Kapd el a Wild Phoenix-et és nyerj az 1xBit-en

A főnix már nem csak a képzelet szüleménye, hiszen a vadmadár felemelkedett és megszelídült az 1xBit segítségével.

Itt az új kihívás és a remény az 1xBit nyerőgép játékosok számára, akik új inspirációt és önbizalmat keresnek különféle nyeremények bezsebeléséhez.

Az 1xBit kriptofogadási oldal egy új nyerőgépes versenyt jelentett be, Wild Phoenix néven, egy új utat, ahol megpörgetheted a kerekeket, és azon nyertesek között lehetsz, akik bőséges nyereményalapon osztozhatnak.

Mit is kínál a Wild Phoenix verseny?

Ha részt kívánsz venni ebben a kalandban, akkor regisztrálnod kell az 1xBit-en, amennyiben új tag vagy; ha régi felhasználóként játszanál, be kell jelentkezned a fiókodba. A következő lépés az, hogy kiválasztasz egy pénznemet a rendelkezésre álló listából, majd az 1xBit fiókod vezérlőpult ajánlati oldalára mész, és rákattintasz a “Részt veszek” gombra a versenyhez való csatlakozáshoz.

Miután csatlakoztál, a Booming Games és a Spinomenal játékszolgáltatók nyerőgépes játékaiba is beszállhatsz, hogy versenypontokat gyűjthess.

Javasoljuk, hogy minél több pontot gyűjts, mert minél magasabb a pontszámod, annál nagyobb az esélye annak, hogy a neved a potenciális nyertesek listájára kerül.

Mikor csatlakozhat a versenyhez?

Csatlakozz a tűzmadár kereséséhez még az esemény vége előtt!

A verseny csak korlátozott ideig tart, és most van itt az ideje, hogy bejelentkezz, játssz a rendelkezésre álló nyerőgépes játékokkal, és nyerj!

A Wild Phoenix versenyhez 2022. szeptember 9-től 2022. szeptember 22-ig, a késő esti órákig csatlakozhatsz.

Elérhető nyeremények

Nagy, 150 mBTC értékű nyereményalap kerül kiosztásra azok között, akik elkapják a tűzmadarat.

Az 1xBit megígérte, hogy a verseny végén a legtöbb pontot elért 10 legjobb játékost jutalmazza, és neked is esélyed van arra, hogy köztük legyél.

Ha az első, második és harmadik helyezettek közé kerülsz, a vadászat végén 50, 30 vagy 20 mBTC-vel térhetsz haza. A többi nyertes a maradékon osztozik, de érdemes megjegyezni, hogy az utolsónak járó nyeremény 5 mBTC.

A Wild Phoenix egy nagyszerű feladat az 1xBit nyerőgépes játékosok számára, akik felkészültek arra, hogy fantasztikus élménnyel gazdagodjanak játék közben.

Az 1xBit előnyei

Az 1xBit egy kriptofogadási oldal, amely rendszeresen versenyeket szervez, ahol a játékosok több díjat nyerhetnek a játékért. Ugyanezek a játékosok lehetőséget kapnak arra is, hogy az online kaszinó térben a legjobb játékszolgáltatók széles választékából különféle játékokat játsszanak.

A kriptók szerelmesei szívesen választanak a több mint 40 kriptovalutát tartalmazó listából, amely az 1xBit-en az elfogadott fizetési módok listájára került fel – az 1xBit folyamatosan bővíteni fogja azt, hogy minden igénynek megfeleljen.

Az 1xBit-es regisztráció csak egy percet vesz igénybe, mivel a platform csak az e-mail címet kéri. Az új tagok kivételes bánásmódban részesülnek: az első négy befizetésnél akár 7 BTC üdvözlő bónusz is jár.

Tegyük fel, hogy más fogadási oldalakon hosszadalmas várakozási időt és kifizetési időszakokat tapasztaltál. Ebben az esetben az 1xBit számodra az ideális megoldás, mivel az online kriptofogadási oldal azonnali kifizetéseket tesz lehetővé, teljes anonimitást garantál, és még az az előnye is megvan, hogy a bevételeid után nem kell díjat fizetned.

Összegzés

Ébreszd fel a benned lévő főnixet, hogy felemelkedj a hamvaidból, amikor csatlakozol az 1xBit versenyéhez, hogy nyereményekkel gazdagodj.

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése fokozottan javasolt. Kereskedj felelősségteljesen.***