A legjobb kripto befektetések a gazdasági zavarok átvészelésére

A Bitcoin ETF-ekből a közelmúltban történt 88 millió dolláros kiáramlás, nevezetesen a Grayscale Bitcoin Trustból származó 199 millió dollár, és a “The Nine” ETF-ekbe történő 111 millió dolláros beáramlás, vitákat váltott ki a szakértők között. Mindez arra készteti a befektetőket, hogy szorosan figyelemmel kísérjék a szabályozási változásokat, az intézményi befektetéseket és a piaci volatilitást, hogy befektetési stratégiákat ennek megfelelően kiigazíthassák.

Ebben a változó környezetben a következő kriptovaluták egyre nagyobb figyelmet kapnak, mint remek befektetési lehetőségek. Olvass tovább, hogy felfedezd a gazdasági bizonytalansággal szembeni legjobb választásokat.

A ScapesMania listázása a láthatáron!

Mivel a ScapesMania befejezte előértékesítését, és lenyűgöző 6,125 millió dollárt gyűjtött össze, a közösség már nagyon várja a közelgő tőzsdei bevezetést. A Token Generation Event (TGE) február 26. és március 9. között zajlik majd a PancakeSwap-on, és már készülnek a CEX platformokon történő további tőzsdei bevezetések tervei is.

Egy jövőképes útiterv

Miután az előértékesítés véget ért és az összes token elkelt, a csapat most a teljes körű fejlesztésre készül. A projekt belépése a rendkívül ígéretes alkalmi játékpiacra, amely a Statista előrejelzése szerint 2027-re meghaladja a 19 milliárd dollárt, jól megtervezett volt.

A stabilitás és a megnövekedett hosszú távú növekedési potenciál érdekében szilárd tokenkezelési terv készült, beleértve egy strukturált ütemtervet is. Ez a strukturált megközelítés biztosítja a kereslet és kínálat stabil egyensúlyát, elősegítve a $MANIA token egészséges ökoszisztémáját. A csapat emellett egy tőzsdei bevezetés utáni marketingstratégiát is kidolgozott a nagyobb kereslet és elkötelezettség biztosítása érdekében.

A tehetségek bevonzása érdekében a ScapesMania tapasztalt játékfejlesztő stúdiókkal működik együtt, és egy házon belüli termékcsapatot épít. Hogy még több birtokost vonzzon, a ScapesMania felkéri őket, hogy használják ki az alkalmi játékszektor növekedését, mivel ez a szektor a Statista előrejelzései szerint várhatóan évente közel 9%-kal fog növekedni.

Egy nemrégiben tartott AMA ülésen a ScapesMania vezérigazgatója megvitatta a fejlesztési stratégiát, amely magában foglalja a hipotézisek felállítását, azok tesztelését valós piaci helyzetekben, és csak az életképes ötleteket tartja meg a további megvalósításhoz.

A listázás tehát csak a kezdet; csatlakozz a közösséghez, és légy szemtanúja a ScapesMania dinamikus felemelkedésének, ahogyan folytatja innovációját és növekedését.

Buzgó közösség

A több mint 60 000 tagú közösséggel a ScapesMania egyre nagyobb lendületet vesz. A projekt felkeltette a kriptobálnák figyelmét is, akik 20 000 dollárt meghaladó befizetésekkel rendelkeznek, és akik ebben látják a következő nagy nyereségszerzési lehetőségüket.

Jól tudják, hogy mivel a forgalomban lévő tokenek mennyisége korlátozott, a kereslet és kínálat miatt az értéke folyamatosan emelkedhet. Emellett a projekt biztonságába vetett bizalmát a BlockSafu által végzett sikeres audit is erősíti.

A ScapesMania-t támogató kriptoinfluencerek szintén rámutatnak a projekt hitelességére. A bloggerek pozitív értékelései világszerte azt mutatják, hogy a közösség valóban izgatott a ScapesManiaban rejlő lehetőségek miatt.

Miért érdemes megvásárolni a $MANIA-t a tőzsdei bevezetés után?

Kíváncsi vagy, miért érdemes a ScapesMania-hoz csatlakoznod a tőzsdei bevezetés után? Íme, néhány meggyőző ok:

  • Tokenvásárlási lehetőség vonzó áron és előértékesítési korlátozások nélkül.
  • A projekt TGE-je a lehető legjobb piaci feltételek mellett valósul meg a potenciális hozam maximalizálása érdekében.
  • Lehetőséged lesz az új projektekben való részvételre, így biztosítva a portfóliód diverzifikálását.
  • Profitálhatsz a token visszavásárlásból, égetésből és stakelésből, ami erősítheti motivációdat és elkötelezettségedet.
  • Élvezd a token kivételes hasznosságát, ami megkülönbözteti a mémérméktől, amelyek főként csak a trendektől és a hype-tól függenek.

Regisztrálj az értesítésekre, hogy ne maradj le a listázásról

Ne hagyd ki a lehetőséget, és járj élen a tőzsdei bevezetés időpontjáról való értesülésről. Iratkozz fel a frissítésekre, és légy Te az első, aki learatja a listára kerülés utáni lehetőségeket, hiszen ezek igazán jövedelmezőek lehetnek.

>> Regisztrálj a hirdetési értesítésekre – Élj a lehetőséggel <<<

Jito (JTO): Egy új versenyző a kriptoszférában

A Jito (JTO) innovatív potenciállal lép a piacra, kezdetben spekulatív érdeklődést keltve a technológiája és a felhasználási esete miatt. A kereskedési dinamikát a hírekre, partnerségekre és technológiai fejlesztésekre reagáló korai alkalmazók és spekulatív kereskedők alakítják.

A Jito előrejelzéseinek beigazolódása az ígéretek teljesítésétől és az elfogadás megszerzésétől függ. A sikert pedig a stratégiai partnerségek, és az olyan kihívásokkal való küzdelem határozza meg, mint a szabályozási ellenőrzés és a volatilitás.

Hashflow (HFT): A DeFi kereskedés forradalmasítása

A Hashflow (HFT) 2.0 verziója a DeFi kereskedés forradalmasítását célozza a zökkenőmentes megoldások iránti növekvő érdeklődés közepette, ezzel pozitív hangulatot keltve a közösségben. Kereskedési értéke a DeFi-n belüli elfogadottságtól és hasznosságtól függ, a növekedési potenciálja pedig a piaci trendektől.

Következtetés

A kriptopiac közelmúltbeli változásai, amelyeket a Bitcoin ETF-ekből való jelentős kiáramlás jellemez, rávilágítanak a piac volatilitására. Erre válaszul bizonyos kriptovaluták, mint a Jito (JTO), a Hashflow (HFT) és a ScapesMania rugalmas, valamint stabilitást és növekedési potenciált kínáló lehetőségként jelennek meg.

A ScapesMania a sikeres előértékesítés befejeztével erős közösségi támogatással és jövőbeli tervekkel készül a Token Generation Event (TGE) eseményre. Maradj naprakész, és iratkozz fel a tőzsdei értesítésekre, hogy elsőként értesülhess a tőzsdei bevezetésről.

Weboldal: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania
Értesítési csoport: https://t.me/scapesmaniaAnn

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***