Kis befektetés, nagy lehetőség – a következő 100X-os kriptovaluta nyomában

A befektetők folyamatosan azt kutatják, melyik kriptovalutával tudnák a legnagyobb hozamot elérni a dinamikus kriptopénzpiacon. A 2024-es bikafutam kibontakozásával mindenki a jelentős növekedési potenciállal rendelkező, szerény kezdőtőkét igénylő befektetésre vágyik. Ebben a cikkben bemutatjuk azokat az ígéretes kriptovalutákat, amelyek potenciálisan 100-szoros hozammal kecsegtetnek, miközben az aktuális piaci hangulatot és lehetőségeket vesszük alapul a lista összeállítása során. Ezek közül is a kevésbé ismert, mégis nagy potenciállal rendelkező kriptovalutákat választottuk ki.

A BlastUP Token az év végére akár 1000%-kal is növekedhet

A BlastUP az utóbbi időben komoly figyelemnek örvendhetett, köszönhetően annak, hogy sokak szerint nagy potenciáljával a kriptoipar egyik főszereplőjévé válhat. A Blaston futó úttörő startup már több mint 12.000 aktív felhasználót szólított meg.

A BlastUP folyamatban lévő előértékesítése hatalmas sikernek bizonyult, eddig több mint 5 millió dollárt gyűjtöttek össze. A BlastUP tokent egyes kriptoszakértők rejtett kriptogyöngyszemnek tartják, amely az év végére akál 1000%-kal is megdrágulhat.

>> Vásárolj BlastUP-tokeneket most a maximális hozamért! <<

A BlastUP abban segít a kriptostartupoknak, hogy gyorsabban növekedjenek és többet keressenek. A BlastUP – előrehaladásával – továbbra is elkötelezett a Blast közösség globális hubjának létrehozása mellett. A BlastUP térnyerése az ökoszisztéma minden résztvevőjének a javát szolgálja.

A BlastUP egészen 2026-ig rendelkezik fejlesztési tervekkel. Ütemtervében az AI-vezérelt eszközök és a közösségi piactér bevezetését ígéri, tovább gazdagítva az ökoszisztéma képességeit.

A BlastUP token, a platform sarokköve, hozzáférést biztosít a többszintű IDO-indításokhoz, a stake-elés lehetőségéhez és az exkluzív hűségelőnyökhöz.

> Csatlakozz a BlastUP-hoz most, vagy ez a rakéta nélküled fog felszállni! <<

A Starkneten vegyes jelek mutatkoznak, ami piaci bizonytalanságra utal

A Starknet jelenlegi piaci teljesítménye a vevők és az eladók közötti kötélhúzásként jellemezhető, ami némi bizonytalanságra utal a piacon. A jelentős izgalom időszaka most mintha lehűlni látszana, ami valószínűleg a kriptopiac szélesebb körű dinamikájával függ össze. A Starknet kereskedői mintha a kockázatvállalási hajlandóságot az óvatossággal igyekeznének ellensúlyozni.

A Starknet – fundamentumait tekintve – a technológiára, a blokkláncalkalmazások skálázhatóságára és az adatvédelemre fókuszál. Mivel egyre nagyobb szerep jut neki az Ethereum hálózati torlódásainak megoldásában, az elfogadottság növekedésével és a folyamatos technológiai fejlesztésekkel pozitív jövő elé néz. A Starknet körüli jövőbeli hangulatot valószínűleg a gyakorlati felhasználhatósága és a blokklánc-ökoszisztémán belüli elfogadása fogja meghatározni.

A PEPE lendületre lelt, de ellenállással kell szembenéznie

A Pepe (PEPE) árfolyama a közelmúltban egy szűk sávban ingadozott, 0,00000497 és 0,00000660 dollár között. Az coin értéke 45,32%-kal növekedett meg az elmúlt hét során. A havi teljesítmény 8,24%-os csökkenésben nyilvánult meg, de az elmúlt fél év viszonylatában a coin 540,17%-os emelkedést könyvelhetett el. A PEPE jelenlegi mozgása inkább korrekciósnak mondható, a pozitív kilátások pedig javarészt a 6 hónapos teljesítménynek tudhatók be.

Ami a jövőt illeti, a PEPE közvetlen ellenállással néz szembe 0,00000723 dollárnál. Ennek sikeres áttörése esetén a második ellenállás 0,00000885 dollár közelében vár rá. A fontosabb támaszszintek 0,00000397 és 0,00000234 dolláron azonosíthatók. Az indikátorok vegyes képet festenek, az 50 alatti RSI az erős lendület hiányára utal, az alacsony sztochasztikus RSI pedig óvatosságra int. Annak ellenére, hogy a hosszú távú növekedés figyelemre méltó, a coin jövőbeni áralakulását nem egyszerű meghatározni.

A Chia nem tud egyről a kettőre jutni

A Chia piaci aktivitása vegyes képest fest, a közelmúlt kihívásai miatt azonban enyhén csökkenő tendenciát mutat. A coin látszólag képtelen túllépni a lokális maximumján, jelenleg egy szűk zónában ingadozik. A befektetők árgus szemekkel figyelik azokat a potenciális jeleket, amelyek a Chiát a jelenlegi minta megtörésére késztethetik.

A Chia iránti lelkesedés mintha alábbhagyott volna – a coin ugyan stabilitást mutat, de nem képes jelentős felfelé irányuló mozgást produkálni. A közösség továbbra is éberen figyeli, vajon ez a fázis egy növekedés előtti csend, esetleg további csökkenés van kilátóban. A Chia egyedi megközelítést alkalmaz, és az energiatakarékosságra helyezi a hangsúlyt. Továbbra is kérdéses, hogy ezt a hozzáállását mennyire tudja majd sikerré konvertálni.

Összegzés

A kis kritpobefektetésből általában csak nagyon alapos utánajárással tudunk komolyabb hozamot generálni. A felsorolt lehetőségek közül az STRK, a PEPE és az XCH is komoly potenciállal rendelkeznek, azonban rövid távú növekedési lehetőségeik korlátozottnak tűnnek. Többek között ez az oka annak, amiért a BlastUP kitűnik közülük. A BlastUP ereje a szilárd koncepciójában és a Blast ökoszisztémában való integrációjában rejlik. Ennek köszönhetően a jelenlegi bikafutam során jelentős emelkedés előtt állhat. A magas hozamot kereső befektetőknek mindenképp érdemes figyelemmel kell kísérniük a projekt alakulását.

Weboldal: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***