányászatot. A kitermelt kriptopénzzel folytatott műveletek elvégzéséhez 10 dollár szükséges. A küszöbérték elérése után a felhasználók szabadon kereskedhetnek és válthatják át digitális eszközeiket a StormGain segítségével. A kibányászott valuta lehívása nem lehetséges a kereskedési folyamat végigvitele nélkül, de a kereskedés során keletkezett összes nyereség bármikor kiutalható a számláról – erre a tisztességes kompromisszumra szükség volt a jövedelmező működés érdekében.

A StormGain appján vagy weboldalán keresztüli kereskedés és váltás jutalékmentesen érhető el, a felhasználók számára pedig minden standard és haladó funkció rendelkezésre áll. A szolgáltatás lehetővé teszi a fiat alapú kriptopénz vásárlást is azok számára, akik gyorsan és könnyedén szeretnék bővíteni portfóliójukat. A StormGain kereskedési párjain több mint 6 milliárd dolláros forgalmat bonyolítottak le az elmúlt 30 napos időszakban a kereskedők világszerte.

A StormGaint az különbözteti meg más felhőbányászati szolgáltatóktól, hogy a bányászati jutalmak arányosak a kereskedési volumennel. A nagyobb kereskedési volumennel rendelkező felhasználók magasabb napi bányászati jövedelemre tehetnek szert. A maximális küszöbérték 0,0318 bitcoin naponta minden felhasználó számára, vagyis nagyjából 0,33 BTC havonta. A StormGainnel hosszabb ideig végzett bányászat jelentős hatással lehet a profitlehetőségekre, ami megmutatja a felhőbányászatban rejlő hatalmas lehetőségeket.

A felhőbányászat blokkjutalmai 30-40 percenként kerülnek kiosztásra, attól függően, hogy hányan vájárkodnak az adott időszakban. Miután a pénz a kereskedési számlára kerül, az átutalások kevesebb mint 72 órán belül megtörténnek. A kezdők számára az első kibányászott bitcoin jutalmak 4 órán belül jóváírásra kerülnek.

További infók a StormGainről

Szolgáltatásainak részeként a StormGain felhőbányászati szolgáltatása hatékonyan felszámolja a bányászati szektorba való belépés összes akadályát. Következésképpen nincs többé szükség drága bányászgépekre, amelyek úgy is csak a helyet foglalják, zajosak és zabálják az áramot. A szerződésükben foglalt árak eleve alacsonyak, így a folyamatos beruházások hosszú távon jelentős nyereséget jelenthetnek. Mivel a bitcoinbányászat a felhőn keresztül könnyen elérhető, az asztali és mobileszközökön keresztül történő hozzáférés nem is lehetne egyszerűbb, és mindez hardverbefektetés és időráfordítás nélkül.

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a termékmegjelenítés, kriptovaluta, CFD, token, szerencsejáték és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és a leírt állítások/ajánlat ellenőrzése, valamint pénzügyi szakember véleményének kikérdezése javasolt. Kockáztass felelősségteljesen.***

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük