Rendkívül vonzó a Kelexo (KLXO) előértékesítése a korrekció közepette – 20-szoros megtérülési potenciál!

A befektetők felfigyeltek a Kelexo (KLXO) által nyújtött megoldásra a kriptovaluták és pénzügyek területén, mely a jövőben mindenki számára elérhető lesz. A Bitcoin (BTC) felezését követően a források arra engednek következtetni, hogy az Algorand (ALGO) és az Ethereum (ETH) befektetői szoros figyelemmel kísérik a Kelexo (KLXO) előértékesítési kampányát, mely remek lehetőségnek ígérkezik a bikapiac kezdetén.

A Kelexo (KLXO) az egyik legkorábban elérhetővé vált decentralizált hitelezési platform, mely összeköti a hitelezőket és a hitelfelvevőket. A közvetítők, elhúzódó folyamatok és várakozási idők kikerülésével a Kelexo (KLXO) kész forradalmasítani az iparágot, a KLXO token pedig készen áll a szárnyalásra.

Az ALGO csökkenése szembetűnővé vált

A napi grafikonon az Algorand natív tokenje, az ALGO jelentős értékvesztést mutatott az utóbbi időben, azonban szerencsére sikerült egy kritikus támasz fölé visszahúzódnia. Az ALGO kéthavi mélypontja a befektetői bizalom megingására utal, mely a súlyosbodó piaci volatilitás és pánik előtt is benne volt a levegőben. Az ALGO árfolyama továbbra is csökkenő tendenciát mutat, melyet a MACD piros jelzései is megerősítenek.

Az ALGO jelenlegi árfolyama 0,19 dollár, előrejelzések szerint a piac stabilizálódásával a 0,20 – 0,23 dolláros tartomány könnyedén elérhetővé válik. A befektetői veszteségek ellenére az Ichimoku Cloud indikátor szerint a parabolikus emelkedést a 0,24 dollár átlépése idézheti elő.

Küzdelmes közelmúlt az ETH számára

Az Ethereum ETH Price ETH Price (ETH) drámai esést mutatott be a közelmúltban, árfolyama a 2850 dolláros mélypontot is elérte. Azonban ezt a befektetők vásárlási lehetőségként fogták fel és pillanatok alatt visszarántották az ETH árfolyamát 3000 dollár fölé, mely jelenleg a 3200 dolláros támasz körül mozog.

A 4 órás ETH-grafikonon jól látszik, hogy véglegesen kialakult a bikás csatorna, mely első körben 3250 – 3300 dollárra fogja feltornászni az árfolyamot. Amennyiben ezt sikeresen áttöri, úgy jöhet a 3500 – 3600 dolláros tartomány. Ha ezt is sikerrel tudja venni a legnagyobb altcoin, úgy belátható időn belül érkezik az új ATH.

Tedd le a voksod a KLXO mellett

A Kelexo (KLXO) egyike azon Web3 platformoknak, melyek teljesen decentralizált üzleti modellel rendelkeznek, így növelni tudják a hatékonyságot a hitelfelvételi- és kölcsönzési folyamatokban. A KYC-azonosítási rendszertől való eltekintés lehetővé teszi a gyors tranzaktálást és az azonnali szolgáltatásnyújtást -és igénybevételt. Ameddig a bankoknak szüksége van az irataidra és adataidnak, addig a Kelexo (KLXO) lerövidíti az utat ezekben az adminisztrációs folyamatokban, és megszűntet minden értelmetlen műveletet.

A Kelexo (KLXO) egyike a legjobban várt projekteknek a bikapiac kezdetén, a projekt pedig sikeres auditot tett. A KLXO tokenek az előértékesítés mostani szakaszában mindössze 0,05 dollárért megvásárolhatók!

Tudj meg többet a Kelexo (KLXO) előértékesítéséről, ha ellátogatsz a weboldalra itt.

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***