LolaBot, a bitcoin Siri – virtuális asszisztens a Bitwala oldalán

Megjelent a LolaBot, az intelligens személyi asszisztens a Bitwala oldalán.

Bitwala - Banki átutalások bitcoinbanA Bitwala egy olyan szolgáltatást nyújtó cég, ahol banki átutalásokat lehet végrehajtani bitcoinért cserébe. Így például bitcoinnal fizethetőek az euró alapú csekkek, számlák.

A cég weboldalán a héten mutatkozott be LolaBot, a virtuális asszisztens akit bitcoin témában lehet kérdezni. LolaBot segítségével sokkal szórakoztatóbban és személyesebben lehet megtudni információkat a bitcoinról és más kriptopénzekről. Az Apple Siriéhez hasonlóan, LolaBot a látogatók kérdéseire válaszol. Nem csak olyan egyszerű általános kérdéseket lehet feltenni neki, hogy mi a bitcoin jelenlegi ára vagy ki találta fel a bitcoint, a felhasználók érdeklődhetnek a cégről, az alapítókról, sőt akár LolaBot személyéről, hogyléte felöl is.

Lola, a francia buldog“Hello, LolaBot vagyok. Kérdezz valamit a bitconról.”

A LolaBot nevet a cég saját Lola nevű francia buldogja inspirálta, aki a mindennapos jó hangulatért felelős az irodában.

A virtuális asszisztens munkája során olyan mesterséges intelligencia eszközöket használ, mint a természetes nyelv feldolgozás és hang felismerés.

Bitcoinra specializálódott virtuális asszisztens

LolaBot úgy lett megtervezve, hogy bármilyen termékkel kapcsolatos kérdésre tudjon választ adni. Leginkább azoknak lesz hasznos a szolgáltatás, akik jobban szeretnek egy cuki virtuális francia buldoggal társalogni, mint rákeresni a válaszra a tudás bázisban. Mint minden új virtuális asszisztens esetében, LolaBotnak is szüksége van még sok tanulásra, hogy fejlődjön a hozzá intézett kérdések megválaszolásában.

Lolabot - a virtuális asszisztens“Mióta 2011-ben beléptünk a bitcoin piacra a legfőbb céljaink között szerepel a bitcoinnal kapcsolatos oktatás. A bitcoin világ tanulását intuitívebbé szerettük volna tenni. És mi lehet annál intuitívebb, mint egyszerűen csak kérdezni?” – mondta Jörg von Minckwitz a Bitwala ügyvezető igazgatója. “LolaBot annál okosabb lesz, minél több kérdést teszünk fel neki. Reméljük a jövőben LolaBot kész lesz minden kérdésre válaszolni amivel csak találkozik” – nyilatkozott a Bitwala.

A LolaBot virtuális asszisztens Chrome, Safari vagy Chromium böngészők alatt fut teljes funkcionalitásában, beleértve a szövegfelismerést. Más böngészők alatt is működik, de akkor a kérdéseket be kell gépelni, ahelyett, hogy szóban kérdeznénk. A kérdés bonyolultságától függően a LolaBot még inkább csak jó szórakozás.

A szolgáltatás egyelőre csak angol nyelven érhető el.

Ha legközelebb kérdésed merül fel a Bitwala szolgáltatásai kapcsán csak kérdezz rá LolaBotnál a https://lola.bitwa.la/ (jelenleg nem elérhető – 2017/09/03) – a Szerk.) oldalon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük