Hogy ne maradj le egyetlen kriptopénzes hírről se: elindult az első kripto híreket listázó weboldal

Érezted már úgy, reggel a buszon ülve, hogy egyszerűen nincs időd végigböngészni az összes kripto hírportált? Vagy este, lefekvés előtt még ránéztél volna utoljára a kedvenc oldaladra, hátha érkezett egy újabb bejegyzés? De melyik is a kedvenc? Teheti fel magának joggal a kérdést az átlag kriptós, hiszen hála az égnek, a magyar nyelvű kriptopénzzel foglalkozó weboldalak száma lassan, de biztosan növekszik.

Ez nekünk egyszerre jó és rossz hír, mert így egyre több az elérhető értékes tartalom, de mindemellett az olvasók figyelmének elaprózódásához is vezet. Hiszen nem olvashat mindenki minden híroldalt egyszerre…

Vagy mégis?

Ennek a problémának a megoldására született meg a kriptokereso.com kripto híreket listázó weboldal, ami egy helyre gyűjti a legnagyobb magyar nyelvű oldalak friss, értékes tartalmát. Jelenleg két kategóriában (Cikkek / Videók) lehet böngészni, valamint megtalálható az oldalon egy specializált Google kereső, amivel a figyelt weblapokon belül lehet közvetlenül adott szavakra szűrni. (Ha például valaki kíváncsi a John McAfee-ről szóló hírekre, elég rákeresni a „mcafee” szóra, és már láthatóak is a témához kapcsolódó magyar nyelvű kriptós cikkek. Akár egyetlen adott oldalra lebontva.)

Jelenleg fejlesztés alatt van a Facebook oldal (https://www.facebook.com/kriptokereso), ami azonnal értesíti a feliratkozottakat az új hírekről, még kényelmesebbé téve ezzel a magyar kriptovilág követését. Mindemellett heteken belül várható az első mobil app is, ahogy az már a 21. században szinte mindentől elvárható.

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A Bitcoin Bázis nem vállal felelősséget a cikk tartalmáért, megbízhatóságáért, minőségért és a hirdetés természetéért. Olvasóinknak fokozottan ajánljuk az egyéni kutatást és a cikkben közölt állítások alapos ellenőrzését. A Bitcoin Bázis semmilyen formában nem vállal felelősséget a közleményben leírt termék vagy szolgáltatás használata következtében bekövetkező esetleges kárért és veszteségért.***

Kövess minket a Facebookon és Instagrammon.

Van egy sztorid? Oszd meg velünk és megírjuk!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük