Kiszivárgott a Világgazdasági Fórum résztvevőinek titkos listája

Kiszivárgott a Világgazdasági Fórum (WEF) jövőheti, Davosban rendezett gyűlésére érkező résztvevők titkos listája. “Érdekes” személyek fognak hamarosan Svájcban parádézni.

A The Dossier megszerezte az összes olyan személy bizalmas listáját (néhány kormánytisztviselő kivételével), akik részt vesznek a Világgazdasági Fórum (WEF) jövő heti éves csúcstalálkozóján a svájci Davosban.

A résztvevők listája a vállalati, kormányzati és non-profit világ legbefolyásosabb és legördögibb erőinek masszív névsora. Az Egyesült Államokból többek között az FBI igazgatója, Chris Wray, az Amazon, a BlackRock és a Pfizer vezérigazgatója, a Gates Alapítvány és a Soros-hálózat vezető tisztségviselői, valamint a The New York Times kiadója, hogy csak néhányat említsünk.

A Világgazdasági Fórum (WEF) az évente megrendezett davosi konferenciáján keresztül a globális uralkodó osztály személyes, meghívásos, ideológiai kívülállók elől elzárt politikai és ötletboltjaként működik.

A WEF egy semlegesnek álcázott fanatikus politikai szervezet, amelynek konkrét céljai között szerepel a hatalom központosítása az általuk kiválasztott globális elit megsegítésével, mely szerintük az egyetlen eszköz a Föld megmentésére a gazdasági, politikai és klímaválság közepette.

A Fórum egy köz- és magánszféra közötti fasiszta mozgalomnak felel meg. Az évek során az üzleti élet legbefolyásosabb személyiségeivel, valamint központi bankárokkal, kormányzati vezetőkkel és nemzetközi szervezetekkel kötött partnerséget, hogy elősegítse a technokrata zsarnokság, vagy ahogy ők nevezik, az “érdekelt felek kapitalizmusa” felülről lefelé irányuló elképzelést.

A WEF működéséről nem is olyan rég, mi is írtunk egy hosszabb cikket.

Az ukrán elnök neve is a listán van

Volodomir Zelenszkij ukrán elnök is felszólal majd a Világgazdasági Fórum éves konferenciáján, és a The Dossier információi szerint Jens Stoltenberg, a NATO főtitkára és a CNN munkatársa, Fareed Zakaria mellett szerepel majd. “A biztonság és a béke helyreállítása” címet viselő panelbeszélgetésre január 18-án kerül sor.

A Világgazdasági Fórum közleménye szerint:

“Az ukrajnai háború súlyosbította a törékeny geopolitikai és biztonsági helyzetet. Bátor vezetésre van szükség nemcsak a béke és a biztonság helyreállításához Európában, hanem a világ számára is. A súlyos kihívások idején hogyan tudnak a vezetők együttműködni a kollektív biztonságunk védelme érdekében?”.

Megjegyzendő, hogy Ukrajna nem NATO-tag. Szeptember 30-án Zelenszkij kormánya gyorsított csatlakozási kérelmet nyújtott be a NATO-hoz. Stoltenberg ígéretet tett arra, hogy Ukrajna végül a szövetség tagja lesz. A Dossier portál úgy tudja, hogy Zelenszkij irodája megállapodott a BlackRockkal, az amerikai vagyonkezelő óriáscéggel, hogy az komoly pénzeket ad a háborús országnak.

Az ukrán elnöki hivatal szerdán közleményt adott ki, amelyben úgy fogalmazott: “Az államfő és [a BlackRock vezérigazgatója] Larry Fink között az év elején kötött előzetes megállapodásoknak megfelelően a BlackRock csapata már több hónapja dolgozik egy olyan projekten, amelynek célja, hogy tanácsot adjon az ukrán kormánynak az ország újjáépítési alapjainak strukturálásával kapcsolatban”

A továbbiakban azt írták:

“Volodimir Zelenszkij és Larry Fink megállapodtak abban, hogy a közeljövőben az országunk újjáépítésében részt vevő valamennyi potenciális befektető és résztvevő erőfeszítéseinek összehangolására összpontosítanak, a befektetéseket az ukrán gazdaság leglényegesebb és leghatásosabb ágazataiba irányítják.”

Fink, a BlackRock vezérigazgatója szintén felszólal Davosban, mivel a BlackRock a Világgazdasági Fórum egyik fő érdekeltje, és a WEF által jóváhagyott ESG (környezeti, társadalmi és vállalatirányítási) menetrend globális finanszírozójaként szolgál.

Fink január 17-én fog beszélni “A kereskedelem, a növekedés és a beruházások újraindítása” címmel. A színpadon Klaus Schwab helyettese, a Kereskedelmi Világszervezet vezetője, a belga miniszterelnök, valamint a német alkancellár és gazdasági miniszter mellett szerepel majd.