KuCoin gyors: listázásra került a MERCULET (MVP) token

A szingapúri KuCoin kriptotőzsde tovább bővíti a már így is nagy számú token poolját. A legújabb listázott tokenjük a Merculet (MVP) a vásárlói figyelem megtartását és növelését ösztönzi a vállalkozások számára.

MVP letételhelyezés a KuCoin webes felületén, androidos vagy iOS applikációján már aktív. MVP/BTC és MVP/ETH vásárlás 2018.08.22 11:30-tól, eladás 12:00-től és LOC kifizetések 14:00-tól érhetők el.

Mi az a MERCULET projekt és MVP token?

A MERCULET célja a fogyasztói figyelem monetizálása a blokklánc segítségével.
A vállalkozóknak egyablakos megoldást kínál és a csapat egy olyan protokollon dolgozik, mely értékelni, ösztönözni és végső soron növekvő bevétel formájában tudja a vásárlói figyelmet a vállalkozások szolgálatába állítani.

A Merculet Value Protocol (ERC-20) token jelenti a tranzakciós egységet a vásárlók és a vállalkozások között. A fogyasztók MVP token jutalomban részesülnek a figyelmükért cserébe egy adott termékre vagy szolgáltatásra. A vállalatok ösztönzője szintén az MVP lesz, akik az Open Content Platform tartalmának felhasználásáért a saját oldalaikon részesülnek MVP tokenben. Az MVP tokent fel is lehet halmozni (staking – mikor kifizetésben részesülsz a coinok tartása vagy csomópontok futtatása után) hírnév növelés érdekében.

MERCULET honlapja: https://www.merculet.io

MERCULET fehér könyve: https://www.merculet.io/static/pdf/Merculet_Whitepaper-EN.pdf

Mit kell tudni a KuCoin kriptotőzsdéről?

KuCoin kriptotőzsde egy dinamikusan fejlődő tőzsde szingapúri székhellyel, amely egyedi üzletpolitikája révén a kereskedési díjak 90%-át megossza a felhasználóival.

A KuCoin híres arról, hogy a mainstream tőzsdéknél jóval korábban, alacsony piaci kapitalizációs fázisukban listáz ígéretes tokeneket és coinokat ezáltal garantálva a befektetőknek a jóval magasabb profitot. A KuCoin token pool heti 2-3 alkalommal bővül mialatt nagy hangsúlyt fektetnek a tokenek hibátlan működésre és karbantartásukra is.

KuCoin letisztult felhasználói felülettel rendelkezik, folyamatosan kereskedési versenyeket szervez, alacsony kereskedési díj és kiváló ügyfélszolgálat jellemzi. A versenyképes marketing stratégiájuk révén dinamikusan fejlődik különösen az ázsiai régióban.

Ahelyett, hogy a profitot a megtartaná, a KuCoin a kereskedési díjak 50%-át visszatéríti a felhasználóknak közvetítői díj formájában, további 40%-ot pedig azoknak juttat vissza, akik KuCoin Shares (KCS) tokent birtokolnak, ami egy ERC20 token. Pillanatnyilag mindössze a kereskedési díjak 10%-át tartja meg és használja fel működése finanszírozására.

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A Bitcoin Bázis nem vállal felelősséget a cikk tartalmáért, megbízhatóságáért, minőségért és a hirdetés természetéért. Olvasóinknak fokozottan ajánljuk az egyéni kutatást és a cikkben közölt állítások alapos ellenőrzését. A Bitcoin Bázis semmilyen formában nem vállal felelősséget a közleményben leírt termék vagy szolgáltatás használata következtében bekövetkező esetleges kárért és veszteségért.***

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.