Kis árak, nagy álmok: egy pár kisértékű altcoin amik májusban szárnyra kelhetnek

Ahogy a 2024-es bikafutam egyre nagyobb lendületet vesz, a kriptovaluták egy meghatározott csoportja magára vonzza a figyelmet. Ezek az alacsony árú altcoin lehetőségek nem csak olcsóak, hanem májusban jelentős növekedés is várhat rájuk. A befektetők most azt szeretnék nagyon megtalálni, hogy ezek közül az úgynevezett filléres altcoinok közül melyik lehet a következő nagy dobás, amely szemtanúja lehet az álomba illő árfolyam növekedésnek. Érezhető az izgalom, hiszen a legtöbb befektető azt szeretné elérni, sikerüljön egy olyan érmét választani, amely sikeres befutó lehet a jövőben.

A BlastUP előértékesítése néhány héten belül véget ér, ez az utolsó lehetőség az olcsó token vásárlásra

A BlastUP előértékesítése nagy érdeklődést váltott ki a kripto-rajongók körében, és rekord rövid idő alatt elérte az 5 millió dolláros finanszírozást. Több mint 12 000 befektető vásárolt már BlastUP tokeneket, mielőtt azok értéke kilőtt volna.

Az előértékesítés május végéig tart, így van egy kis idő még arra, hogy megnöveld a kriptoportfóliód a BlastUP segítségével. Ez a kriptoeszköz robbanásszerű, akár 1000%-os megtérülést is hozhat a jövőben. A jelenleg néhány centért árusított BlastUP tokenek ára az előrejelzések szerint ez év végére elérheti a 10 dollárt.

blastup token

A BlastUP tokenek birtokosai számos kiváltságban részesülhetnek, beleértve az Airdrop-ban való részvételt, az IDO-kban való részvételért járó exkluzív hűségjutalmakat, valamint a stakingen keresztül a kamatszerzés lehetőségét.

A BlastUP kiemelkedik a kriptvaluták tömegéből. A Blast, a TVL szerint a hatodik legnagyobb blokklánc által támogatott projekt valódi hasznosságot kínál a DApp startup projektek indítópultjaként. A BlastUP mottója: Növekedj gyorsabban, keress többet. Azok, akik csatlakoznak a BlastUP-hoz, most egy olyan projekt részesévé válhatnak, amely a következő nagy dologgá lehet ebben a piaci ciklusban.

>> Ketyeg az idő – Vásárolj $BLP tokent még május vége előtt! <<

Bonk árfolyam előrejelzés

A jelenlegi piacon a Bonk (BONK) 0,000015 és 0,000024 dollár között mozog. Az elmúlt héten az árfolyam 32,41%-ot emelkedett, az elmúlt hónapban azonban 8,76%-ot csökkent. Emellett kiemelkedő, 3591,94%-os növekedés figyelhető meg az elmúlt hat hónapban. Az utónni időben keveredik a trendekkel, ami a jelentősebb emelkedés után korrekciós mintákat hozott.

A BONK jövőbeli lehetőségei a növekedési potenciál és a korrekció iránti igény keverékét mutatja. Az érme erős fellendülésekkel és mindeközben némi visszalépéssel szembesült most. A jelenlegi szintek a legközelebbi 0,000027 dolláros ellenállás felé tolhatják az árfolyamot, de a visszaesés is lehetséges, ha a 0,000009 dolláros támasz alá letörik az árfolyam.

Az Ondo legújabb ártrendjei és jövőbeli mozgásai

Az Ondo ára az utóbbi időben 0,64 és 1,03 dollár között mozog. Az elmúlt héten 2,41%-ot, egy hónap alatt pedig 12,12%-ot esett. De hat hónap alatt az érme hatalmas, 2574%-os emelkedésen ment keresztül. Az árfolyam se nem túlvett, se nem túladott, ahogy ezt az RSI 53,37 ponttal mutatja, ami arra utal, hogy jelenleg nincs erős felfelé vagy lefelé irányuló mozgás sem.

Az ONDO számára nehéz lehet elérni a következő ellenállást 1,24 dollárnál, hacsak nem nyeri el a piac erős támogatását. Ez akkor lesz lehetséges, ha az általános piaci trend is elindul felfelé mutat, vagy ha az Ondo önmagában pozitív fejleményeket tud felmutatni. De a befektetőknek óvatosnak kell lenniük. Ha letöri az árfolyam a jelenlegi 0,47 dolláros támaszt, akkor az árfolyam még nagyot eshet. A lassan mozgó mutatók, mint például az MACD és a Stochastic RSI egyensúlya semleges kilátásokat mutat, tehát vegyes egyelőre a kép az ONDO számára.

A Cardano legújabb trendjei és az előtte álló út

A Cardano az elmúlt héten és hónapban csökkenést mutatott, -7,50%-os, illetve -27,96%-os változás történt a token értékében. Visszatekintve azonban 54,79%-ot tudott erősödni az altcoin az elmúlt hat hónap során. A jelenlegi ár 0,45 és 0,53 dollár között ingadozik. A mozgások a közelmúltban inkább korrekciós jelleget mutattak. Az árak a legközelebbi 0,57 dolláros ellenállás alatt mozognak, és még egyelőre a közeli 0,39 dolláros támaszszint felett tudott maradni az árfolyam.

A jelenlegi technikai mutatókat figyelembe véve az ADA jövőbeni ára mindkét irányba elmozdulhat. Az árfolyam közelsége a 0,47 dolláros 10 és 100 napos egyszerű mozgóátlagokhoz, valamint az 50,64 ponton álló semleges RSI a stabilitás lehetőségére utal. Alacsony sztochasztikus érték mellett azonban lehet még lehetőség a felfelé irányuló mozgásra. Az érmére jelentős nyomás nehezedhet azonban, ha megpróbálja áttörni a 0,66 dolláros második ellenállási szintet, míg a második 0,30 dolláros támasz szint erős biztonsági hálót kínál egy csökkenő trend esetén is.

Következtetések

A májusi növekedést ígérő filléres kriptovaluták terén a figyelem olyan kevésbé ismert érmékre irányul mint a BONK, az ONDO és az ADA. Előfordulhat azonban, hogy ezek az érmék nem tudnak akkora rövid távú növekedést felmutatni, mint például a BlastUP, amely a legtöbb növekedési potenciállal rendelkezik. A projekt koncepciója, valamint a Blast ökoszisztémában elfoglalt helye miatt a BlastUP a folyamatban lévő trend során jelentős piaci mozgást tapasztalhat.

Web: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***