Interjú: Marina Guryeva, a Cyber Fund igazgatója

  •  
  •  
  •  

Sikerült elkapnunk Marina Guryevat, a Cyber Fund igazgatóját is egy rövid interjúra a BlockShow 2017 blokklánc rendezvényen.

Kriptovaluta kereskedési robotok megfizethető áron! Passzív jövedelem egy életre!

Marina Guryeva, a Cyber Fund CEO-ja

A Cyber Fund egy olyan befektetési platform, mely kifejezetten decentralizált eszközökre koncentrál, melyek alapja a blokklánc technológia.

Mielőtt a Cyber Fund igazgatója lett volna 2015-ben, Marina már számos tudományos referensi munkával rendelkezett különböző moszkvai minisztériumoknál. Műszaki végezettséget szerzett a kirovi Vyatka Egyetemen.

A Cyber Fund célja

Marina kérdésünkre elmondta, hogy a befektetési alap célja, hogy a digitális eszközöket elérhetővé tegye mindenki számára egyszerű és biztonságos módon.

A jelenlegi blokklánc gazdaság teljes piaci kapitalizációja több mint 18 milliárd dollár. Nincsenek szabályok, adók ebben gazdaságban, mely decentralizáltan, önállóan tud működni alacsony költségek mellett. A hagyományos világgazdaság több mint 1 milliárd gazdálkodó szervezettel rendelkezik. Ezek nagy része a következő 10 év során könnyedén átveheti a blokklánc technológiát, melynek alapja a decentralizált döntéshozatal. Nincs szükség speciális eszközre és az adoptálás költségei is alacsonyak. Elég csak egy ilyen rendezvényen körbe nézni mennyi blokklánc startup van már most jelen az iparágban, sőt a számuk évről évre nő.

Egy teljesen globális és decentralizált platformot hoztunk létre, hogy összehozzuk a befektetőket és a fejlesztőket a legizgalmasabb projektek kapcsán.

Így jó befektetési lehetőségekhez lehet jutni partner kockázat, adók, határok – és bullshit  (értsd. ‘lószar’ a Szerk.) nélkül.

Satoshi Pie, a blokklánc alap

Marina a BlockShow 2017 blokklánc rendezvényen a Satoshi Pie alapról tartott előadást, ezért megkértük, hogy mutassa be Cyber Fund ezen termékét.

A Satoshi Pie az első blokklánc technológia alapú befektetési alap, melyen a hihetetlen gyorsasággal növekvő blokklánc piac nyereségességét szeretné kihasználni azáltal, hogy a piac eszközeibe fektet. A befektetési alap kriptopénzekbe és digitális eszközökbe fektet, teljes mértékben élőben követhető minden tevékenység a blokkláncon. Összehasonlítva a hagyományos befetetési eszközökkel a digitális termékek sokkal nagyon növekedési potenciállal rendelkeznek.

A Satoshi Pie alapkezelői erős blokklánc ipari háttérrel rendelkeznek, mind a technikai, mind a pénzügyi oldalt tekinve. 2011 óta foglalkoznak blokklánc befetetéssel és piac elemzéssel, így széleskörű tapasztalat és szakértelem áll mögöttük.

Egy rövid részlet Marina előadásából itt található:

Zs

“Right now Bitcoin feels like the Internet before the browser.” - Wences Casares

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.