Londoni bitcoin konferencia a blokklánc jövőjéről


A Bitcoin.com szervezésében egy új londoni bitcoin konferencia kerül megrendezésre idén novemberben, amin a digitális fizetőeszközök és a blokklánc közösség legismertebb tagjai is részt vesznek.

A „Blockchain: Money” névre keresztelt konferencia helyszíne London, a pénzügyi technológiai (fintech), startup és innovációs központ lesz. A kétnapos rendezvény a feltörekvő fintech piacokkal, kriptovalutákkal kapcsolatos kezdeményezésekkel, a blokklánc iparág növekedésével és valós esetek feldolgozásával fog foglalkozni.

Az eseményt a Bitcoin.com és partnerként Moe Levin közös szervezésében fogják lebonyolítani. Levin azt nyilatkozta, hogy a konferencia kezdők és profik számára is érdekes lehet, akik az újfajta technológiák iránt érdeklődnek.

Levin szerint ezért lesz különleges ez a konferencia:

„A Blockchain: Money” az első olyan konferencia lesz Londonban, ahol különböző iparági szereplők együtt tárgyalják meg a blokkláncban rejlő óriási lehetőségeket. London központi helyszínén a Bitcoin.com hálózatának rengeteg tagját tudja mozgósítani, akik a témában a leghosszabb ideje futó konferencia részesei lehetnek. Az eseményt az különbözteti meg a többitől, hogy a lehető legnagyobb odafigyeléssel válogatjuk össze az előadókat, partnereket és a részvevőket. Mindezt azért, hogy a közönség számára valódi megoldásokat tudjunk nyújtani a konferencia ideje alatt.”

Az első londoni bitcoin konferencia mindenkinek szól

londoni bitcoin konferencia Roger Verrel
Roger Ver, a Bitcoin.com CEO-ja a bal oldalon

A rengeteg résztvevő között ott lesznek a SWIFT Securities, London Stock Exchange, The Bank of England, Barclays, Deloitte és az IBM felsővezetői is. Hozzájuk csatlakoznak startupok és blokklánc fejlesztők, valamint az iparág legjelentősebb alakjai is.

A Bitcoin.com CEO-ja és üzleti angyal Roger Ver véleménye szerint a londoni bitcoin konferencia remek lehetőség iparági tudás megszerzésére.

Az esemény egyre nagyobb népszerűségre tesz szert a blokklánc technológia fanatikusai között. A Bitcoin.com eddig is komoly hangsúlyt helyezett a blokklánccal és a bitcoinnal kapcsolatos tudás átadására.

A Blockchain: Money konferencia olyan embereket hoz össze, akik hisznek abban, hogy a blokklánc által minden embernek lehetősége van a jobb életszínvonal elérésére.

A rendezvény egy remek lehetőséget kínál az iparági részvevőknek és érdeklődőknek egyaránt, hogy megvitassák az új technológiákat. Jegyek kaphatók (megvásárolható bitcoinnal is) itt.


-VM-

Citizen of the world. Ms. Brightside. YNWA.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.