A jelek azt mutatják, hogy nagyot mehet a Kelexo előértékesítése

Miközben a kriptopiac rekordokat dönt, az Ethereum (ETH) ára is elérte az 3850 dollárt. A Bitcoin Cash (BCH) is hasonlóan jól teljesít, az elmúlt hét napban ugyanis több mint 10,4%-ot erősödött. A nyereségekkel mindkét token befektetői a kriptopiac legboldogabbjai közé tartoznak.

A cikk írásakor a jelek arra mutatnak, hogy a Kelexo (KLXO) token 25-szörös nyereséget hozhat a piacra lépéskor. Mindez a platform iránti érdeklődésnek és annak köszönhető, hogy Ethereum (ETH) és Bitcoin Cash (BCH) tulajdonosok tömegesen vásárolják a tokent.

A Bitcoin Cash (BCH) veszít értékéből a BTC növekedése közepette

A Bitcoin Cash (BCH) a Bitcoin (BTC) alternatívája. A BCH kereskedési volumene körülbelül 7,8%-ot csökkent az elmúlt hét napban. Ezzel a veszteséggel most a 17. helyen áll a piaci kapitalizáció alapján, és a teljes piaci értéke 8 milliárd dollár. A Bitcoin Cash átlagos napi kereskedési volumene 493 millió dollár. Egy kriptoelemző szerint a Bitcoin Cash teljesítményének visszaesése a közelgő felezési eseménynek tudható be.

Megkezdődött az Ethereum (ETH) stabilizálása

Az Ethereum (ETH) piaci stabilizációja megkezdődött, a token mindenhol veszteségeket könyvelhetett el. Az elmúlt napokban a napi kereskedési szintje mintegy 40,4%-ot esett vissza, ami összesen 5,3 millió dollárt jelent. Mindazonáltal ezek a veszteségek nem változtatták meg az Ethereum (ETH) státuszát a kriptopiacon: a piaci kapitalizáció alapján még mindig a második helyen áll.

Miért más a Kelexo (KLXO) platform?

A Kelexo (KLXO) egy kriptohitelezési platform. Alkotói számára az volt a cél, hogy egy olyan decentralizált rendszert tervezzenek, ahol az emberek bármilyen összegű kölcsönt felvehetnek bármilyen időtartamra, harmadik fél befolyása nélkül. Ezért a Kelexo (KLXO) protokoll egy peer-to-peer rendszer.

A Kelexo (KLXO) kriptohitelezési platformként azt ígéri, hogy csökkenti azokat az akadályokat, amelyekkel a hagyományos platformokon a hitelezők szembesülnek. A Kelexo (KLXO) segítségével a felhasználóknak nem kell KYC folyamaton végig menniük vagy vagyontárgyakat biztosítaniuk, mielőtt kölcsönhöz jutnának. A Kelexo (KLXO) felhasználók 3-5 munkanapos várakozás helyett azonnal befizethetik vagy kivonhatják pénzüket.

Mindezen előnyökkel a Kelexo (KLXO) megváltoztatja a kriptohitelezés jelenlegi formáját. A web3 platform natív tokenjét most 0,04 dollárért árulják. Érdemes tehát még az előértékesítés második szakasza előtt megvásárolni a tokent.

Tudj meg többet a Kelexo (KLXO) előértékesítéséről a hivatalos weboldalon.

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***