Mely kriptók hozhatnak 10x profitot áprilisban?

A globális piacon nagy a bizonytalanság, sokan rohannak a kriptovaluta piacokra, egy biztonságosabb befektetői kínálat reményében. De melyik lehet a legjobb kriptovaluta, amit 2023 áprilisában érdemes megvenni?

Az április elég nehezen indult a makrogazdasági stresszel a háttérben. Az OPEC+ sokkolta a piacokat, amikor bejelentette, hogy májustól csökkenti az olajkitermelést, ami a következő napi piacnyitáskor 8 százalékos olajár emelkedéshez vezetett. A kereskedők kicsit szorongva várják a héten megjelenő amerikai, nem mezőgazdasági foglalkoztatottakról szóló számokat. Ezek a kitartó inflációnak az amerikai gazdaságra gyakorolt hatásáról adnak némi információt.

A kemény gazdasági körülmények ellenére a kriptovaluta eszközök bikásan kezdték a tavaszt, és egyre inkább biztonságos területnek tűnnek az alakuló gazdasági vihar elől menekülve. Mivel a piaci hangulat a Bitcoinnal kapcsolatban bikásan változik, sokan a Ripple kontra SEC ügy bírósági döntését várják, és azt tekintik a szupererős altcoin szezon lehetséges elindítójának.

Két év mélyrepülés után az altcoinok piaca már robbanásig feszül, így összegyűjtöttük a négy legjobb kriptovaluta projektet. Ezek potenciálisan akár tízszeres nyereséget is hozhatnak 2023 áprilisában.

Jelenleg a legjobb mém érme a Love Hate Inu (LHINU)

A Love Hate Inu (LHINU) egy új kriptovaluta projekt, amely a mém érmék virális jellemzőjét ötvözi egy Vote-to-Earn rendszerrel. Most nagy az érme iránti érdeklődés, mert a Love Hate Inu nemrég indította el az előértékesítését, és a nagyjából eltelt egy hónap alatt közel 3 millió dollárt gyűjtött össze. A projekttől azt várják, hogy a Dogecoin, a Shiba Inu, a Floki és a Tamadoge sikeréhez hasonló pályát fusson be.

A projekt lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy kifejezzék véleményüket különböző témákról, vagy olyan ellentmondásos személyiségekről, amilyen például Donald Trump, Elon Musk vagy épp Cristiano Ronaldo. Mindezt ráadásul úgy, hogy közben jutalmakat is szerezhetnek.

ronaldoinu token love hate inu

Az LHINU a 3,2 milliárd dolláros közvélemény-kutatási iparágat szeretné átalakítani. Szponzorált szavazásokat kínál különböző jutalmakkal, amelyek közt speciális NFT-k is feltűnnek.

A folyamatban lévő előértékesítés nyolc szakaszból áll, az érme ára pedig minden lépcsőben nő. A nyolcadik szakaszban az LHINU ára már 0,000145 dollár, ami 70,5 százalékos emelkedést jelent a legelső árhoz képest.

A megvásárolt LHINU tokeneket az előértékesítés végén igényelheted a hivatalos weboldalon. Megjelenik majd egy “Igénylés” (Claim) gomb, és követve az instrukciókat beimportálhatod a tokeneket a tárcádba.

Egy meggyőző Web3-as projekt: DeeLance (DLANCE)

A Deelance (DLANCE) egy újító, Web3as, szabadúszóknak szóló, munkaközvetítési platform, amely forradalmasítani szeretné az iparágat. Egy alkalmazás alá hozza az azonnali kriptovaluta fizetések praktikumát az NFT-k sokoldalúságával.

Már tart az előértékesítési folyamat, amelyben a DLANCE tokeneket most mindössze 0,025 USDT dollárért lehet beszerezni.

A DeeLance projekt vonzereje abban áll, hogy kiküszöböli a hamis tranzakciókat, és egy automatizált rendszerrel biztosítja az átláthatóságot. A platform letéti számlák és intelligens szerződések segítségével garantálja a biztonságot és az időben történő kifizetéseket. Eközben a versenytársaknál (UpWork, Fiverr) lényegesen alacsonyabb árakon nyújtja a szolgáltatását.

miert deelance

A platform továbbá NFT-k használatával lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy tokenizálják munkájuk értékét, elkerüljék a szerzői jogok megsértését, és gördülékenyen adják át a munka tulajdonjogát.

Mindent egybevetve érdemes ezt a kriptovalutát szem előtt tartani, és mielőbb beszállni az előértékesítési folyamatba, hogy legolcsóbban juss hozzá a tokenekhez.

Hasonlóan a többi előértékesítés alatt zajló kriptovalutákhoz, itt is az előértékesítés végén igényelhetőek majd a hivatalos weboldalon a megvásárol tokenek. Legyen egy kevés Ethereum a tárcádban, mert előfordulhat, hogy az Ethereum tranzakciós díját is fizetni kell majd az igényléskor.

