Kriptotőzsde újragondolva: A Fezoo az Ethereum és a Polkadot befektetőire hajtva versenyez a Binance-szel

A Binance magas tranzakciós díjai miatt sok kriptovaluta rajongó feltörekvő decentralizált kereskedési platformok felé fordul. Különösen a Polkadot és Ethereum közösségei igyekeznek diverzifikálni, mivel nekik nehezebben sikerült lendületet venniük.

A jobb, nyereségesebb napokra való várakozás helyett a tulajdonosok a Fezoo Exchange platformban látják a megoldást. Optimisták, hogy ez a platform egy befogadóbb kereskedési környezetet teremtve új lendületet ad a kriptotérnek.

A Polkadot küzdelme, hogy újra elérje a 10 dolláros értéket

A Polkadot jól indította az évet. Márciusban a coin értéke elérte a 11 dollárt, ami 26,75%-os növekedést jelent. Sajnos azóta 18,23%-kal esett, jelenleg 7,36 dolláron kereskedik. Jelenleg a Polkadot piaci kapitalizációja 9,9 milliárd dollár.

Amikor a coin elérte a 10 dolláros árfolyamot, sok elemző azon a véleményen volt, hogy az első negyedév vége előtt elérheti a 14,60 dollárt, azonban a közelmúltbeli piaci volatilitás miatt drasztikus, 8,6%-os csökkenést élt meg. Mivel a Polkadot egy ideje 7 dollár körül mozog, a piaci elemzők szerint kritikus tartományban van. Amennyiben az árfolyam áttöri ezt az értéket, emelkedő trend veheti kezdetét a 9 dolláros szint felé.

Az Ethereum befektetői újraosztják nyereségüket

Az Ethereum magabiztosan szerepelt a kriptopiacon, márciusban új éves csúcsra emelkedett. Az érme átlépte a 4000 dolláros szintet, hatalmas nyereséget hozva a tulajdonosainak, azonban mostanra 3185 dollárra csökkent, ami az elmúlt hónapban 6,5%-os csökkenést jelent.

Bár az Ethereum stabil befektetési lehetőségnek számít, a közelmúltbeli árcsökkenések arra ösztönözték a tulajdonosokat, hogy más projekteken realizálják nyereségüket. Mivel a coin nem tudott 3500 dollár körül megállapodni, sokan attól tartanak, hogy a közeljövőben nem várható árkorrekció.

A Fezoo mint egy befogadóbb kereskedési platform vonzza magához a befektetőket

A Fezoo forradalmasítja a kriptoipart, lehetővé téve a hatékonyabb kereskedést a blokklánc technológia kiaknázásával.  Olyan funkciókat kínál, mint a tokenek likviditása, csereszolgáltatások, valamint az azonnali ki- és befizetések, ezzel teljes ellenőrzést biztosítva a felhasználóknak saját pénzeszközeik felett.

A Fezoo Exchange platform jelentősen alacsonyabb kereskedési díjakat kínál, mint a KuCoin és a Binance. A platform decentralizált irányítási rendszert alkalmaz, amely lehetőséget biztosít a befektetőknek arra, hogy változtatásokat eszközöljenek, amelyek meghatározhatják a platform jövőbeli fejlődését. Jutalmazási programot is kínál, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy több kriptovalutát keressenek, amíg kereskednek.

Mivel a Fezoo egy decentralizált csereplatform, nem szükséges a KYC (Ügyfélazonosítási Eljárás) alkalmazása. Ez lehetővé teszi, hogy a korai befektetők csupán a nevüket és e-mail címüket megadva azonnal elkezdhessenek kereskedni. Ráadásul a platform kereskedési botokat is használ, amelyek megkönnyítik a felhasználók számára a kereskedési megbízások manuális kezelését. A Fezoo jelenleg az előértékesítés első szakaszában tart, ahol minden token mindössze 0,013 dollárba kerül.

Fedezze fel ezt az ígéretes befektetési lehetőséget itt.

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***