Már a Trónok harca kimenetelére is fogadni lehet

  • 33
  •  
  •  
  •  

Az ingyen bitcoint osztó FreeBitco.in oldalon már a Trónok Harca kimenetelére is lehet fogadni. Pontosabban arra, hogy a 8. évad végén ki ülhet majd a Vastrónra.

Tippeld meg ki lesz Westeros ura

A 2013 óta piacon lévő FreeBitco.in bitcoin csap új fogadási felületén már most több esemény kimenetelére is fogadni lehet. Az egyik legnagyobb nyereményalappal a Trónok Harca kultsorozat rendelkezik.

A felhasználók arra tippelhetnek, hogy az utolsó 8. évadnak a végén melyik ház sarja foglalhatja el Westeros Vastrónját.

A Trónok Harca nyereményalapja idősúlyozottan változik, ami azt jelenti, hogy a várható nyeremény az idő előrehaladtával csökken. A szervezők így akarják a résztvevőket arra ösztönözni, hogy minél előbb beszálljanak a játékba.

Azok a felhasználók, akik korán megrakják a tétjeiket, azok nagyobb részesedést kapnak a végső nyereményalapból, amit minden egyes új fogadás emel.

Úgy tűnik a többség Jon Snowra tippel, mint a Hét Királyság végső ura, mivel a játékra elhelyezett fogadások 45%-a rá érkezett. Az opciók között van természetesen minden potenciális szereplő, köztük Tyrion Lannister, Daenerys Targaryen és Bran Stark is.

A Freebitco.in itt egy kis útmutatóval is szolgál a játékhoz:

“Abban az esetben, ha nem lesz nyertes vagy olyasvalaki nyeri a Vastrónt, aki nem lett listázva, akkor az “Ismeretlen” [unknown] fogja megnyerni a fogadást. Ha egynél több szereplő fog osztozni a Vastrónon, a pénznyeremény egyenlő arányban kerül felosztásra a nyertes szereplőkre fogadók között.”

A cikk írásakor az ‘Ismeretlen’ szereplő számít a második legnépszerűbb választásnak 20%-kal és közel 8000 szavazattal.

A Trónok Harca mellett van még pár fogadás listázva az oldalon, köztük a Bajnokok Ligája kimenetele, Premier Liga meccsek, Forma 1 következő nagydíjának nyertese vagy épp a bitcoin árfolyama 2019 végére.

Az összes nyereményalap idősúlyozott rendszert használ, azaz, minél előbb fogadnak, annál nagyobbat lehet nyerni. Az UEFA Bajnokok Ligája rendelkezik a legnagyobb nyereményalappal, mögötte éppen lemaradva követi a Trónok Harca.

A platformnak több mint 18 millió felhasználója van és közismert megbízhatóságáról, letisztult és felhasználóbarát kezelőfelületéről. A játékok mellett óránként lehet kis mennyiségű Bitcoint kikérni rajta és azt akár fogadások során újrafelhasználni. Itt tudtok regisztrálni az oldalra.


  • 33
  •  
  •  
  •  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.