A Solana és a Render a DePIN-forradalom élén, a KangaMoon pedig a GameFi-t uralja

A KangaMoon mémcoin egyedülálló megközelítésének és innovatív technológiájának köszönhetően a GameFi-birodalom ígéretes szereplője lehet. Mindeközben a Solana és a Render a DePIN-szektorban kívánnak forradalmi növekedést elérni. Nézzük, mi várhat ránk a közeljövőben.

Solana: párhuzamos növekedés a DePIN-nel együtt

Az elmúlt héten a SOL SOL Price SOL Price árfolyama több, mint 8%-kal emelkedett. Az utóbbi időben tapasztalt medvés kilátások ellenére a token árfolyama ismét megközelítette a 171 dolláros ellenállást, melynek megugrása akár 200 dollárig is repíthetné a tokent. A 165 dolláros támasz rendkívül stabilnak tűnik, ez teremthet folyamatos beszállót a későn érkező befektetők számára.

A SOL árfolyama az utóbbi időszakban közepes kilengéseket tapasztalt mindkét irányba, úgy néz ki, hogy a 160-165 dolláros tartomány pillanatnyi érintésére a befektetők jól reagáltak. A Solana-közösség számára nagyszerű hír, hogy a projekt a Render Network-kel és a Helium támogatásával nyit a DePIN-irányzat felé, a fejlődés pedig garantált a partnerségeknek köszönhetően.

Render: decentralizált számítási kapacitás mindenki számára

A decentralizált GPU-szolgáltató Render Network az elmúlt időszak egyik leginkább felkapott kriptovalutájává vált azáltal, hogy ésszerű áron biztosít AI-vezérelt szolgáltatásokat. A Render 2023 óta az NVIDIA RTK 3090 GPU-kat használja, ezzel pedig nagyjából 33 ezer GPU óra renderelést végzett el.

Az Active Render csomópont-operátorok száma a Solana-migrációt követően 66,3%-kal nőtt, ezzel pedig 2024 januárjában történelmi csúcsot ért el, immáron 1900-at. A Render növekedési potenciálja masszívan korrelál a Solanaval, az RNDR token árfolyama 11%-kal nőtt az elmúlt napokban, és ismét 10 dollár felett kereskedik.

KangaMoon: utat tör magának a mémcoin

A KANG token ára új csúcsra, 0,025 dollárra szökött a folyamatban lévő előértékesítési kampányban. A 2024-ben elérhető nyereség így már elképesztő, 400%-ra nőtt. Bár a KANG token már így is a mémcoinok kiemelkedő alakjává nőtte ki magát, iparági elemzők szerint messze még a csúcs.

A BitMart, az egyik leginkább felkapott centralizált kriptotőzsde bejelentette, hogy listázni fogja a KangaMoon natív tokenjét, a KANG-ot. Az elemzők arra számítanak, hogy a megnövekedett kereskedési volumennek köszönhetően a KANG árfolyama akár 0,5 dollár fölé is emelkedhet. Bár még a hivatalos listázási dátumról nem esett szó, a CoinMarketCap és a CoinGecko is hozzáadta a KangaMoon-t saját felületéhez. A következő negyedévben várhatóan robbanásszerű növekedés és parabolikus mozgás várhat a KANG token árfolyamára.

A projekt élvonalbeli SocialFi-technológiájával felkeltette minden mémcoin-rajongó érdeklődését, a közösség pedig elsőbbséget élvez a KangaMoon platformján, ahol a felhasználókat KANG tokenekkel jutalmazzák kihívások, feladatok, versenyek és események teljesítéséért.

A közösség tagjainak a bevétele az elkötelezettség szintjével párhuzamosan növekszik, az egyik legnagyobb ICO során pedig a KangaMoon már több mint 7 millió dollárt gyűjtött össze. Bár a CEX-jegyzési árfolyam 0,50 dollár körül alakulhat, a KANG még idén elérheti az 1 dollár feletti árfolyamot.

Meddig folytatódhat a KangaMoon növekedése?

Annak ellenére, hogy a KANG árfolyama már így is rendkívüli növekedésen van túl, nemcsak a közössége, de az iparág elemzői is azon a véleményen vannak, hogy a KangaMoon projekt rally-ja a bikapiac fokozásával tovább erősödhet. Ebből kifolyólag a KANG lehet az egyik olyan mémcoin, melyre 2024-ben és 2025-ben kiemelt figyelmet kell fordítani. A GameFi szektor mellett a projekt innovatív technológiájából adódóan, fundamentálisan is rendkívül erősnek mondható.

Fedezd fel a KangaMoon (KANG) előértékesítésben rejlő izgalmas lehetőségeket!

Weboldal: https://Kangamoon.com/
Csatlakozz Telegram közösségünkhöz: https://t.me/Kangamoonofficial

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***