Lassíts egy percre és pillants a kriptós CFD-kre

A világ megőrül az olyan kripto-származékos felületekért, mint a BitMEX, a PrimeBit vagy a Bakkt. Akik a kriptovaluták iránt érdeklődnek, azok jobban ki tudják használni a kriptós CFD-k kereskedésével kapcsolatos tudásukat, ha olyan platformot használnak, amely nagy tapasztalattal, sokkal könnyebben használható felülettel és alacsonyabb díjakkal rendelkezik.

Elindulnál, de nem tudod hogyan állj neki? Diverzifikálnál, új kocsira gyűjtesz vagy csak a lakáshitelt kell ledolgoznod? A kriptodevizák 10 év alatt a világ legforróbb befektetési eszközeivé váltak. A CoinCash magyar kriptodeviza váltó segít elindulni.

Ha BitMEX-en vagy hasonló felületen kereskedsz, akkor most hagyd abba! Ragadd meg a telefonod, menj el sétálni, és nyisd meg az SimpleFX WebTrader alkalmazást, ahol bármivel kereskedhetsz, beleértve a kriptovalutákat is. Nyiss egy megbízást a bitcoinra, az ethereumra vagy a ripplére, ha úgy gondolod, hogy a fiat valutarendszer hamarosan összeomlik. Vagy ha Te is bitcoint tartó vagy, helyezd a hosszú pozíciódat rövid megbízásokkal a bitcoinra és más kriptovalutákra, amikor úgy érzed, hogy a medvepiac ismét átveszi az irányítást. Kereskedj tőkeáttétellel, és akkor is keress pénzt, amikor a bitcoin ára zuhan, de csak azért, hogy még többet vásárolhass belőle.

A jó öreg CFD kereskedési alkalmazások sokkal jobbak, mint a származékos platformok, hiszen:

  • Sokkal könnyebben megérthető
  • Nincs probléma a piaci likviditással, mivel azt a bróker biztosítja
  • Nagy múlttal rendelkező platform, ami a hitelesség egyik legnagyobb bizonyítéka
  • Sokkal könnyebben kezelhető felület
  • Mobilon nagyszerű használat
  • Kereskedhetsz bármivel – kriptovalutákkal, részvényekkel, forex-el, tőzsdei árukkal.

Az utolsó szempont nagyon fontos, hiszen sok kriptovaluta maximalista az arany és az ezüst iránt is érdeklődik a pénz szerepének visszaszerzése miatt.

Minden kriptovalutával kereskedő tudja, hogy a haszonszerzéshez egy szilárd stratégiát kell készíteni, majd azt végre is kell hajtani, amikor a megfelelő pillanat elérkezik, az érzelmeket pedig teljes mértékben kontroll alatt kell tartani.

A SimpleFX WebTrader egy all-in-one eszköz, amely megkönnyíti a fedezeti kereskedést. Egy webes alkalmazás, amelyet nem kell telepítened sem. A felhasználói élményt úgy tervezték, hogy minden képernyőn tökéletesen működjön. A felület automatikusan alkalmazkodik a képernyő méretéhez.

Éppen ezért, amikor laptopodon (vagy asztali számítógépeden) jelentkezel be az app.simplefx.com weboldalra, hozzáférhetsz az összes elemző eszközhöz:

  • Támogatás, ellenállásvonalak és trendcsatornák készítése
  • Adj hozzá Fibonacci arányokat, Gann-szögeket és más mintadetektorokat
  • Használd kedvenc mutatóidat

Már néhány kattintással létrehozhatod őket. A SimpleFX kiváló közösségi kereskedési lehetőséget is kínál, ahol a legtapasztaltabb felhasználók motiválva vannak arra, hogy megosszák gondolataikat és stratégiáikat egy fantasztikus partnerprogram keretében.

Végezetül pedig, amikor eljön a megfelelő idő, valósítsd meg a stratégiádat. Nem kell a sötét szobában a monitor előtt ücsörögnöd. Menj ki a szabadba egy okostelefonnal a zsebedben, és mindössze egy kattintással alkoss jövedelmező ügyleteket.

Ha a BitMEX-en kereskedsz és még csak próbálod megérteni a rendszert, akkor lépj most a SimpleFX oldalára és kezdj egyszerű kereskedésekkel!

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A Bitcoin Bázis fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token és ICO befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése fokozottan javasolt.***

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.