Medvepiac? A nagy kriptopiaci játékosok most halmozzák fel ezeket a kriptovalutákat hatalmas kedvezménnyel!

A kriptopiac óriási nyomás alatt áll. A Bitcoin áresése széleskörű pánikhoz vezetett. A piac általános hangulata azonban még mindig az optimizmus felé hajlik. Mivel az altcoinok még mindig mélyponton vannak, sokan potenciális robbanásszerű növekedésre készülnek. Ezért a piac jelentős szereplői elkezdték felhalmozni a kriptovalutákat nagy árengedménnyel. Ezek a stratégiai lépések arra utalnak, hogy felkészülnek a közelgő bikafutamra. Ebből a cikkből kiderül, hogy mely konkrét érmék keltik fel a nagybefektetők figyelmét, és készen állhatnak a növekedésre.

A BlastUP kiadta a Blastbox V2-t: ez egy kincsesbánya tele előnyökkel

A BlastUP, a Blast legjobb launchpadja, amely 8 millió dollárt gyűjtött az előértékesítés során, a Blastbox V2 elindításával újabb lehetőséget teremt arra, hogy BLASTUP tokeneket szerezzetek az előértékesítési áron. Ez egy igazi kincsesláda, amely tele van előnyökkel, köztük BLASTUP tokenekkel és Booster pontokkal. A BLASTUP tokenek megvásárlása a hivatalos indulás előtt lehetőséget kínál egy okos befektetésre, ami akár 1000%-os potenciális hozamot is hozhat.

A Blastbox V2 többet kínál mint értékes eszközök; ez egy kapu a BlastUP exkluzív kiváltságaihoz. A tulajdonosok olyan előnyöket élvezhetnek, mint az NFT és a tokenek leszállítása, a BlastUP Club tagság és az IDO-khoz való elsőbbségi hozzáférés.

Fedezd fel a Blastbox V2 teljes potenciálját

A Blastbox V2 megszerzése az utolsó esély, hogy a legjobb áron biztosítsd a korai hozzáférést a BlastUP-hoz. Ez az indítópad gyorsan a Blast blokklánc motorjává válik, és már négy sikeres IDO-val komoly hullámokat keltett.

Ha még mindig a következő nagy kriptokincset keresed, ne keresd tovább. Mindössze 9999 Blastbox V2 érhető el az induláskor páratlan hasznossággal megpakolva. Ezek készen állnak arra, hogy lekerüljenek a polcokról.

Szerezd meg a Blastbox V2-t most, mielőtt mind elfogy!

Az Avalanche a legutóbbi mélypont ellenére is emelkedni fog

Az Avalanche (AVAX) tokennel jelenleg 25,42 és 31,41 dollár között kereskednek, ami ígéretes potenciált mutat a legutóbbi esések ellenére. Úgy tűnik, hogy a bikák egyre erősebbek, a legközelebbi ellenállási szint 33,46 dollárnál elérhető közelségben van. Az RSI és a sztochasztikus mutatók alacsonyak, ami egy lehetséges felfelé irányuló mozgásra utal. Ha az AVAX áttöri a 33,46 dolláros korlátot, akkor a 39,45 dolláros következő ellenállást célozhatja meg, ami jelentős százalékos emelkedést jelent a jelenlegi szintekhez képest. A múltbeli teljesítménymintákat figyelembe véve, az AVAX jelentős visszaesést láthat, potenciálisan több mint 20%-kal emelkedhet a jelenlegi ársávhoz képest.

A Notcoin ígéretesnek tűnik a közelmúltbeli esések ellenére – bikapiaci trend van előttünk?

A Notcoin (NOT) a közelmúltban visszaeséssel szembesült, az árfolyam 0,0127 és 0,0165 dollár közé süllyedt. Ennek ellenére erős felfelé ívelő potenciál rejlik benne. A Relatív Erősség Index alacsony, ami egy lehetséges árfolyam-emelkedésre utal. A féléves közel 400%-os emelkedéssel a Notcoin hamarosan a következő ellenállási szintre, 0,0185 dollárra emelkedhet, és talán még a 0,0224 dollárt is elérheti. Ezek jelentős, 10-30%-os nyereséget jelentenének.

A Polkadot (DOT) a piaci gyengeség közepette az erősség jeleit mutatja

A Polkadot (DOT) tokennel jelenleg az 5,59 és 6,64 dollár közötti tartományban kereskednek, és a rugalmasság jeleit mutatja a közelmúltbeli piaci visszaesés ellenére. A legközelebbi ellenállási szint 7,07 dollárnál, míg a támasz 4,97 dollárnál található. Mivel az elmúlt hónapban az árfolyama mintegy 25%-kal csökkent, a DOT alulértékeltnek tűnik, ami potenciális lehetőséget kínál a visszapattanásra. A 100 napos egyszerű mozgóátlag 6,12 dolláron áll, ami növekedési lehetőséget sejtet. Ha a bikák teret nyernek, a DOT átlépheti a 7,07 dolláros ellenállást, és megcélozhatja a 8,12 dolláros szintet, ami körülbelül 22%-os emelkedést jelentene.

Toncoin bikapiaci potenciált mutat az esések ellenére

A Toncoin (TON) tokennel jelenleg 7,18 és 8,01 dollár között kereskednek, ami potenciális bikás támaszt jelez még egy piaci visszaesés esetén is. Az érmének komoly esélye van a növekedésre, mivel a legközelebbi ellenállás 8,35 dollárnál, a támasz pedig 6,69 dollárnál található. A heti 15%-os esés ellenére az érme az elmúlt hat hónapban több mint 200%-ot emelkedett. A második ellenállás áttörése 9,18 dollárnál jelentős nyereséget eredményezhet, ami a jelenlegi szintekhez képest akár 20%-kal is emelkedhet. A 30,25-ös RSI és a -0,24-es MACD-szint a túladás jelét mutathatja, ami vásárlási lehetőségre és bikás lendületre utal a horizonton.

Konklúzió

Az AVAX, a DOT és a TON tokenek hosszú távú potenciáljuk miatt vonzóak a főbb piaci szereplők számára. Rövid távon azonban a kilátásaik korlátozottnak tűnnek. A felsorolt opciók közül a BLASTUP emelkedik ki, mint a legnagyobb potenciállal rendelkező token. Ez innovatív koncepciójának és a Blast ökoszisztémába való integrációjának köszönhető. A projekt egyedi erősségei miatt meggyőző lehetőség, különösen azok számára, akik a közeljövőben jelentős nyereséget szeretnének elérni.

Weboldal: https://blastup.io
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***