Lassíts egy percre és pillants a kriptós CFD-kre

A világ megőrül az olyan kripto-származékos felületekért, mint a BitMEX, a PrimeBit vagy a Bakkt. Akik a kriptovaluták iránt érdeklődnek, azok jobban ki tudják használni a kriptós CFD-k kereskedésével kapcsolatos tudásukat, ha olyan platformot használnak, amely nagy tapasztalattal, sokkal könnyebben használható felülettel és alacsonyabb díjakkal rendelkezik.

Ha BitMEX-en vagy hasonló felületen kereskedsz, akkor most hagyd abba! Ragadd meg a telefonod, menj el sétálni, és nyisd meg az SimpleFX WebTrader alkalmazást, ahol bármivel kereskedhetsz, beleértve a kriptovalutákat is. Nyiss egy megbízást a bitcoinra, az ethereumra vagy a ripplére, ha úgy gondolod, hogy a fiat valutarendszer hamarosan összeomlik. Vagy ha Te is bitcoint tartó vagy, helyezd a hosszú pozíciódat rövid megbízásokkal a bitcoinra és más kriptovalutákra, amikor úgy érzed, hogy a medvepiac ismét átveszi az irányítást. Kereskedj tőkeáttétellel, és akkor is keress pénzt, amikor a bitcoin ára zuhan, de csak azért, hogy még többet vásárolhass belőle.

A jó öreg CFD kereskedési alkalmazások sokkal jobbak, mint a származékos platformok, hiszen:

  • Sokkal könnyebben megérthető
  • Nincs probléma a piaci likviditással, mivel azt a bróker biztosítja
  • Nagy múlttal rendelkező platform, ami a hitelesség egyik legnagyobb bizonyítéka
  • Sokkal könnyebben kezelhető felület
  • Mobilon nagyszerű használat
  • Kereskedhetsz bármivel – kriptovalutákkal, részvényekkel, forex-el, tőzsdei árukkal.

Az utolsó szempont nagyon fontos, hiszen sok kriptovaluta maximalista az arany és az ezüst iránt is érdeklődik a pénz szerepének visszaszerzése miatt.

Minden kriptovalutával kereskedő tudja, hogy a haszonszerzéshez egy szilárd stratégiát kell készíteni, majd azt végre is kell hajtani, amikor a megfelelő pillanat elérkezik, az érzelmeket pedig teljes mértékben kontroll alatt kell tartani.

A SimpleFX WebTrader egy all-in-one eszköz, amely megkönnyíti a fedezeti kereskedést. Egy webes alkalmazás, amelyet nem kell telepítened sem. A felhasználói élményt úgy tervezték, hogy minden képernyőn tökéletesen működjön. A felület automatikusan alkalmazkodik a képernyő méretéhez.

Éppen ezért, amikor laptopodon (vagy asztali számítógépeden) jelentkezel be az app.simplefx.com weboldalra, hozzáférhetsz az összes elemző eszközhöz:

  • Támogatás, ellenállásvonalak és trendcsatornák készítése
  • Adj hozzá Fibonacci arányokat, Gann-szögeket és más mintadetektorokat
  • Használd kedvenc mutatóidat

Már néhány kattintással létrehozhatod őket. A SimpleFX kiváló közösségi kereskedési lehetőséget is kínál, ahol a legtapasztaltabb felhasználók motiválva vannak arra, hogy megosszák gondolataikat és stratégiáikat egy fantasztikus partnerprogram keretében.

Végezetül pedig, amikor eljön a megfelelő idő, valósítsd meg a stratégiádat. Nem kell a sötét szobában a monitor előtt ücsörögnöd. Menj ki a szabadba egy okostelefonnal a zsebedben, és mindössze egy kattintással alkoss jövedelmező ügyleteket.

Ha a BitMEX-en kereskedsz és még csak próbálod megérteni a rendszert, akkor lépj most a SimpleFX oldalára és kezdj egyszerű kereskedésekkel!

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A Bitcoin Bázis fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token és ICO befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése fokozottan javasolt.***

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.