Jelenleg a legjobb zöld kriptovaluta az Ecoterra (ECOTERRA)

A környezetbarát befektetők érdeklődését világszerte igencsak felkeltette ez az új, zöld kriptovaluta projekt, az Ecoterra. Natív tokenje az ECOTERRA, amely most nagyon olcsón, mindössze 0,004 dolláros áron kapható. Az előértékesítési folyamat megkezdődött, és úgy tűnik, hogy kihagyhatatlan ajánlat egy olyan vállalkozáshoz csatlakozni, amely egyesíti az innovációt a fenntarthatósággal.

Az Ecoterra projekt úgynevezett Recycle-2-Earn (R2E) alkalmazása a projekt legfontosabb eleme, amely az újrahasznosítási tevékenységet tokenekké, majd végül NFT-kké alakítva próbálja ösztönözni. Az R2E alkalmazás valójában egy globális újítás, amely minden olyan országban működhet, amely támogatja a visszaváltó automatákat (RVM).

ecoterra kripto

Az Ecoterra Carbon Offset Marketplace létrehozásával a magánszemélyek és a vállalkozások könnyedén csökkenthetik szénlábnyomukat, valamint kézzelfogható eredményeket produkálhatnak és NFT-ket szerezhetnek. Az Ecoterra újrahasznosított anyagokból álló piactere megkönnyíti a blokkláncon futó körforgásos gazdaság működését, áthidalva a vállalatok és az újrahasznosítók közötti szakadékot.

A platform használata felbecsülhetetlen értékű eszközként szolgál azoknak a vállalkozásoknak, amelyek a pozitív hatásvizsgálatok és környezetbarát gyakorlatok nyomon követésével szeretnék javítani a márkájukról kialakult képet, és egyúttal erősíteni szeretnék az ügyfeleik hűségét.

A platform natív kriptovalutája az ECOTERRA token, amely sokféle felhasználási lehetőséget kínál. Ez kiterjed a tengerpartok megtisztításától és a faültetéstől kezdve a zöld energia projektekhez való hozzáférésig vagy a vonzó APY-ért való tétgyűjtésig.

Az előértékesítési folyamat lehetőséget ad a rövid és hosszú távú bikás időszakok kihasználására, ugyanis a kilenc előértékesítési fordulóból álló eladás végére 150 százalékos árfolyam-emelkedés várható.

Ha többet szeretnél tudni erről az új lehetőségről, akkor ajánljuk figyelmedbe az Ecoterra fehér könyvét, amely átfogóan mutatja be ezt az úttörő projektet. Érdemes a projekt Telegram csatornáját is figyelni, ahol rendszeres frissítéseket közölnek az Ecoterra körüli eseményekkel kapcsolatban.

Jó befektetés lehet most megragadni az előértékesítési hullámot, amellyel csatlakozhatsz egy olyan vállalkozáshoz, amely összehozza a kriptovaluta piacot az ökológiai tudatossággal. Ha kihasználod az Ecoterra előértékesítésének lehetőségét, akkor egy valódi zöld forradalomnak lehetsz a részese.

A RobotEra (TARO) az egyik legjobb GameFi projekt lehet

Azoknak, akik szeretik a robotok világát, lenyűgöző lehetőség lehet a RobotEra (TARO) projekt. Ez egy olyan GameFi alkalmazás, amelyben a bekapcsolódó játékosok saját, egyedi robotokat tervezhetnek, építhetnek, és még harcolhatnak is velük. A játékosokra versenyek várnak, stratégiai csatákban és más kihívásokban vehetnek részt a megtervezett és megvalósított robotjaikkal. Mindezt pedig a projekt TARO tokenek formájában meg is jutalmazza.

A RobotEra projektet az teszi különlegessé, hogy a sokféle lehetőség ellenére egy egyszerű, és bárki számára rövid idő alatt elsajátítható kezelőfelülettel rendelkezik. Ennek köszönhetően a felhasználóknak nem szükséges semmilyen technikai tudás, hogy saját maguk is a RobotEra alkotó mestereivé váljanak. Fontos tudni azt is, hogy a projekt metaverse kiterjesztést is tervez, ami szintén növeli az értékét.

robotera borito

Ezek a TARO tokenek többféle hasznossággal is rendelkeznek, alkalmasak virtuális eszközök vásárlására és eladására, valamint a platform díjak és a jutalmak fedezésére is fel lehet őket használni.

Ahogy az előértékesítéseknél már megszokhattuk, a RobotEra előértékesítése is kivételes alkalmat kínál a befektetőknek arra, hogy TARO-t vásároljanak, mielőtt az nyilvánosan elérhetővé válik a kereskedéshez. Mint tudjuk, ez azért is jó lehetőség, mert az előértékesítés végére, illetve a tőzsdei megjelenésre ezeknek a tokeneknek az ára mindig emelkedik.

A projekt a megcélzott 1.800.000 USDT-ből máris sikeresen összegyűjtött 1.074.319 USDT-t, ugyanakkor az előértékesítés első szakasza hamarosan lezárul. Ez azt jelenti, hogy ennél már csak drágábban lehet majd hozzájutni a tokenekhez. Jelenleg 1 TARO mindössze 0,020 USDT-ért vásárolható meg, a 2. szakaszban ez az ár 0,025 USDT-re emelkedik.

Ez is érdekelhet:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**