Kijött a TradeSanta alkalmazásának legújabb verziója

A TradeSanta felhőalapú kriptovaluta kereskedési szoftver bemutatta a mobilalkalmazása frissített verziójának DCA és Grid botjait. Mostantól közvetlenül a mobiltelefonodról választhatsz különböző stratégiákat és döntheted el azt, hogy minden egyes megbízásra külön-külön vagy az összes végrehajtott megbízásra együttesen kívánod a profitcéljaidat alkalmazni.

Az új botok hozzáadásán felül a csapat átalakította a teljes kereskedési folyamatot is, így az összes új felhasználó számára könnyű belépést biztosít. Ezen felül pedig most mindössze egy kattintással létrehozhatod saját tőzsdefiókodat.

A TradeSanta botjai a hét minden napján a nap 24 óráján figyelik a kriptovaluták ingadozását a kereskedők érdekében és akár több száz megbízást is elindíthatnak egyszerre. Érzelmek nélkül az algoritmusok jelentős előnyöket nyújtanak számodra a többi piaci szereplővel szemben.
Kereskedési párt választhatsz, testre szabhatod a botok beállításait és a Bittrex-en, a Bitfinex-en, a HitBTC-n, a Huobi-n, a Binance-en és az UPbit-en is kereskedhetsz.

A kereskedés elindításához egyszerűen csak ki kell választanod egy csomagot. A Minimum ingyenes csomag használatával akár két botot is futtathatsz, legfeljebb 3 ezer dolláros kereskedési volumennel. A többi csomag esetében az árak eltérőek, de ha éves előfizetést vásárolsz, kevesebbet fizetsz: a Basic előfizetés már havi 14 dollárért lehetővé teszi számodra azt, hogy akár 49 botot használj korlátlan kereskedési volumennel és kereskedési párral. A HitBTC kedvezménnyel havonta 21 dollárért akár 49 botot is kaphatsz, míg a Maximum csomaggal, amely 70 dollárba kerül, korlátlan számú botot futtathatsz.

Kezdőknek:

Zökkenőmentes bevezetés a kriptokereskedésbe. Az alapvető fontosságú részletekre és a stratégia kiépítésére összpontosít, miközben a technikai szempontokkal a robotok foglalkoznak. A TradeSanta előzetesen meghatározott botsablonokat is készített, hogy ne legyél a túl sok opció miatt túlterhelt.

Profiknak:

Rutinos automatizálás. Hagyd, hogy a robotok végezzék el helyetted a munkát és figyeljék a stratégia végrehajtását. Kereskedési stílusod szerint testre szabhatod a bot paramétereit. Kezeld a botjaidat egyszerűen és kövesd az ajánlat előrehaladását. Még több robot beállítása sem zavar össze.

Töltse le az alkalmazást Androidra és iPhone-ra.

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése fokozottan javasolt. Kereskedj felelősségteljesen.***

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük