Mai naptól a LockTrip (LOC) tokennel is lehet kereskedni a KuCoin tőzsdén

A szingapúri KuCoin kriptotőzsde tovább bővíti a már így is nagy számú token poolját. A legújabb listázott tokenjük a szállásfoglalásra és üdülési szolgáltatásokra fókuszáló LockTrip (LOC).

LOC letételhelyezés a KuCoin webes felületén, androidos vagy iOS applikációján már aktív. LOC/BTC és LOC/ETH vásárlás 2018.08.22 11:30-tól, eladás 12:00-től és LOC kifizetések 14:00-tól érhetők el.

Mi az a LockTrip projekt és LOC token?

A LockTrip egy decentralizált nyílt forráskódú szállásfoglaló ökoszisztéma mely segítségével hotelszobákat, privát apartmanokat és más szállásokat lehet kibérelni. A LockTrip lesz az első, ahol a szálláskeresők és a kiadók közvetlenül tudnak egymással üzletelni bármiféle jutalék vagy díj felszámolása nélkül. A LockTrip szintén egyike lesz az első olyan piactereknek, ami egy decentralizált motorral működik és ez a piactér fogja tárolni a LOC foglalási főkönyvét, ami egyben a magját is alkotja a platformnak.

A jelenlegi platformok (pl. Booking.com, Airbnb.com, Expedia.com) centralizált oldalak és díjat számolnak fel a szállást kiadóktól és a keresőktől egyaránt minden egyes tranzakció után. E mellett a fizetési processzorokkal is számolni kell. A LockTrip piactéren ezzel szemben minden decentralizált, közvetítők nélküli lekövethető tranzakciókat jelent.

LockTrip

LOC hivatalos honlap: https://locktrip.com

LOC airdrop: https://locktrip.com/

Mit kell tudni a KuCoin kriptotőzsdéről?

KuCoin egy dinamikusan fejlődő kriptopénz tőzsde szingapúri székhellyel, amely egyedi üzletpolitikája révén a kereskedési díjak 90%-át megossza a felhasználóival.

A KuCoin híres arról, hogy a mainstream tőzsdéknél jóval korábban, alacsony piaci kapitalizációs fázisukban listáz ígéretes tokeneket és coinokat ezáltal garantálva a befektetőknek a jóval magasabb nyereséget. A KuCoin token pool heti 2-3 alkalommal bővül.

KuCoin letisztult felhasználói felülettel rendelkezik, folyamatosan kereskedési versenyeket szervez, alacsony kereskedési díj és kiváló ügyfélszolgálat jellemzi. A versenyképes marketing stratégiájuk révén dinamikusan fejlődik különösen az ázsiai régióban.

Ahelyett, hogy a profitot a megtartaná, a KuCoin a kereskedési díjak 50%-át visszatéríti a felhasználóknak közvetítői díj formájában, további 40%-ot pedig azoknak juttat vissza, akik KuCoin Shares (KCS) tokent birtokolnak, ami egy ERC20 token. Pillanatnyilag mindössze a kereskedési díjak 10%-át tartja meg és használja fel működése finanszírozására.

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A Bitcoin Bázis nem vállal felelősséget a cikk tartalmáért, megbízhatóságáért, minőségért és a hirdetés természetéért. Olvasóinknak fokozottan ajánljuk az egyéni kutatást és a cikkben közölt állítások alapos ellenőrzését. A Bitcoin Bázis semmilyen formában nem vállal felelősséget a közleményben leírt termék vagy szolgáltatás használata következtében bekövetkező esetleges kárért és veszteségért.***

Kövess minket a Facebookon és Instagrammon.

Van egy sztorid? Oszd meg velünk és megírjuk!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük