Lelepleződött a következő EXTRÉM kriptokatalizátor

Összefoglalás: A kriptopiacok óramű pontosságúak. Ugyanazok a ciklusok ismétlődnek újra és újra. Ezért van az, hogy ugyanazok az emberek rendszeresen 10x, 50x, 100x profitálnak a kitöréseken, míg mi kimaradunk a buliból és csak álomba ringatjuk magunkat a nap végén. Ez a veterán kereskedőcsapat több száz adatpont alapján pontosan jelzi, hogy mikor és miért fog a piac újra felrobbanni. Korábban igazuk volt, és most se lesz másképp.

Ilyen lehetőségek nem jönnek túl gyakran.

A kriptóban mindenki a 10x-100x-os profitok lehetőségéről beszél, de csak nagyon keveseknek sikerül elérni. Miért?

Időzítés.

Kezdjük egy szerény, megbízható, de mégis ízletes 10x-el.

Az egyetlen módja annak, hogy ezt a mutatványt véghez vigyük anélkül, hogy belépnénk az altcoin kaszinóba, ha valahol a piaci ciklus mélypontjainak közelében vásárolunk bitcoint, majd valahol a piaci ciklus csúcsának közelében adjuk el.

Gondolj a 2020-as pandémiás bezuhanásra 4000 dollárig, és az azt követő emelkedésre 69 000 dollárig. Ez 1625%-os, azaz 16-szoros emelkedést jelent. A 10 000 dolláros befektetésed 160 000 dollárra nőtt. De ehhez tökéletes kivitelezésre lett volna szükséged.

Ha észszerűbbek vagyunk, tegyük fel, hogy a 14 000 dollárról 60 000 dollárig jutottál, ez már elérhetőbb volt sokak számára, ha legalább picit odafigyelt a technikai trendekre. De ez csak 4x… szóval uncsi a kriptopiacokon!

Ahhoz, hogy elkapd ezeket a hatalmas szorzókat, képesnek kell lenned átlátni a ködön, amelyeket a mainstream média a piaci mélypontok közelében az agyadba ültet, hogy anélkül kereskedhess, hogy a FÉLELEM elhomályosítaná az ítélőképességedet.

A tudás és a tervezés pontosan ezt teszi lehetővé.

A színfalak mögött egy EXTRÉM kriptokatalizátor ólálkodik, ami őrületbe fogja kergetni a piacokat. Ki tudod találni, hogy mi az?

Veterán kereskedő csapatunk 4 olyan faktorra egyszerűsítette le, amelynek meghallgatása után felpattansz a székedből és elkezdesz figyelni.

Ezekkel az információkkal nem lesz gond az IDŐZÍTÉS.

Azok, akik képesek látni a fáktól az erdőt… felejtsd el a 10x szorzót és gondolj inkább a következő 100x-odra.

Tekintsd meg ezt a 15 perces videót a következő bikafutam idővonaláról és annak katalizátorairól, nem fogod megbánni.

 

Ha naprakész akarsz maradni szakértő piacelemzéseinkkel, regisztrálj most egy ingyenes fiókot és csatlakozz a közöségünk több ezer másik kriptokereskedőjéhez.

***Figyelem! Ez egy vendégbejegyzés. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a fent leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token és ICO/STO/SAFT stb. befektetések és kereskedelem kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése fokozottan javasolt. Kockáztass felelősségteljesen.***