Legjobb ajánlat: Szerezze be a Windows 10 Pro-t 5331 forintért a G2deal-tól!

  • 1
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

A Microsoft tovább bővíti a Windows 10 Pro rendszerét. A valaha készült legjobb operációs rendszer tovább javul miután 2019 májusában megkapta a régóta várt frissítését. Ha új PC-jére kíván vásárolni, vagy frissíteni szeretné a régi szoftvereket; ne habozzon! Eljött az idő!

Most az árból 20% kedvezményt adunk a ‘BITCOIN20’ kuponkód beírásával, köztük a Microsoft legnépszerűbb szoftverére is. Íme néhány további a kedvező friss ajánlataink közül:

A gyorsan változó felhasználó igények tükrében a Windows 2019. májusi frissítése (v.1903) még könnyebbé teszi a számítógépeink, laptopjaink használatát. A temérdek változás közül az új frissítésből kiemelendő a következetesebb felhasználói élmény, a jobb játéksáv és a sebesség növekedés, de a biztonsági emlékeztetőt racionalizálása – illetve a Windows Sandbox mód bevezetése – teszi a Windows 10 Pro használatát még élvezetesebbé!

Óriási előnye a Windows Pro-nak a G2deal-tól: ÁR

Valószínűleg hallottál róla, hogy a Windows 10 Pro verzió tipikus kiskereskedelmi árai meglehetősen borsosak, akár a 90 000 forintot is elérheti. Túl sok! A G2deal.com webhelyen ellenben azonnal beszerezheti az engedélyét kevesebb, mint 5500 forintért!

A G2deal.com egy dinamikusan növekvő online platform, ahol szoftverek licenceit, játékkulcsokat és játékkártyákat lehet vásárolni a lehető legkedvezőbb árakon és gyors e-mailes kiszolgálással! Több mint egy évtizedes tapasztalattal és kiváló felhasználói véleményekkel az üzlet tovább fejlődik és várja a vásárlókat versenyképes áraival.

A G2deal.com webhelyen könnyű a vásárlás! A rendelés után kap egy e-mailt a termékkulccsal. Nem kell többé napokat várnia a válaszra, azonnal aktiválhatja Windows termékét! Ha pedig bármilyen problémája akad, vagy kérdése van, az ügyfélszolgálat készen áll arra, hogy gyors és átfogó segítséget nyújtson Önnek.

A valaha készült legjobb operációs rendszer tehát tovább javult miután 2019. májusban megérkezett a várva várt frissítése. Ha számítógépéhez kíván friss licencet vásárolni vagy csak frissíteni akarja a régi szoftverét, akkor eljött az ideális időpont!

Fontos! Győződjön meg arról, hogy a Windows és az Office megfelelő verziójához vásárol kulcsot!

Microsoft Windows 10 Professional: [Letöltési link]

Microsoft Office 2016 Professional Plus: [Letöltési link]

Microsoft Office 2019 Professional Plus: [Letöltési link]

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a termékmegjelenítés, kriptovaluta, CFD, token és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és a cikkben leírt állítások és ajánlatok alapos ellenőrzése javasolt. Ésszel kereskedj.***

Kövess minket Facebook, Instagram és Twitter oldalainkon, hogy mindenről percre pontosan értesülj.😉

Guest Post

I #HODL BTC to survive Apocalypse.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.